Aantal berichten en reacties

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frisbee

Frisbee

04/06/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een pagina te maken met de statistieken van een gebruiker. Ongeveer hetzelfde idee als deze pagina: http://www.phphulp.nl/profiel/statistieken/

Mijn vraag is of het mogelijk is om die gegevens met één query uit de database te halen. Of moet je perse voor de berichten en de reacties twee aparte querys gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:37:32
 
Bo az

Bo az

04/06/2006 20:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT COUNT(table1.id) AS adressen, COUNT(table2.id) AS codes FROM adressen AS table1, codes AS table2


lijkt te werken.

Je kan dus gewoon meerdere tabellen opgeven en gegevens per tabel selecteren.
 
Frisbee

Frisbee

05/06/2006 12:00:00
Quote Anchor link
Zo had ik het eerst ook bedacht maar dat werkte niet. Wanneer je bijvoorbeeld 3 berichten en 12 reacties hebt bij een gebruiker heb je in totaal 15 rijen en geeft ie bij allebei 15 terug :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frisbee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.