aantal mysql count gefilterde resultaten klopt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben D

Ruben D

05/10/2016 18:10:59
Quote Anchor link
Hey allemaal, lang geleden dat ik hier nog kwam.
Ik heb een probleem met het uitlezen van een database, ik kan er even niet aan dus ga het even proberen te beschrijven tot ik er aan kan.

Ik heb dus een innodb database met voorlopig 30.000 html files in.
dus kollom 1 is "id" als integer en kollom 2 is "content" als mediumtext.

om zoveel mogelijk uit te sluiten is de php code extreem simpel en zoek ik in heel de content achter "August"
en dan vraag ik een count daarvaan maar elke keer als ik refresh telt hij meer en meer, en opeens terug nul.
Ik maak de variable zelfs 0 in het begin, ik snap het niet.

Quote:
$count = 0;
$result = mysqli_query($link, "SELECT content FROM logs WHERE City LIKE '%August%'; ");
while(mysqli_fetch_array( $result )) {
$count = $count+1;
}
echo $count;


Ik denk dat dit mijn laatste poging was
Ik heb dit ook al met preg match geprobeerd. Iemand een idee?
Gewijzigd op 05/10/2016 18:36:01 door Ruben D
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:44:58
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2016 18:14:37
Quote Anchor link
Als je alleen wilt tellen waarom gebruik je dan geen COUNT in de query?
 
Ruben D

Ruben D

05/10/2016 18:36:37
Quote Anchor link
Heb ik geprobeerd, maar nog niet in de query zelf.
zal het testen morgen.
Gewijzigd op 05/10/2016 18:37:41 door Ruben D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.