Advertentie link clickable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Willem Hartman

Willem Hartman

18/06/2011 13:09:51
Quote Anchor link
Ik bezit de aquarium bazar, een gratis advertentie site.

Als je daar als adverteerder een url in je advertentie schrijft, wordt het weergegeven als platte tekst.
De url is niet direct aanklikbaar.

Wie weet wat en hoe ik dit moet aanpassen ?


Voortaan graag zelf een betere topic titel verzinnen.
[/modedit]
Gewijzigd op 18/06/2011 19:49:25 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:57:16
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 13:19:31
Quote Anchor link
Het is niet de bedoeling dat jij verwijst en wij in het bos opzoek mogen naar wat jij bedoelt ons te vragen!!

Pas je titel eerst aan en post relevante code van hoe de url's binnen komen en getoond worden. Misschien dan ook wel handig om te vertellen of het gewoon een simpele textarea is of dat je gebruik maakt van een "javascript"-editor
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/06/2011 13:19:34
Quote Anchor link
Uhm... ja... gewoon kijken waar je dat wilt hebben (de link)
en dan:

<a href="(link)" target="_(target: blank, self, top, parent)">(tekst)</a>
enz.

Hopelijk helpt dit je verder ;)
 
Willem Hartman

Willem Hartman

18/06/2011 13:29:04
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 18/06/2011 13:19:31:
Het is niet de bedoeling dat jij verwijst en wij in het bos opzoek mogen naar wat jij bedoelt ons te vragen!!

Pas je titel eerst aan en post relevante code van hoe de url's binnen komen en getoond worden. Misschien dan ook wel handig om te vertellen of het gewoon een simpele textarea is of dat je gebruik maakt van een "javascript"-editor

Niet zo kortaf hoor, ik ben ook maar een hobbyist die weinig van php weet en daarom blij is met fora zoals deze
Je kan ook gewoon zeggen wat je nodig heb om te kunnen helpen.

Dit is de newitem code, ga er vanuit dat daar er iets in de code moet aangepast worden ?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
      include_once("inc_dbcon.php");
      include_once("inc_functions.php");
      include_once('admin/config.php');
      include_once($languageFile);

global $keyOut;
$keyOut = "";
if (isset($_GET["k"]))
    if($_GET["k"] == $key){ // Key comes from admin/password.php file
        $keyOut = "&k=" . $key;
    }

$catSelectList = "";
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">
<head>
<title>De aquarium bazar</title>
<meta name="description" content=" Gratis verkopen van uw aquarium dieren en alle verwante artikelen. Ook voor zeewater en vijvers " />
<meta name="keywords" content="aquarium vissen, verkoop, kreeft, garnaal, garnalen kopen, kreeften kopen, garnalen verkopen, kreeften verkopen, aquarium verkoop, aquarium kopen, de aquarium bazar, vijver, vijvers, zeewater verkoop ">
<meta name="robots" content="index, follow"/>
<meta name="googlebot" content="index, follow"/>
<meta name="revisit-after" content="2 days"/>
<meta http-equiv="content-language" content="nl"/>
<link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function md_validateForm(){
    d = document.form1
    e = false // no erros by default
    // Restore categories to the default so that when re-checked the UI updates
    d.md_category.className = d.md_title.className = d.md_description.className = d.md_email2.className =''
    document.getElementById('md_categoryLabel').className = document.getElementById('md_titleLabel').className = document.getElementById('md_descriptionLabel').className =document.getElementById('md_emailLabel').className = 'md_label';
    
    if(d.md_category.value == 'null'){
        d.md_category.className = 'md_errorField'
        document.getElementById('md_categoryLabel').className = 'md_errorText';
        d.md_category.focus();
        e=true;
    }
    if(d.md_title.value == ''){
        d.md_title.className = 'md_errorField'
        document.getElementById('md_titleLabel').className = 'md_errorText';
        d.md_title.focus();
        e=true;
    }
    if(d.md_description.value == ''){
        d.md_description.className = 'md_errorField';
        document.getElementById('md_descriptionLabel').className = 'md_errorText';
        d.md_description.focus();
        e=true;
    }
    if ((d.md_email2.value.indexOf(".") > 0) && (d.md_email2.value.indexOf("@") > 0)){
        // it looks like an email address
    } else {
        d.md_email2.className = 'md_errorField';
        document.getElementById('md_emailLabel').className = 'md_errorText';
        d.md_email2.focus();
        e=true;
    }
    if(!e)
        document.form1.submit()            
}
//-->
</script>

</head>
<body>


<?php include_once("inc_header.php");?>


<div id="md_container">
  <div id="md_contentForm">
  <br clear="all" />
    <div id='newItemForm'>
    <form action="controller.php" method="post"  enctype="multipart/form-data" name="form1" id="form1">
      <table border="0" cellpadding="8" cellspacing="0">
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_required">*</span> <span class="md_label" id="md_categoryLabel"><?php echo STR_CATEGORY;?></span></td>
          <td>
          <?php
            $result2
= mysql_query("SELECT * FROM md_categories order by cat_order");
            if (!$result2){    
                print("There was a problem getting categories: <b>" . mysql_error());    
                exit();  
            }

            $counter = 0;
            // Create the HTML code for the label and select list
            $catSelectList .= "<select name='category' id='md_category'><option value='null'>- Selekteer een catagorie -</option>\n";
            while ($row = mysql_fetch_array($result2))
            {

                $catSelectList .= "<option value='".$row["cat_id"]."'>" . $row["cat_name"] . "</option>\n" ;
                $counter++;
            }

            $catSelectList .= "</select>";
        
            if ($counter == 0)
                echo "<input type=hidden name='category' value='0'>";        
            else
                echo $catSelectList;
          ?>
</td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_required">*</span> <span class="md_label" id="md_titleLabel"><?php echo STR_TITLE;?></span></td>
          <td><input name="md_title" type="text" size="50" value="" id='md_title' /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_label"><?php echo STR_PRICE;?></span></td>
          <td>  
          <input name="md_price" type="text" size="6" value="" id='md_price' />
          <?php echo STR_FORFREE;?></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="md_required">*</span> <span class="md_label" id="md_descriptionLabel"><?php echo STR_DESCRIPTION;?></span></td>
          <td><textarea name="md_description" cols="60" rows="6" id='md_description'></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_label"><?php echo STR_PICTURE;?></span></td>
          <td valign="top">
            <input name="filetoupload" type="file" id="filetoupload" size="40" />
            <span class="md_labelFinePrint">(4 mb max)</span>
            <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="409600" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_label"><?php echo STR_NAME;?></span></td>
          <td valign="top">
            <input name="namer" type="text" id="namer" size="40" />
          <?php echo STR_NAMEISDISPLAY;?></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_label"><?php echo STR_CITY;?></span></td>
          <td valign="top">
            <input name="city" type="text" id="md_city" size="40" maxlength="90" />
          <?php echo STR_WHERELOCATED;?></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top"><span class="md_required">*</span> <span class="md_label" id="md_emailLabel"><?php echo STR_EMAIL;?></span></td>
          <td valign="top">
            <input name="Email" type="text" id="md_email" size="40" maxlength="90" />
            <input name="md_email2" type="text" id="md_email2" size="40" maxlength="90" />
             <?php echo STR_MAILNOTDISPLAY;?></td>
        </tr>
        <tr>
          <td colspan="2" align="right" valign="top">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
          <td>
          <input  name="uploadform" type="button" value="<?php echo STR_SUBMITIT ?>" id="md_submitButton" class="md_bigButton" onclick="md_validateForm()" />
          <input type="hidden" name="op" value="newItem" />
          </td>
        </tr>
      </table>
      </form>
      </div>
   </div>
  </div>


<?php include_once("inc_footer.php");?>


</body>
</html>
</code>
Gewijzigd op 18/06/2011 14:59:31 door Willem Hartman
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 14:45:29
Quote Anchor link
plaats je code aub tussen [code] en [/code] tags.

Ik denk dat je even moet kijken naar de functie preg_replace. Anders misschien ook nog even kijken naar een ubb parser
Gewijzigd op 18/06/2011 14:45:54 door Vincent Huisman
 
Willem Hartman

Willem Hartman

18/06/2011 19:22:30
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 18/06/2011 14:45:29:
plaats je code aub tussen [code] en [/code] tags.

Ik denk dat je even moet kijken naar de functie preg_replace. Anders misschien ook nog even kijken naar een ubb parser


Hoi Vincent,

Je advies zegt het me niets.
Kan er wel naar kijken, maar weet niet wat te doen.
 
Willem Hartman

Willem Hartman

27/06/2011 17:43:46
Quote Anchor link
Ik ben benaderd door

Naam verwijderd

Hij zou het voor een bepaald bedrag even oplossen. Dit is betaald.maar nu is zijn website en e-mail niet meer te bereiken.

Weet iemand of hij misschien problemen heeft met zijn server ?
Of ben ik belazerd :(
Gewijzigd op 27/06/2011 20:20:44 door Willem Hartman
 
Write Down

Write Down

27/06/2011 18:32:44
Quote Anchor link
Klik

Zijn domeinnaam is inactief gezet, zijn provider: klik

Stinkt.
 
Willem Hartman

Willem Hartman

27/06/2011 20:23:19
Quote Anchor link
Hij heeft inmiddels contact met me gezocht en zal het geld terug storten.
Er is inderdaad een probleem met zijn provider of zo iets.

Daarom heb ik zijn naam verwijderd.

Helaas is het uiteindelijke probleem hierbij nog niet opgelost.
 
B a s
Beheerder

B a s

27/06/2011 20:30:30
Quote Anchor link
Ik denk dat je hiernaar op zoek bent.
Gewijzigd op 28/06/2011 19:38:10 door B a s
 
Willem Hartman

Willem Hartman

27/06/2011 20:47:31
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 27/06/2011 20:30:30:
. Naam zegt ook al genoeg lijkt mij.

Ik denk dat je hierna op zoek bent.

Sorry dit is een kinderachtige opmerking en hoop dat de moderator deze berichten zal verwijderen


Toevoeging op 27/06/2011 20:48:21:

Willem Hartman op 27/06/2011 20:47:31:
Bas Kreleger op 27/06/2011 20:30:30:
. Naam zegt ook al genoeg lijkt mij.

Ik denk dat je hierna op zoek bent.

Sorry dit is een kinderachtige opmerking en hoop dat je als moderator deze berichten zal verwijderen
 
Jasper DS

Jasper DS

27/06/2011 20:50:32
Quote Anchor link
Willem Hartman op 27/06/2011 20:47:31:
Bas Kreleger op 27/06/2011 20:30:30:
. Naam zegt ook al genoeg lijkt mij.
(..)

Sorry dit is een kinderachtige opmerking en hoop dat de moderator deze berichten zal verwijderen


+1, dat dit moet komen van de "Big Boss" is wel jammer.
 
Willem Hartman

Willem Hartman

27/06/2011 21:24:17
Quote Anchor link
Via privé bericht aan Bas verzocht om de laatste berichten te verwijderen.
 
B a s
Beheerder

B a s

28/06/2011 19:39:09
Quote Anchor link
Beetje offtopic misschien, excuses.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.