Aanpassen php script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Andre vredeveld

andre vredeveld

28/11/2009 16:13:00
Quote Anchor link
Hallo

wie kan mij help met dit stukje
die een rekensommetje maakt om een reseverings prijs uit rekekend per week per 2 per 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$total += $db->get_value('SELECT Price FROM prijzen WHERE WeekStart <= \'' . Date('W', $this->date['unix'] + ($day * 86400)) . '\' AND WeekEnd >= \'' . Date('W', $this->date['unix'] + ($day * 86400)) . '\'');

En nu wil ik dat er staandaard 150 euro hoger word

M.v.g.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:53:48
 

28/11/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Wat je nou precies wilt volg ik niet helemaal. Maar ik zie dat je met date prutst. In principe kanmoet dat ook gewoon via de database. Lees daarvoor deze tutorial:
http://phptuts.nl/view/1
Ook kan de database waarschijnlijk dat totaal uitrekenen. Daarvoor kan je waarschijnlijk ook een betere oplossing maken, dan met php het steeds op te tellen.
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

28/11/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Hallo

wat ikwil is het volgende hier zit een groot script voor waarmee je een resevering kunt maken voor een vakantie en dan kun jij keizen tussen 1 en 2 en 3 weken
daar word een prijs voor gemaakt vie het boven staande script
maar nu wil ik dat wij voor de resevering een borg bedrag en een schoonmaak kosten worden berekend
hoe kan ik dat goed voor elkaar krijgen
ik hoop dat het zo duidelijk is

m.v.g
 
Stefan

Stefan

28/11/2009 18:49:00
Quote Anchor link
als je wil dat hij standaard 150 hoger word, doe je toch gewoon +150 op het eind.
 
GaMer B

GaMer B

28/11/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Dan voeg je toch (gewoon) op een nieuwe regel toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$total += 150;
 
/home/joost

/home/joost

28/11/2009 20:41:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat dat niet een vast bedrag is, dit ligt aan het aantal dagen van de reservering ?
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

29/11/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Dat klopt helemaal
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/11/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
  SUM(Price) AS totaal
FROM
  prijzen
WHERE
  datum >= WeekStart
AND
  datum <= WeekEnd


Begrijp alleen niet wat je met die datum wil bereiken. Wat haal je daar op?
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

29/11/2009 13:44:00
Quote Anchor link
Met de weekstart en weekend word de perio bepaald welke hoog of laag is
dus als er in de week de prijs hoog is word die prijs berekend en daarna moet er dan 150euro bij
maar als de prijs laag is moet het zelfde gebueren

ik hoop dat het zo duidelijk is

m.v.g.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.