Admin En Mod Kleur bij members online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom

Tom

26/01/2005 11:25:00
Quote Anchor link
dit is de volgende php scripts:

Code :

<title>.::The Mafia Star::.</title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $title = "News"; include("head2.php"); include("left.php"); ?>

</head>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$ctime
= time();
$osel = mysql_query("select * from players");
while ($online = mysql_fetch_array($osel)) {
    $span = ($ctime - $online[lpv]);
    if ($span <= 180) {echo '<font color="ff0000">'
        print "<a href=view.php?view=$online[id]>$online[user]</a> ($online[id]),&nbsp;"</font>';
    }
}

?>




Uitleg:

ik zou graag willen dat de admin en de mod een andere kleur krijgen bijv als een admin in is gelogt dat die de rood is en een mod geel en gewone members gewoon wit

wie kan me hierbij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 16:33:52
 
B a s
Beheerder

B a s

26/01/2005 12:25:00
Quote Anchor link
sjonge :) 3e vraag, 3x een vraag zonder enige moeite te hebben gedaan en maar eisen dat het wordt opgelost.. laatste keer dat er op zo'n vraag geantwoord wordt die jij stelt want anders zet ik er een slotje op.. ;)

mgoed.. je kijkt dus of de user een admin of mod is en dan gebruik je html om hem te kleuren
 
Maxim

Maxim

26/01/2005 13:29:00
Quote Anchor link
ik hoop voor u da ge in de mysql een veld met rank hebt? dan kan je makelijk met een if/else statement werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.