Actions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 13:33:32
Quote Anchor link
dag PHP'ers,

Is het mogelijk om 2 actions in een form te zetten?

Dat je data naar een database wordt verstuurt en naar een andere pagina ?

Bijvoorbaat dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:03:35
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/04/2012 13:36:29
Quote Anchor link
Kan je het niet gewoon naar een andere pagina sturen en daar in de database schrijven?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 13:37:27
Quote Anchor link
Nee dat wil niet omdat ik op die andere pagina een beveiligde database zit.
Daar mag ik verder niet bij.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2012 13:39:35
Quote Anchor link
maak een nieuwe php pagina, en voer vandaar uit 2 acties uit.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 13:42:41
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt. Die staat op de website A.
Als diegene op verzenden klikt. worden die gegevens opgeslagen in een DB.
Ik wil dat die gegevens dan OOK naar een andere website gaat en daar dezelfde gegevens invult.

Dat invullen wil wel.
Kan ik hieronder bij <form> tag nog een action toevoegen ?

<form name="input" action="http://localhost/Formulier/verzonden.php" method="post">
Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam" /><br />
E-mail: <input type="text" name="mail" /><br />
<input type="submit" value="Verzenden" />
</form>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/04/2012 14:25:25
Quote Anchor link
Staan die twee verschillende websites op verschillende servers?

Ofwel regel je het met php: met CURL-toestanden kan je de server vragen om contact te maken met een andere server.

Ofwel kan je het client side oplossen, met Ajax.
Niets belet je om een array te maken met url's (2 verschillende; maar meer is ook mogelijk), waarna javascript voor elk een Ajax request uitvoert.

Interesse in die laatste oplossing?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 14:27:06
Quote Anchor link
Uhm ik ben op het gebied van Ajax een vrijwel beginner nooit mee gewerkt maar als jij een goeie tut hebt is het altijd het proberen waard.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/04/2012 14:28:41
Quote Anchor link
http://www.tizag.com/ajaxTutorial/

Ikzelf preffeeer de ajax-functie van het jQuery framework.
 
Gerrit Vriemeling

Gerrit Vriemeling

18/04/2012 14:31:42
Quote Anchor link
Ajax functies is teveel gedoe, we moeten eigenlijk iets hebben met javascrip of php
Gewijzigd op 18/04/2012 14:36:41 door Gerrit Vriemeling
 
Albert de Wit

Albert de Wit

18/04/2012 14:38:44
Quote Anchor link
Ajax valt mee. Ik heb me er vandaag flink in verdiept en is eigenlijk pure logica die moeilijk te begrijpen valt. De link van - Aar - doorlezen, is makkelijk als je het een paar keer hebt geprobeerd.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 14:49:32
Quote Anchor link
Maar er bestaat dus geen suggestie zoals 2 actions in een <form> tag plaatsen?
 
Erwin H

Erwin H

18/04/2012 15:05:01
Quote Anchor link
Misschien slim om daar ook op een conceptuele manier over na te gaan denken. Stel het kan wel, meerdere actions in een form, wat gebeurt er dan....

Het action betekent in feite niets anders dan dat de browser de opgegeven pagina laadt en in het verzoek naar de server de gegevens uit het form meegeeft. Zodra het verzoek is verwerkt door de server verkrijgt de browser nieuwe data om een pagina mee op te bouwen, dat is wat je als gebruiker ziet.

En dan nu twee actions. De browser stuurt nu twee verzoeken naar twee pagina's. Krijgt dan twee sets aan data terug en moet een pagina opbouwen. Welke pagina denk jij dan dat er wordt getoond?

Vraag nu beantwoord?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

18/04/2012 15:25:33
Quote Anchor link
Dus wat jij Erwin zegt is het volgende;

Ik verstuur de data naar mijn DB en vandaar roep ik de data weer terug en verstuur ik dat naar de ander DB?
 
Erwin H

Erwin H

18/04/2012 15:53:55
Quote Anchor link
Ik weet niet op basis van welke zin je die conclusie trekt, maar dat zeg ik zeker niet. Wat ik zeg is dat het twee acties in een form niet tot de mogelijkheden behoort.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/04/2012 15:57:46
Quote Anchor link
Zoals Aar al zegt kun je gebruik maken van AJAX.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

19/04/2012 12:04:52
Quote Anchor link
Dus zoiets als dit zal nooit werken ?

<form name="input1" action="http://localhost/Formulier/test1.php" method="post">


<form name="input2" action="http://localhost/Formulier/test2.php" methode="post">
<p>1. Basisgegevens deelnemer</p><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam" /><br />
Voorletters: <input type="text" name="voorletters" /><br />
Roepnaam: <input type="text" name="roepnaam" /><br />
Datum uit dienst: <input type="text" name="dienst" /><br />
E-mailadres: <input type="text" name="email" /><br />
</form>
<hr><br />
<form name="input3" action="http://localhost/Formulier/test3.php" method="post">
<p>2. Gegevens direct leidinggevende</p><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam_leiding" /><br />
Roepnaam: <input type="text" name="roepnaam_leiding" /><br />
E-mailadress: <input type="text" name="email_leiding" /><br />
<hr><br />
</form>
<p>3. Duur dienstverband</p><br />
Maanden: <input type="text" name="maanden" /><br />
<hr><br />
<p>4. Bruto maandsalaris</p><br />
Bruto maandsalaris: <input type="text" name="bruto" /><br />
<hr><br />
<p>5. FTE</p><br />
FTE: <input type="text" name="fte" /><br />
<hr><br />
<p>6. Functieniveau vertrekkende medewerker</p><br />
<input type="radio" name="groep1" value="management"> Management<br />
<input type="radio" name="groep1" value="staf" > Staf/beleid<br />
<input type="radio" name="groep1" value="uitvoring"> Uitvoering/productie/administratie<br />
<input type="radio" name="groep1" value="anders1" checked> Anders:<input type="text" name="anders2" /><br />
<p>7. Geschatte tijd in maanden voordat een vervangende medewerker op een vergelijkbaar niveau presteert</p><br />
FTE: <input type="text" name="geschat" /><br />
<hr><br />
<p>8. Selecteer hier welke wervingsmethoden (naar verwachting) gebruikt zullen worden:</p><br />
<input type="checkbox" name="option1" value="interne"> Interne werving<br />
<input type="checkbox" name="option2" value="algemene_vacaturebanken" > Algemene vacaturebanken (bijv. Monsterboard, Nationalevacaturebank, etc.)<br />
<input type="checkbox" name="option3" value="functie"> Functie of branche specifieke vacaturebanken (bijv. HRnetwerk.nl, etc.)<br />
<input type="checkbox" name="option4" value="socialmedia"> Social media (bijv. Linkedin, etc.)<br />
<input type="checkbox" name="option5" value="werving_selectie" > Werving & Selectie bureau<br />
<input type="checkbox" name="option6" value="uitzendbureau"> Uitzendbureau<br />
<input type="checkbox" name="option7" value="adv_dagblad"> Advertentie dagblad of vakblad<br />
<input type="checkbox" name="option8" value="nvt" > Niet van toepassing, functie komt te vervallen<br />
<input type="checkbox" name="option9" value="anders_selecteer1" checked> Anders:<input type="text" name"anders_selecteer2"


<input type="submit" value="Verzenden" />

</form>

Ook heb ik gekeken naar het Ajax maar daar kom ik niet uit. Is waarschijnlijk te hoog gegrepen voor mij.
Gewijzigd op 19/04/2012 12:07:44 door Joey Schroder
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/04/2012 12:49:16
Quote Anchor link
Een form binnen een form kan inderdaad niet.

Erwin heeft het eigenlijk al gezegd ...

Hoe websites werken:
De client surft naar een bepaalde url.
De server stuurt een respons terug naar die client.
Eventueel stuurt de gebruiker POST data mee met het verzoek (dit gebeurt dmv formulieren).

Naar twee url's tegelijk surfen, kan niet.


nu ... twee dingen.
- Leg mij eens uit waarom het nodig is.
Wat kan je op http://localhost/Formulier/test3.php regelen dat je op http://localhost/Formulier/test1.php niet kan regelen?

De url's die jij geeft, staan niet op verschillende servers. Is het uiteindelijk wel de bedoeling dat dit wel gebeurt? Twee volledig losstaande sites op verschillende servers ...
Formulieren sturen naar andere servers ... klinkt sowieso vrij vies.


- Net zoals dat het geval is voor een hoop interessante dingen, leer je ook Ajax niet op 1 dag. Je mag van mij aannemen dat Ajax interessant genoeg is om het deftig aan te leren.

Ajax doet net dit: achter je rug (asynchroon), zonder dat je daar veel van merkt als client, laat je javascript surfen naar de server. Zo kan je dus bv. Ajax gebruiken om 1 formulier naar verschillende url's te sturen.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

19/04/2012 13:39:00
Quote Anchor link
Ik heb 1 groot formulier. Die wordt op een database opgeslagen in een bepaalde tabel. Vervolgens zitten daar ook stukken informatie in die ik in andere tabellen ook moet hebben. Dus zoals je kun zien hierboven wil ik dit

Achternaam: <input type="text" name="achternaam" /><br />
Voorletters: <input type="text" name="voorletters" /><br />
Roepnaam: <input type="text" name="roepnaam" /><br />
Datum uit dienst: <input type="text" name="dienst" /><br />
E-mailadres: <input type="text" name="email" /><br />

Opslaan in een andere tabel. Maar ook in het grote tabel.

En dit

<p>2. Gegevens direct leidinggevende</p><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam_leiding" /><br />
Roepnaam: <input type="text" name="roepnaam_leiding" /><br />
E-mailadress: <input type="text" name="email_leiding" /><br />

Opslaan in een andere tabel. Maar ook in het grote tabel.

Dus er is geen andere optie als Ajax ?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/04/2012 16:10:08
Quote Anchor link
Ja, okay, dan is het simpel; je hebt helemaal geen twee actions nodig; je hebt geen twee pagina's nodig; je hebt (wat dit geval betreft) geen Ajax nodig.

Je moet gewoon zien dat die ene action de gegevens in twee tabellen zet.

Je hele vraag vervalt eigenlijk. Aan client-kant maak je gewoon 1 formulier.


Verder gaat het enkel nog over de verwerking van het formulier.
Wat steekt er nu in Formulier/test1.php, Formulier/test2.php en Formulier/test3.php ?
Die code zal plus of min aan elkaar moeten worden geplakt
Gewijzigd op 19/04/2012 16:12:29 door Kris Peeters
 
Joey Schroder

Joey Schroder

19/04/2012 16:18:35
Quote Anchor link
Ik heb een stuk javascrip gevonden waarmee ik meerdere actions aan 1 form kan koppelen. Daar stoei ik nu even mee.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/04/2012 17:30:48
Quote Anchor link
Dezelfde gegevens opslaan in meerdere tabellen klinkt niet logisch.
Betekent ook dat je op meerdere plaatsen moet onderhouden. in jouw voorbeeld: wat als leidinggevende verandert? Moet je op meerdere plaatsen gaan aanpassen.

Joey Schroder op 19/04/2012 16:18:35:
Ik heb een stuk javascrip gevonden waarmee ik meerdere actions aan 1 form kan koppelen. Daar stoei ik nu even mee.

Als alles plaats vindt op 1 site en je het in diverse tabellen wilt opslaan, dan heb je geen meerdere actions nodig.
Gewijzigd op 19/04/2012 17:32:00 door Obelix Idefix
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.