Activatie mail word niet verstuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 16:40:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb van deze site het script van tomas' blog gevonen en geinstalleerd het werkt mooi alleen wanneer men wil registreren om op berichten te kunnen reageren word alles verwerkt en komt de melding in beeld dat er een activatie mail verzondez zal worden maar dit is niet het geval op meerdere adressen heb ik het geprobeerd. maar niets lijkt te werken. ik heb er zelf nog niet veel kijk op en weet dus niet waar ik het probleem moet zoeken..
zou iemand mij kunnen helpen met opsporen van mijn probleem?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:16:30
 
Kalle P

Kalle P

30/08/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Biedt jou host wel de mail() aan?
phpinfo();
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 16:45:00
Quote Anchor link
Hoe kom ik hier achter?
is het niet zo dat dat standaard geregeld word aangezien de insta van het script de hele database ingesteld heeft?
 
Kalle P

Kalle P

30/08/2006 16:49:00
Quote Anchor link
Zoals ik al schreef
phpinfo();

http://nl2.php.net/phpinfo

mail() functie
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Misschien ben ik heel dom hoor maar mijn engels is niet zo best en alles is nieuw voor me. Wat is precies de bedoeling moet ik zon script plakken en uploaden om mijn info te verkrijgen ?

:S :S
 
Jelmer -

Jelmer -

30/08/2006 17:15:00
Quote Anchor link
Maak eens een bestand aan genaamd phpinfo.php met daarin de volgende tekst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Opslaan, uploaden en bezoeken met je browser. Tada! Ergens daartussen zal staat of mail beschikbaar en eventueel geconfigureerd is.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 17:29:00
Quote Anchor link
Ah bedankt gedaan maar er staat zo veel info waar ik niets van snap kan het kwaad de link hier te zetten zodat iemand met me mee kan kijken?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 17:34:00
Quote Anchor link
volgens mijn host is dit het probleem.
http://handleiding.pcextreme.nl/wiki/index.php/Spam_maatregelen
maar ik kan hier weinig wijs uit ik weet dat het licht aan mijn email maar die is niet gevraagd voor een reply dus ik weet niet wat ik aan zou moeten passen mocht dit werkelijk het probleem zijn :S
 
Jelmer -

Jelmer -

30/08/2006 20:03:00
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

30/08/2006 20:08:00
Quote Anchor link
Tjsa geheel gelezen maar ik durf niet zomaar een iets in een script aan te passen :S
Zoveel ervaring heb ik nog niet en straks ligt alles op zijn kop :S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/08/2006 20:53:00
Quote Anchor link
als je dat niet durft zul je helemaal nergens komen.

Nu werkt het niet, dus je bent verplicht iets aan te passen.
 
Jelmer -

Jelmer -

30/08/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk altijd even een kopie van het origineel houden, en dan gaan experimenteren totdat hij het doet. Mocht het je niet lukken (wel eerst proberen he) dan kan je hier een stukje van de desbetreffende code plakken en kunnen wij wel kijken of we het kunnen aanpassen.

Maar eerst zelf proberen. Mocht het echt uit de hand lopen, zet je gewoon je kopie weer terug en is alles weer zoals het was.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

01/09/2006 09:19:00
Quote Anchor link
Ja Das wel een idee ik heb 2 domeinen dus zal ik op een gaan expirimenteren dan kan ik hem altijd weer overzetten..
Zelf niet aan gedacht..
Bedankt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

01/09/2006 14:34:00
Quote Anchor link
Nou ik heb geprobeerd te ontdekken wat het probleem is en het zit hem in de spam functies van mij host.
http://handleiding.pcextreme.nl/wiki/index.php/Spam_maatregelen
zie hier boven in het linkje. nou zou het mogelijk zijn het aan te passen maar ik weet niet waar. zie hier het script :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php

/*

|-------------------------------------------------------|
| Thomas' blog v1.0                                        |
|=======================================================|
| www.thomasponet.net                                    |
|-------------------------------------------------------|
|                                                        |
| > Written by Thomas Ponet                                |
| > Start date: 25 juni 2006                            |
| > File: functions/email.php                           |
|-------------------------------------------------------|

|-------------------------------------------------------|
| > Comments                                            |
|-------------------------------------------------------|
| Please don't change anything in this file when you    |
| have no idea what you're doing !                      |
|-------------------------------------------------------|

*/

//===========================================================================
// Send an email
//===========================================================================


function board_email($To, $Subject, $Message)
{

    if( ! ($To == "") OR ($Subject == "") OR ($Message == "")) // Correct information?
    {
        // HTML email

        $Headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $Headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

        // Headers

        $Headers .= "To: " . $To . "\r\n";
        $Headers .= "From: Thomas' blog\r\n";

        mail($To, $Subject, $Message, $Headers);
    }

    else
    {
        fatal_error();
    }
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 
- wes  -

- wes -

01/09/2006 14:42:00
Quote Anchor link
gebruik ook even een returnpath

mail($To, $Subject, $Message, $Headers, '-f'.$returnadres);
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

01/09/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Ik ga het proberen vertrek nu voor 3 maanden naar de usa (vandaar mijn weblog jullie horen van mij ;) bedankt allemaal alvast!
 
- wes  -

- wes -

01/09/2006 16:28:00
Quote Anchor link
veel plezier en als je Sjors Boes nog tegen het lijf loopt mag je em een ram verkopen van me
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

01/09/2006 16:29:00
Quote Anchor link
:P zal het in de gaten houden voor je
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.