Aanmaken payment met mollie geeft geen reactie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter Verdegaal

Wouter Verdegaal

31/08/2016 17:20:26
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik ben al een tijdje bezig om uit te zoeken hoe ik Mollie integreer in mijn website.
Ik heb een account bij Mollie aangemaakt en alles hoort daar goed te zijn (site is goedgekeurd).
Echter als ik een payment wil aanmaken reageert mijn script (gekopieerd van de Mollie documentatie) nergens op, ik heb het path gecontroleerd en deze staat ook goed.

Hoe kan ik dit werkend krijgen, of wat doe ik fout?





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
            require_once 'mollieapi/src/Mollie/API/Autoloader.php';
            $mollie = new Mollie_API_Client;
            $mollie->setApiKey('**knip**');

    try
{
    $payment = $mollie->payments->create(
        array(
            'amount'      => 10.00,
            'description' => 'My first payment',
            'redirectUrl' => 'https://webshop.example.org/order/12345/',
            'metadata'    => array(
                'order_id' => '12345'
            )
        )
    );

    /*
     * Send the customer off to complete the payment.
     */
    header("Location: " . $payment->getPaymentUrl());
    exit;
}
catch (Mollie_API_Exception $e)
{
    echo "API call failed: " . htmlspecialchars($e->getMessage());
    echo " on field " . htmlspecialchars($e->getField());
}
Gewijzigd op 01/09/2016 11:58:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:53:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/08/2016 19:06:09
Quote Anchor link
Zou je de code-tags willen gebruiken om je code leesbaarder te willen maken? Zie ook de Veelgestelde Vragen.
Alvast bedankt.
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

31/08/2016 21:37:48
Quote Anchor link
is cURL geactiveerd op je server?

Ik kwam er toevallig afgelopen zaterdag voor een klant achter dat als cURL niet geactiveerd is op een server, dat de Mollie api dan niet werkt
 
Wouter Verdegaal

Wouter Verdegaal

01/09/2016 11:21:07
Quote Anchor link
cURL is enabled staat er als ik phpinfo(); doe.

Dit was mijn response bij het kopje cURL

Quote:
cURL support enabled
cURL Information 7.19.7
Age 3
Features
AsynchDNS No
CharConv No
Debug No
GSS-Negotiate Yes
IDN Yes
IPv6 Yes
krb4 No
Largefile Yes
libz Yes
NTLM Yes
SPNEGO No
SSL Yes
SSPI No
Protocols tftp, ftp, telnet, dict, ldap, ldaps, http, file, https, ftps, scp, sftp
Host x86_64-redhat-linux-gnu
SSL Version NSS/3.16.2.3 Basic ECC
ZLib Version 1.2.3
libSSH Version libssh2/1.4.2
Gewijzigd op 01/09/2016 11:22:40 door Wouter Verdegaal
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/09/2016 15:38:35
Quote Anchor link
>> als ik een payment wil aanmaken reageert mijn script (gekopieerd van de Mollie documentatie) nergens op

Dit is helaas weinig relevante informatie. Wat gebeurt er wel en wat gebeurt er niet? Wat krijg je te zien en wat verwacht je dat er zou moeten gebeuren?

Wordt je wel doorgestuurd naar Mollie? Staan de foutmeldingen aan op de webserver?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.