Afbeelding achter afbeelding.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 15:00:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een afbeelding achter een andere krijgen,
Ik heb op de voorste afbeelding een viekantje dat transparant is (.png)
En een ander plaatje (foto .png) die achter het eerste plaatje moet. Maar hoe kan je met div's plaatjes achterelkaar zetten?

plaatje1 (voor):
Afbeelding

Mvg, Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:57:44
 
Toine vd P

Toine vd P

21/07/2009 15:01:00
Quote Anchor link
<div style="background: url(achtegrrond.jpg);"><img src="/voorkant.png" /></div>

zoiets ? (maar dan netter)
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Ja, dat is wat ik al weet. Alleen het volgende probleem is dat het voorste plaatje in een DIV is. Hoe krijg ik dan alsnog een plaatje erachter?
 
Toine vd P

Toine vd P

21/07/2009 15:09:00
Quote Anchor link
klintk alsof je het niet lekker aanpakt.

Maar je zou ze allebei position: relative (of absolute) kunnen meegeven en kunnen spelen met de z-index.

Groet,
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 15:11:00
Quote Anchor link
http://83.87.98.211/kevin/portfolio.php

oke, alleen over dat voorgrond plaatje komen ook div's met tekst.
 
Toine vd P

Toine vd P

21/07/2009 15:19:00
Quote Anchor link
het is jouw feestje, moet ook met mijn bovenomschreven post werken.
Maar het wordt erg(!) rommelig zo.

Maar miss heb je hier wat aan;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<div style="margin-top: 10px; float: left; background: pink; width: 450px;">
    <img src="/xxx/" style="width: 120px; height: 100px; float: left;" />
    <div style="position: absolute; left: 20px; z-index: 111; margin-top: 20px; background: red;">
        Dit ligt er nogeens overheen!
    </div>
    <div style="position: relative; float: left; width: 250px; margin-left: 15px;">
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
    </div>
</div>

<br style="clear: both;" />
<div style="margin-top: 10px; float: left; background: pink; width: 450px;">
    <img src="/xxx/" style="width: 120px; height: 100px; float: left;" />
    <div style="position: absolute; left: 20px; z-index: 111; margin-top: 20px; background: red;">
        Dit ligt er nogeens overheen!
    </div>
    <div style="position: relative; float: left; width: 250px; margin-left: 15px;">
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
        Dit is tekst .. Dit is tekst .. Dit is tekst ..
    </div>
</div>
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 15:33:00
Quote Anchor link
Het is dus eindelijk gelukt :D

ik heb het zo gedaan: http://83.87.98.211/kevin/portfolio.php
[html]
<div style='height: 150px; width: 150px; background: url(test.png);'>
<div class='protfolio_itemred'>
<div class='portfolio_title'>
<b><font color='White'>Photoshop</font> <font color='Black'>Twirl Effect</font></b>
</div>
<div class='portfolio_desc'>
Deze tekening heb ik gemaakt met Photoshop CS4, ik heb er ongeveer zo'n uurtje tijd in gestopt. Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla
</div>
<div class='portfolio_footer'>
<a href='#' class='white'>Reageren (0 reacties)</a> | <a href='#' class='white'>Lees alles</a>
</div>
</div>
</div>
[/html]
 
Toine vd P

Toine vd P

21/07/2009 15:34:00
Quote Anchor link
He, fijn dat het gelukt is.

Maar hou wel in je achterhoofd dat het rommelig oogt (en terugleest) en dat je wat verouderde tags gebruikt (b -> strong) e.d.

Daarnaast hoor je alle opmaak netjes in een stylesheet te zetten.

Suc6
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Dankje Afbeelding

En hoe bedoel je verouderde tag's <b> ?
 
Toine vd P

Toine vd P

21/07/2009 15:58:00
Quote Anchor link
het zijn tags die font's opmaken, net zoals <u> die hoor je in een stylsheet te zetten.
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Ah oke dat wist ik, maar wat is het verschil tussen <b> en <strong> ik zie geen verschil ?
 
Tamara

Tamara

21/07/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Er zit geen verschil in.
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

21/07/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Oke, maar waarom zijn het 2 verschillende dingen dan?
 
A Leeuwenburgh

A Leeuwenburgh

21/07/2009 17:20:00
Quote Anchor link
Er zit in zekere zin wel verschil tussen strong en bold. Een interessant artikel wat hierover gaat is (in het engels):
http://www.think-ink.net/html/bold.htm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.