admin en user zelf mogen bewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henke van der bunt

Henke van der bunt

10/10/2011 19:23:39
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb hier een klein stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($bFetch['poster'] != $leden->getId($leden->getId())){

echo '<div id="error">Je mag dit bericht niet aanpassen.</div>';

}
else{
?>


Dit werkt, maar als hij lid is van de admin, mag hij hem ook bewerken.

Hoe doe ik dat in dit stukje script?

if($cFetch['rang'] > 0){

Alvast bedankt,

Mvg
Gewijzigd op 10/10/2011 19:23:56 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:48:13
 
Marco Bos

Marco Bos

10/10/2011 21:49:20
Quote Anchor link
Ik snap niet echt wat je bedoelt, maar als je je hier mee bedoelt dat je alleen een die rang toegang wilt geven om hem aan te passen is het handig om dit te gebruiken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

if($bFetch['poster'] == $leden->getId($leden->getId()) || $cFetch['rang'] == 0)  // 0 Veranderen naar de rank level/id ect...
{

    // Aanpassen

}
else
{
    echo '<div id="error">Je mag dit bericht niet aanpassen.</div>';
}


?>
Gewijzigd op 10/10/2011 21:57:35 door Marco Bos
 
Victor -

Victor -

10/10/2011 21:55:13
Quote Anchor link
Ik denk niet dat het de bedoeling is om een PM te sturen of ik dit wil gaan kijken...

Edit:

Echter heb ik geen idee hoe jou structuur en functies eruitzien dus ik kan dit niet beoordelen..
Gewijzigd op 10/10/2011 21:55:57 door Victor -
 
Marco Bos

Marco Bos

10/10/2011 21:56:47
Quote Anchor link
Oeps, heb 2x gepost, misschien is het handig voor phphulp om, je eigen berichten te verwijderen...
Gewijzigd op 10/10/2011 21:58:31 door Marco Bos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

10/10/2011 23:01:03
Quote Anchor link
hallo.

ik bedoel idd dat de user zelf dus de poster gelijk aan id hem mag bewerken. maar een admin/moderator die Hoger dan rang 0 heeft dus 2 of 1 mag hem ook bewerken. ik zal kijken of het lukt met marco zijn opzet.

alvast bedankt.

Henk
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

11/10/2011 21:08:42
Quote Anchor link
Marco Bos op 10/10/2011 21:49:20:
Ik snap niet echt wat je bedoelt, maar als je je hier mee bedoelt dat je alleen een die rang toegang wilt geven om hem aan te passen is het handig om dit te gebruiken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

if($bFetch['poster'] == $leden->getId($leden->getId()) || $cFetch['rang'] == 0)  // 0 Veranderen naar de rank level/id ect...
{

    // Aanpassen

}
else
{
    echo '<div id="error">Je mag dit bericht niet aanpassen.</div>';
}


?>


Volgens mij mag met dit script alleen iemand die id 0 heeft hem bewerken.
 
Marco Bos

Marco Bos

11/10/2011 23:54:16
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 11/10/2011 21:08:42:
Volgens mij mag met dit script alleen iemand die id 0 heeft hem bewerken.


Dan geef je toch gelijk even de goede voorbeeld....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

if($bFetch['poster'] == $leden->getId($leden->getId()) || $cFetch['rang'] > 0)  // Alle rangen boven 0 mogen het bewerken...
{

    // Aanpassen

}
else
{
    echo '<div id="error">Je mag dit bericht niet aanpassen.</div>';
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.