Admin Page Probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Jesper dd

jesper dd

20/09/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Ik heb een spellensite met een admin page erbij
maar wij willen met 2 man de website onderhouden.
Nu willen we deze dat we deze dus in de config invoegen.
Als ik 1 admin naam en password erin heb dan doet hij het maar bij de 2e niet meer.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST["username"] == "$admin_username","$admin_username1" && "$admin_password","$admin_password1" == $_POST["password"]){

Weet iemand wat ik fout doe
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:36:09
 
Bart Tuma

Bart Tuma

20/09/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Is het niet handiger om het in een database te zetten ?...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/09/2008 19:13:00
Quote Anchor link
De syntax die je gebruikt klopt gewoon niet, dat is wel duidelijk. Het zou zoiets moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(($_POST['username'] == $admin_username || $_POST['username'] == $admin_username1) && ($_POST['password'] == ...))
?>

Maar goed, zoals je ziet wordt dat nogal omslachtig als je meerdere gebruikers krijgt. Je kunt beter een array gebruiken in dit geval:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$aGebruikers
= array('gebruiker1' => 'wachtwoord1', 'gebruiker2' => 'wachtwoord2');

if(isset($aGebruikers[$_POST['username']) && $_POST['password'] == $aGebruikers[$_POST['username']])
{

    // Geldige inlogpoging
}
?>
 
Jesper dd

jesper dd

20/09/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Maar hoe moet ik die array hier dan inzetten zodat hij hietin werkt
Hier de complete Admin Page:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
<?
    
    session_start();
    include("config.inc.php");
    
?>

<html>

<head>
    <title>Admin</title>
<link href="http://dwork.nl/nieuws/admin/admin-style.css" type="text/css" rel="stylesheet" media="screen" />
<link href="http://dwork.nl/nieuws/admin/admin-color.css" type="text/css" rel="stylesheet" media="screen" />
</head>
<body>
<div id="wrapper"></div>
<div id="content">
<h1><acronym title="XML scripting">Stabilo Games</acronym>: admin</h1>

<?
    if(!isset($_SESSION["admin"])){
        
        if(isset($_POST["username"]) && isset($_POST["password"])){
            
            if($_POST["username"] == "$admin_username","$admin_username1" && "$admin_password","$admin_password1" == $_POST["password"]){
                
                $_SESSION["admin"] = true;
            
            }
else{
                
                ?>

                    <p style="color: red">Foute login gegevens</p>
                    <form method="post" action="admin.php">
                        <table>
                            <tr><td>Gebruikersnaam</td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
                            <tr><td>Wachtwoord</td><td><input type="password" name="password" /></td></tr>
                            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Inloggen" /></td></tr>
                        </table>
                    </form>                
                
                <?
                die();                
                
            }
            
        }
else{
                        
            ?>


                <form method="post" action="admin.php">
                    <table>
                        <tr><td>Gebruikersnaam</td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
                        <tr><td>Wachtwoord</td><td><input type="password" name="password" /></td></tr>
                        <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" /></td></tr>
                    </table>
                </form>
            
            <?
            die();
        }
        
    }

    
?>


<? //Categorie toevoegen
    
    if(isset($_POST["cat_name"])){
        
        $name=mysql_real_escape_string($_POST["cat_name"]);
        
        $query="INSERT INTO category (id, name) VALUES
            ('','$name');"
;
        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De category is succesvol toegevoegd</p>";
    }


?>

<? //Categorie verwijderen
    
    if(isset($_GET["delcat"])){
        
        $id=mysql_real_escape_string($_GET["delcat"]);
        
        $query="DELETE FROM category WHERE id='$id';";        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De category is succesvol verwijderd</p>";
    }


?>

<? //Linkpartner toevoegen
    
    if(isset($_POST["link_name"]) && isset($_POST["link_url"])){
        
        $name=mysql_real_escape_string($_POST["link_name"]);
        $url=mysql_real_escape_string($_POST["link_url"]);
        
        $query="INSERT INTO linkpartner (id, name, url) VALUES
            ('','$name', '$url');"
;
        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De linkpartner is succesvol toegevoegd</p>";
    }


?>

<? //Linkpartner verwijderen
    
    if(isset($_GET["dellink"])){
        
        $id=mysql_real_escape_string($_GET["dellink"]);
        
        $query="DELETE FROM linkpartner WHERE id='$id';";        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De linkpartner is succesvol verwijderd</p>";
    }


?>

<? //Banner toevoegen
    
    if(isset($_POST["ads_HTML"]) && isset($_GET["zone"])){
        
        $HTML=$_POST["ads_HTML"];
        $zone=$_GET["zone"];
        
        $query="INSERT INTO ads (id, zone, html) VALUES
            ('','$zone', '$HTML');"
;
        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De banner is succesvol toegevoegd</p>";
    }


?>

<? //Banner verwijderen
    
    if(isset($_GET["delads"])){
        
        $id=mysql_real_escape_string($_GET["delads"]);
        
        $query="DELETE FROM ads WHERE id='$id';";        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De banner is succesvol verwijderd</p>";
    }


?>

<? //Spel toevoegen
    
    if(isset($_POST["name"]) && isset($_POST["url"]) && isset($_POST["screenshot"]) && isset($_POST["category"])
         &&
isset($_POST["width"]) && isset($_POST["height"])){
        
        $name=mysql_real_escape_string($_POST["name"]);
        $url=mysql_real_escape_string($_POST["url"]);
        $screenshot=mysql_real_escape_string($_POST["screenshot"]);
        $category=mysql_real_escape_string($_POST["category"]);
        $width=mysql_real_escape_string($_POST["width"]);
        $height=mysql_real_escape_string($_POST["height"]);
        
        $query="INSERT INTO game (id, name, url, screenshot, category, width, height, date) VALUES
            ('','$name','$url','$screenshot','$category','$width','$height', '"
. time() . "');";
        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">Het spel is succesvol toegevoegd</p>";
    }


?>

<? //Spel verwijderen
    
    if(isset($_GET["delgame"])){
        
        $id=mysql_real_escape_string($_GET["delgame"]);
        
        $query="DELETE FROM game WHERE id='$id';";        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">Het spel is succesvol verwijderd</p>";
        
        $query="DELETE FROM notice WHERE game='$id';";        
        mysql_query($query);
    }


?>

<? //Spel-werkt-niet-melding verwijderen
    
    if(isset($_GET["delnotice"])){
        
        $id=mysql_real_escape_string($_GET["delnotice"]);
        
        $query="DELETE FROM notice WHERE game='$id';";        
        mysql_query($query);
        
        echo "<p style=\"color: green;\">De melding is succesvol verwijderd</p>";
    }


?>

<? //Spel aanpassen

    if(isset($_POST["edit_game_name"])){
        
        $name=mysql_real_escape_string($_POST["edit_game_name"]);
        
        $query="SELECT * FROM game WHERE name='$name';";
        $result=mysql_query($query);
        
        if(mysql_num_rows($result) > 0){
            $game=mysql_fetch_object($result);
            if(isset($_POST["ename"]) && isset($_POST["eurl"]) && isset($_POST["escreenshot"]) && isset($_POST["ecategory"])
                 &&
isset($_POST["ewidth"]) && isset($_POST["eheight"])){
                
                $name=mysql_real_escape_string($_POST["ename"]);
                $url=mysql_real_escape_string($_POST["eurl"]);
                $screenshot=mysql_real_escape_string($_POST["escreenshot"]);
                $category=mysql_real_escape_string($_POST["ecategory"]);
                $width=mysql_real_escape_string($_POST["ewidth"]);
                $height=mysql_real_escape_string($_POST["eheight"]);
                
                $query="UPDATE game SET name='$name', url='$url', screenshot='$screenshot',
                    category='$category', width='$width', height='$height' WHERE name='"
. $game->name . "';";
                mysql_query($query);
                                
                echo "<p style=\"color: green;\">Het spel is succesvol aangepast</p>";        
                
            }
else{
                ?>

                <form method="post" action="admin.php">
                    <input type="hidden" name="edit_game_name" value="<? echo $game->name; ?>" />
                    <table>                    
                        <tr><td>Naam: </td><td><input name="ename" type="text" value="<? echo $game->name; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td>URL: </td><td><input name="eurl" type="text" value="<? echo $game->url; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td>Screenshot: </td><td><input name="escreenshot" type="text" value="<? echo $game->screenshot; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td>Categorie id: </td><td><input name="ecategory" type="text" value="<? echo $game->category; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td>Width: </td><td><input name="ewidth" type="text" value="<? echo $game->width; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td>Height: </td><td><input name="eheight" type="text" value="<? echo $game->height; ?>" /></td></tr>
                        <tr><td colspan="2"><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
                    </table>    
                </form>
                
                <input class="button" type="button" value="Verwijder dit spel" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u dit spel wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delgame=<? echo $game->id; ?>';" />

                <?
                die();
            }
        }
else{
            echo "<p style=\"color: red;\">De spelnaam die u opgaf bestaat niet</p>";    
        }
        
    }


?>


<b>Pas een spel aan</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php">
        
        <table>
            
            <tr><td>Naam: </td><td><input name="edit_game_name" type="text" /></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        </table>
    
    </form>
</p>
<b>Voeg een spel toe</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php">
        
        <table>
            
            <tr><td>Naam: </td><td><input name="name" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>URL: </td><td><input name="url" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>Screenshot: </td><td><input name="screenshot" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>Categorie id: </td><td><input name="category" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>Width: </td><td><input name="width" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>Height: </td><td><input name="height" type="text" /></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        </table>
    
    </form>
</p>

<b>Categorie overzicht</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM category WHERE 1 ORDER BY id ASC;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($category = mysql_fetch_object($result)):        

    ?>

        
            <li><span><? echo $category->id; ?> - <? echo $category->name; ?> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u de categorie wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delcat=<? echo $category->id; ?>';">Verwijderen</a></span></li>
        
    <?
        endwhile;
    ?>

</ul>

<b>Voeg een categorie toe</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php">
        
        <table>
            
            <tr><td>Naam: </td><td><input name="cat_name" type="text" /></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        
        </table>
    
    </form>
</p>
<b>Linkpartners</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM linkpartner WHERE 1 ORDER BY id ASC;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($linkpartner = mysql_fetch_object($result)):        

    ?>

        
            <li><span><? echo $linkpartner->name; ?> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u de linkpartner wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?dellink=<? echo $linkpartner->id; ?>';">Verwijderen</a></span></li>
        
    <?
        endwhile;
    ?>

</ul>

<b>Voeg een linkpartner toe</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php">
        
        <table>
            
            <tr><td>Naam: </td><td><input name="link_name" type="text" /></td></tr>
            <tr><td>URL: </td><td><input name="link_url" type="text" /></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        
        </table>
    
    </form>
</p>
<b>Banners - Indexbanner (120x60)</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM ads WHERE zone=1 ORDER BY id ASC;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($ads = mysql_fetch_object($result)):        

    ?>

        
            <li><span><? echo htmlentities($ads->HTML); ?> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u de banner wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delads=<? echo $ads->id; ?>';">Verwijderen</a></span></li>
        
    <?
        endwhile;
    ?>

</ul>

<b>Voeg een banner toe - Indexbanner (120x60)</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php?zone=1">
        
        <table>
            
            <tr><td>HTML: </td><td><textarea name="ads_HTML"></textarea></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        
        </table>
    
    </form>
</p>
<b>Banners - Spellen pagina - Skycraper</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM ads WHERE zone=2 ORDER BY id ASC;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($ads = mysql_fetch_object($result)):        

    ?>

        
            <li><span><? echo htmlentities($ads->HTML); ?> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u de banner wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delads=<? echo $ads->id; ?>';">Verwijderen</a></span></li>
        
    <?
        endwhile;
    ?>

</ul>

<b>Voeg een banner toe - Spellen pagina - Skycraper</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php?zone=2">
        
        <table>
            
            <tr><td>HTML: </td><td><textarea name="ads_HTML"></textarea></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        
        </table>
    
    </form>
</p>
<b>Banners - Spellen pagina - tekstlink</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM ads WHERE zone=3 ORDER BY id ASC;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($ads = mysql_fetch_object($result)):        

    ?>

        
            <li><span><? echo htmlentities($ads->HTML); ?> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u de banner wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delads=<? echo $ads->id; ?>';">Verwijderen</a></span></li>
        
    <?
        endwhile;
    ?>

</ul>

<b>Voeg een banner toe - Spellen pagina - tekstlink</b>
<p>
    <form method="post" action="admin.php?zone=3">
        
        <table>
            
            <tr><td>HTML: </td><td><textarea name="ads_HTML"></textarea></td></tr>
            <tr><td colspan="2"><input class="button" type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        
        </table>
    
    </form>
</p>


<b>Niet werkende spellen - meldingen</b>
<ul>
    <?
        $query
="SELECT * FROM notice WHERE 1;";
        $result=mysql_query($query);
        
        while($notice = mysql_fetch_object($result)){
            
            $query="SELECT * FROM game WHERE id='" . $notice->game . "';";
            $res=mysql_query($query);
            $game=mysql_fetch_object($res);

            if(!isset($notices[$game->name])){
                $notices[$game->name]=$game;
                $notices[$game->name]->count=0;
            }

            
            $notices[$game->name]->count++;
        }

        if(isset($notices)){
            foreach($notices as $notice){
        ?>

            
                <li><span><a href="spel/<? echo str_replace(" ","+",$notice->name); ?>"><? echo $notice->name . " (" . $notice->count . "x)"; ?></a> - <a href="admin.php?delnotice=<? echo $notice->id; ?>">verwijder melding</a> - <a href="#" onclick="if(confirm('Weet u zeker dat u het hele spel wilt verwijderen?')) window.location='admin.php?delgame=<? echo $notice->id; ?>';">verwijder het spel</a></span></li>
            
        <?
            }
        }

    ?>

</ul>
</div>
</body>
</html>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/09/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Hoe kom je om te beginnen aan de variabelen $admin_username en $admin_password? Ik zie je ze nergens aanmaken, dus in dat geval zou je script sowieso al niet werken...

Verder is het misschien handig om eens een beginnershandleiding zoals deze door te lezen, dan wordt e.e.a. je wellicht iets duidelijker.
 
Jesper dd

jesper dd

21/09/2008 10:52:00
Quote Anchor link
hey,
$admin_username en $admin_password die staan ik het config.inc.php bestand deze doet het gewoon het gaat er mij gewoon om dat ik 2 beheerders erin kan zetten met 2 aparte gebruikersnamen en wachtwoorden.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/09/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Dan kun je toch prima mijn voorbeeld gebruiken?

Als je regel 2 uit mijn voorbeeld nu in je config.inc.php opneemt en vervolgens regel 24 uit jouw script vervangt door regel 4 uit mijn voorbeeld, ben je al klaar.

Uiteraard moet je nog wel even de variabelen aanpassen zodat ze in je eigen script werken...
 
Jesper dd

jesper dd

21/09/2008 11:36:00
Quote Anchor link
Zou je hem aub hier een willen posten hoe jij het zou doen. ik begrijp hem namelijk niet helemaal.
alvast bedankt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/09/2008 11:41:00
Quote Anchor link
Veel duidelijker dan ik nu al geweest ben, kan ik echt niet zijn. Ik geef je precies aan wat je even zou moeten veranderen om mijn voorbeeld te implementeren.

De tweede stap die ik aangaf toegepast op jouw script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    if(!isset($_SESSION["admin"])){
        
        if(isset($_POST["username"]) && isset($_POST["password"])){
            
            if(isset($aGebruikers[$_POST['username']) && $_POST['password'] == $aGebruikers[$_POST['username']])
           {

                
                $_SESSION["admin"] = true;
            
            }

?>

En nu zul je in je config.inc.php de regels waar je de gebruikersnamen echt wachtwoorden definieert moeten vervangen door regel 2 uit mijn voorbeeld en daarin de gebruikersnamen en wachtwoorden definieren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.