Admin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

26/09/2003 17:11:00
Quote Anchor link
Ik ben heel hard bezig met een gastenboek(je), maar ik wil ook graag een admin. Niet zo eentje dat je in een keer alle berichten kan verwijderen, maar stuk voor stuk. ZONDER mysql want als ik dat zou gebruiken had er al 50 kunnen vinden!!

wie zou mij kunnen helpen of een link kunnen geven waar zoiets staat???

Laterzz, Johan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:27:49
 
Web Smile

Web Smile

26/09/2003 17:32:00
Quote Anchor link
kun je de structuur van jouw gastenboek script een beetje uitleggen. Zodat we er iets op kunnen verzinnen :)
 

26/09/2003 17:50:00
Quote Anchor link
tja, Ik heb gewoon een gastenboek, met een haam, emailadres, url en bericht. in verzenden.php schrijft hij het bericht in gastenboek.txt met :

$nieuw = fopen($bestand, "w+");
fwrite($nieuw, "de tabel die in gastenboek.txt geschreven wordt");
fclose($nieuw)

en dan een egotje zo van je bericht is geplaatst. In gastenboek.php is het gewoon include("gastenboek.txt");
owjah, ik laat hem ook nog het ipadres en de datum en tijd schrijven in gastenboeklog.txt op dezelfde manier als dat andere.

laterzz, Johan
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 19:27:00
Quote Anchor link
tja.. je kunt het doen dat je voor elk bericht iets doet van:

[id]<nummer>[/id]

je kunt het dan met preg_match() misschien wel herkennen, weet zo niet hoe het precies moet :) het handigste is dan eigenlijk met database werken..

of misschien voor elk bericht een nieuw tekst bestand aanmaken? 0001_bericht.txt, 0002_bericht.txt etc. dan kun je het wel heel makkelijk herkennen..

maar veel tekst bestanden als je een erg populaire site hebt :) Als je dit wil wil ik je er wel mee helpen.. vertellen hoe je het kunt gaan doen :)
 

26/09/2003 19:39:00
Quote Anchor link
dat zou heel lauw zijn al zou je mij helpen. Zo populaire site heb ik niej!! het is gewoon een beetje om intersant te zijn en omdat ik het leuk vind!!!;-)
Al zou je alles in een appart textfle oplslaan zou admin.php wel heel makkelijk worden, alleen dan moet ie ieder bericht naar een andere file schrijven. Ik heb geen iedee hoe dat moet ik ben nog maar een beginner en ik zou het heel lauw vinden als iemand daar bij zou kunnnen helpen. En Bas een database is idd makkelijk, maar ik weet niej echt hoe je met mysql om moet gaan dus gebruik ik het ook niej!!

Laterzz, Johan
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 21:15:00
Quote Anchor link
Lees dit eens: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/index.php?cat=3&id=52 denk dat je hier dan wel iets aan hebt.. Zo kom je er achter hoe je mysql gebruikt en kan dat daarna dus ook toepassen op andere systemen.
 

26/09/2003 21:19:00
Quote Anchor link
Bas, als ik mysql gebruik dan moet ik opeens alles over gaan zetten in mysql. veel te veel werk:p en veel te moeilijk voor mij. Ik mvond het wel een goed idee om elk bericht in een andere txtfile te schrijven. Zou je me daarmee kunnen helpen???


laterzz, Johan
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 21:39:00
Quote Anchor link
jawis :)

maak 1 bestand aan: counter.txt
zet daarin: 0

als je een nieuw bericht toevoegt doe het dan zo ongeveer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
$gastenboek_tekst
= htmlentities($_POST[bericht]);

$file = fopen("counter.txt", "r");
$num = fgets($file, 4096);
fclose($file);

$num = $num + 1;

if ($num < 10)
   $num = "000" . $num;
elseif ($num < 100)
   $num = "00" . $num;
elseif ($num < 1000)
   $num = "0" . $num;

$filetoopen = $num . "_bericht.txt";

$file = fopen($filetoopen, "a");
fwrite($file, $gastenboek_tekst);
fclose($file);
?>


zo maak je een gastenboek bericht aan.. om te verwijderen moet je dus al die nummers uitlezen en dan verwijder linkje maken.. moet nu ff met vriendin kroelen (wil het zelf ook heel erg graag) dus misschien help ik je verder vanavond of morgen..
Gewijzigd op 26/09/2003 21:39:00 door B a s
 

27/09/2003 09:56:00
Quote Anchor link
Bedankt Bas, ik neem aan dat in deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php fwrite($file, $gastenboek_tekst); ?>


"$gastenboek_text" is neem ik aan de tabel die geschreven moet worden met de naam email en het bericht van de gebruiker???

Laterzz, Johan
 
Witgatje

witgatje

27/09/2003 10:09:00
Quote Anchor link
jep :)
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 10:10:00
Quote Anchor link
had het trouwens uit de losse handen getikt dus misschien dat er iets niet klopt :) maar kan niks groots zijn dan
 

27/09/2003 10:14:00
Quote Anchor link
owkeey, maar ik heb een dingetje over het hoord gezien. Hoe roep ik al die losse txtbestanden weer aan in gastenboek.php???

ik kan wel steeds include doen maar dat zouautomatish moeten gaan. Hoe doe ik dat??/

laterzz,Johan
 
Bo az

Bo az

27/09/2003 12:26:00
Quote Anchor link
daar voor moet je de functie for() gebruiken, hoeprecies kan ik zo niet zeggen... maar je kan ff tussen PHP functies kijken.
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 12:35:00
Quote Anchor link
Je hebt dus een appart bestand counter :) daarmee weet je hoeveel gastenboek berichten er zijn.. check het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
   $file
= fopen("counter.txt", "r");
   $counter = fgets($file, 4096);
   fclose($file)

   for ($i = 1; $i <= $counter; $i++)
   {

       $get_file = $i . "_bericht.txt";
       if (file_exists($get_file))
           include($get_file);
   }

?>
Gewijzigd op 27/09/2003 12:35:00 door B a s
 

27/09/2003 18:57:00
Quote Anchor link
Bas, heel leuk en aardig, maar als ik het upload krijg ik een error, online 22, das deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php  for ($i = 1; $i <= $counter; $i++)  ?>


??????¿¿¿¿¿¿¿¿?????????



laterzz, Johan
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 19:02:00
Quote Anchor link
achter:

fclose($file)

ff een punt komma.

fclose($file);

typte het weer uit losse hand, zelf ff kijken kan ook geen kwaad :)
 

27/09/2003 19:38:00
Quote Anchor link
mooi systeem!!! enige opmerking:

HET WERKT NIET!!!!!!!

hij zegt gewoon dat alles geplaats is, maar als ik gastenboek.php open staat er HELEMAAL NIKS!!!!

kortom: klopt dus niej egt!!! weet je een oplossing(geen mysql) of zit je ook met je handen in het haar, zoals ik???


Laterzz, Johan
 

27/09/2003 21:05:00
Quote Anchor link
Hallo Johan,

zoals bas het heeft uitgelegd moet het toch echt. Misschien doe je wel zelf iets verkeerd. Ga zelf eens php leren in plaats van mensen afzeiken die je heel erg helpen.
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 21:07:00
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 21:36:00
Quote Anchor link
voorbeeld dat het werkt (100% dus): www.phphulp.nl/voorbeeld/gastenboek/

De code:

----- index.php -----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
    echo "Klik <a href=\"toevoegen.php\">hier</a> om een bericht toe te voegen.<p>";

   $file = fopen("counter.txt", "r");
   $counter = fgets($file, 4096);
   fclose($file);

   for ($i = 1; $i <= $counter; $i++)
   {

           if ($i < 10)
           $i = "000" . $i;
        elseif ($i < 100)
           $i = "00" . $i;
        elseif ($i < 1000)
           $i = "0" . $i;
      
       $get_file = $i . "_bericht.txt";
       if (file_exists($get_file))
       {

           include($get_file);
           echo "<br>";
       }
   }

?>


----- toevoegen.php -----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?

if ($HTTP_POST_VARS["submit"])
{

    $post_naam = htmlentities($HTTP_POST_VARS[naam]);
    $post_bericht = htmlentities($HTTP_POST_VARS[bericht]);
    $post_bericht = nl2br($post_bericht);
    
    $gastenboek_tekst = "<b>Geschreven door:</b> $post_naam<br><b>Bericht:</b><br>$post_bericht<p><hr align=\"left\" width=\"200\">";
    
    $file = fopen("counter.txt", "r");
    $num = fgets($file, 4096);
    fclose($file);
    
    $ornum = $num + 1;
    $num = $num + 1;
    
    if ($num < 10)
       $num = "000" . $num;
    elseif ($num < 100)
       $num = "00" . $num;
    elseif ($num < 1000)
       $num = "0" . $num;
    
    $filetoopen = $num . "_bericht.txt";
    
    $file = fopen($filetoopen, "a");
    fwrite($file, $gastenboek_tekst);
    fclose($file);
    
    $cfile = fopen("counter.txt", "w");
    fwrite($cfile, $ornum);
    fclose($cfile);
    
    echo "Bericht toegevoegd.<p>";
    
    echo "Klik <a href=\"index.php\">hier</a> voor de berichten.";
}

else
{
    echo "Bedacht? Klik <a href=\"index.php\">hier</a> voor de berichten.<p>";
    
    echo "<form method=post action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "Naam:<br><input type=text name=naam><br>";
    echo "Bericht:<br><textarea name=bericht rows=4 cols=34></textarea><br>";
    echo "<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Bericht toevoegen\">";
    echo "</form>";
}

?>


----- counter.txt -------
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 21:43:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.