Advies website plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Gert-Jan Berendse

Gert-Jan Berendse

12/03/2009 20:34:00
Quote Anchor link
ik ben Gert-Jan Berendse, 43 jaar en heb mijn eerste webpagina bijna af.
nu ben ik opzoek geweest naar een plaats om mijn website te stallen. via jullie en andere sites kwam ik erachter dat zoiemand een hoster heet.

nu wil ik graag weten welke hoster jullie aanraden, ik heb weinig verstand van computers dus ik heb er een nodig die mij van begin tot eind kan helpen.

zelf kwam ik op sitedeals de onderstaande aanbieding van ordana tegen, maar ik weet niet waar ik op moet letten.
heeft iemand advies voor mij?

http://www.sitedeals.nl/hostingdeals/59284-starter-2-euro-per-maand-5gb-opslag-500gb-traffic.html
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 02:32:28
 
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Ik zit zelf bij webreus.nl, die vind ik wel relaxed en is zeker niet duur.. one.com schijnt ook erg goed en niet duur te wezen.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

12/03/2009 20:42:00
Quote Anchor link
webreus en one.com heb ik ook nog nooit slechte verhalen over gehoord,, zelf zit ik bij hosting2go, opzich nog nooit problemen mee gehad,, maar ik vind het niet bepaald lekker werken.
Vooral bestanden uploaden, je bent gewoon verplicht tot ftp.
De opvolger van lycos hosting heeft daarentegen wel een extreem chille upload app.
 
Sander Z

Sander Z

12/03/2009 20:42:00
Quote Anchor link
hosting2go...

Je moet jezelf afvragen hoe stabiel je website moet zijn. Mag ie nooit offline zijn of wil je eventueel ook backups hebben dan kom je al bij een andere host uit.

Je moet het zo zien (niet bij allen):
Hoe goedkoper de host des te minder services je zult krijgen..
Bijvoorbeeld:
Er worden geen backups van je data gemaakt...
Minder mailadressen of subdomeinen...
Vaak gebeurt het ook dat bij deze hosts je site toch af en toe down is (hoewel dit soms maar een paar minuten is) etc.

Dus voor je eigen hobby site, goedkoop kan prima. Wil je echt iets aanbieden aan bezoekers (bv winkel, informatie, diensten/services) en verwacht je een grote stroom te krijgen dan kun je beter toch iets meer investeren...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sander Z
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

12/03/2009 20:45:00
Quote Anchor link
Ik raad je;
www.mijndomein.nl
www.one.com

www.mijndomein.nl;
"Een zeer goede klantenservice, je stelt je vraag en all gauw heb je een reactie, goedkoop! 29,- per jaar voor domein en alles der op en der aan!"

www.one.com;
"Zeer mooi systeem, overzichtelijke pagina met functies!"
 
Gert-Jan Berendse

Gert-Jan Berendse

12/03/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Een vriend van mij belde me net en vertelde toevallig dat hij ook bij Ordana zat, hij is van one.com naar ordana gegaan en heeft nu betere support en hij had iets over uptime en meer php ondersteuning, is dat voor mij van belang als ik in de toekomst iets met php wil gaan doen?
hun ondersteunen cronjobs enzo? ik snap er niets van maar ik dacht dat ordana goed en goedkoop was vandaar de vraag. Ik hoor er namelijk wel goede verhalen over.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

12/03/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Ik heb geen ervaring met Ordana, dus ik (en velen andere met mij) kunnen hier weinig tegen in brengen, maar het ook niet beamen.
Het is een gok die je waagt. Het belangrijkste om te checken is of ze wel bij KVK staan ingeschreven.
En uptime is bij vrijwel alle server 99,9% of i.i.g. dat beloven ze.
En meer php ondersteuning vind ik beetje vreem, het word ondersteund, of niet, (en php4 is hetzelfde als geen php ondersteuning)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/03/2009 20:58:00
Quote Anchor link
Ik zelf zit ook bij webreus.nl, voldoet me prima en zit er nu al 2 jaar bij en heb nog nooit problemen gehad. en is ook zelden offline.. IDIAAL
 
Gert-Jan Berendse

Gert-Jan Berendse

12/03/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Oke, ik snap dat iedereen ongeveer hetzelfde biedt, maar waar zit het verschil dan? waarom zit dan niet iedereen bij een paar bedrijven en als ik google kom ik er 100en tegen? Ordana heeft bij mij in de buurt een groot kantoor maar wanneer weet ik dat er een goed is? puur reacties lezen?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/03/2009 21:14:00
Quote Anchor link
Ja ik denk gewoon puur reacties lezen, van hoe mensen over hun host denken etc. En als het je aanspreekt gewoon die host proberen :)
 
Frank -

Frank -

12/03/2009 21:25:00
Quote Anchor link
Voor dat je gaat zoeken, wat zoek je eigenlijk? Waaraan moet een pakket voldoen, wat mag het kosten, etc. etc. etc. Wanneer je dat weet, kun je gaan zoeken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/03/2009 21:48:00
Quote Anchor link
Gert-Jan Berendse schreef op 12.03.2009 21:08:
Ordana heeft bij mij in de buurt een groot kantoor maar wanneer weet ik dat er een goed is? puur reacties lezen?


Ik denk dat je in de war bent met het bedrijf Ordina, een grote ICT dienstverlener. Als ik kijk naar Ordana dan vermoed ik dat dit gewoon iemand vanuit huis is die enkele servers neergezet heeft.

De prijs bij hun is extreem laag, dit kan niet echt kostendekkend zijn tenzij ze enorm aan het oversellen zijn.

Je zou eens kunnen kijken naar de website webhosters.nl, zij geven onpartijdig webhostingadvies en iedereen is vrij om zijn reactie achter te laten. Dan zie je ook gelijk hoe andere mensen over een bepaalde webhostingpartij denken.

Wat je ook zou kunnen doen is kijken of je iemand in de omgeving hebt die het leuk vind om je een beetje op weg te helpen. Wat het zou een beetje zonde zijn als je zometeen 500GB schijfruimte hebt ;).
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/03/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Ik zou voor antagonist.nl gaan. Ze zijn hetzelfde als Hosting2GO alleen dan, vind ik, nét ietsje beter. Zij hebben wel 100% service en alles. Met Hosting2GO heb ik de laatste tijd wat dingetjes waarin ze wat mijn part te kort schieten, daarentegen vind ik dat Antagonist zichzelf iets meer bloot mag geven qua opties die je krijgt. (Overigens lijkt Antagonist goedkoper, de prijzen bij hun zijn excl. btw, incl. btw komen ze op hetzelfde bedrag uit dat Hosting2GO vraagt.)

Uit verhalen heb ik niet zo'n hoge pet op van mijndomein.nl (slechte service e.d., dus daar zou ik zelf nooit gaan hosten).
 
Gert-Jan Berendse

Gert-Jan Berendse

12/03/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Ordana zit bij mij om de hoek.
Ordina ken ik via televisie/radio inderdaad.
Maar ik bedoel echt Ordana. Hun zitten in dat kantoor vlak bij mijn huis in Breda.

Ik heb zojuist naar [email protected] gemaild en hun hebben mij aangeboden om mijn website online te zetten. Ze willen morgen al een afspraak maken en komen om mij te helpen zelfs op locatie langs. Dan gaan ze de mogelijkheden bespreken.

echt top service. ik denk toch dat ik bij Ordana blijft. Maar bedankt voor al jullie adviezen.
 
Rick

rick

17/03/2009 16:40:00
 
- Ricardo -

- Ricardo -

17/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
Natuurlijk mijndomein.nl -)

Zit er nu 3 jaar en in 3 jaar maar 1 storinkje van 1 minuut ofzo en dan wordt je er ook nog van op de hoogte gesteld dat er storing was. Dat zie ik anderen niet doen

En 29 euro voor een 99.9999999999999999999999999999999999999 procent uptime vind ik super :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.