Achterrondkleur in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

17/01/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een contact formulier in mijn site, echter wanneer ik op verzenden druk, dan springt de achtergrond kleur vn zwart naar wit...

Weet iemand hoe ik de achtergrondkleur zwart kan houden?

Alvast bedankt..

Hieronder een deel van het script...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
else {
    $Formulier = FALSE;
    echo "<p style=\"text-align: center;\ color=#FFFFFF\"><h2> Spam Beveiliging </h2><br />";
    echo "U kunt maar eens in de $Anti_Spam minuten een e-mail versturen!</p></body></html>";
    header("refresh:3;url=".$site."");
}


if(!isset($Formulier))
{

ob_end_flush();
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Kimmiepedia</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
overflow: hidden;
background-attachment:fixed;
background-image: url(../images/Home_31.gif);
background-color: #000000;
}
.style5 {
font-family: arial;
font-size: 10px;
color: #FFFFFF;
}
.style12 {font-size: 10pt; font-family: arial; }
.style14 {font-family: arial}
body,td,th {
font-family: arial;
}
-->
</style></head>
<body leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<body>
<table width="678" height="441" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<th width="500" height="350" align="center" valign="middle" bgcolor="#000000" scope="col"><p align="center" class="style5"><br />
<span class="style14">Op of aanmerkingen? Of wilt u meer informatie?<br />
Vul dan uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. </span></p>
<div align="center">
<table width="300" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="0" class="tabel">
<tr>
<td class="style12"><form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">
<table>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td class="style5">Naam:</td>
<td><input name="naam" type="text" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_naam; ?>
" id="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>
" maxlength="20" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="style5">Email:</td>
<td><input name="email" type="text" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_email; ?>
" id="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if (!empty($email)) { echo $email; } ?>
" maxlength="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="style5">Onderwerp:</td>
<td><input name="onderwerp" type="text" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_onderwerp; ?>
" id="onderwerp" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if (!empty($onderwerp)) { echo stripslashes($onderwerp); } ?>
" maxlength="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" class="style5">Bericht:</td>
<td><textarea name="bericht" cols="35" rows="6" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_bericht; ?>
" id="bericht">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if (!empty($bericht)) { echo stripslashes($bericht); } ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="Verzenden" />
<input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" /> </td>
</tr>
</table>
</form></td>
</tr>
</table>
</div></th>
</tr>
</table>
</body>

</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:29:26
 

17/01/2008 19:52:00
Quote Anchor link
Zet hier alles tussen en tags.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

17/01/2008 19:53:00
Quote Anchor link
zet je eerste if, helemaal boven aan, zet die na de style tags in je script;)
 
Marco

Marco

17/01/2008 20:00:00
Quote Anchor link
@ Pieter

Hoe bedoel je dat precies?

Als ik die if na de style zet werkt het niet...
Warschijnlijk snap ik je niet helemaal...
 
Marco

Marco

17/01/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Gelukt...

Bedankt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.