afbeelding uploaden werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Igor

Igor

28/07/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.

Ik zit met een probleem:
Mijn afbeelding-upload-script werkt niet, terwijl hij het op een andere site wel doet.

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
<?php
session_start();
    include("settings.php");
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Game Maker Informer</title>
<link href="style2.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="http://gamemakerinformer.nl/images/favicon.ico" type="image/x-icon" />
</head>
<body>
<div id="wrapper">
    <div id="header">
    </div>
    <div id="menu">
        <?php
        include ("menu.php");
        ?>

    </div>
    <div id="window-left">
    <h1><img src="images/icon_tricks_groot.png" align="absmiddle">Game toevoegen</h1>
    <?php
    // Goed e-mail-adres?
    function valid_mail ($str)
    {

        return  (ereg ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
    }

    
    // Het formulier
    if ($_POST["verzendbutton"] != "verzenden"
        || !$_POST["titel"]
        || !
$_POST["beschrijving"]
        || !
$_POST["downloadlink"]
        || !
$_POST["email"]
        || !
$_POST["naam"]
        || !
$_POST["code"]) // Is alles ingevuld?
    {
    ?>

        <form action="game_toevoegen.php" method="post">
        
        
        <?php // TITEL
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["titel"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een titel in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Titel:</b><br> <input name="titel" type="text" value="<?php echo $_POST["titel"]; ?>" size="45">
        <br>
        
        
        <?php // BESCHRIJVING
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["beschrijving"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een beschrijving in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Beschrijving:</b><br> <textarea cols="50" rows="5" name="beschrijving"><?php echo $_POST["beschrijving"]; ?></textarea><br>
    
        
        <?php // DOWNLOADLINK
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["downloadlink"])
        {

            echo '<font color="red">Vul een downloadlink in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Downloadlink:</b><br> <input name="downloadlink" type="text" value="<?php echo $_POST["downloadlink"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // EMAIL
        if ($_POST["verzendbutton"] && !valid_mail($_POST["email"]))
        {

            echo '<font color="red">Vul je e-mail-adres in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>E-mail:</b><br> <input name="email" type="text" value="<?php echo $_POST["email"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // NAAM
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["naam"])
        {

            echo '<font color="red">Vul de naam van de maker in.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Naam maker:</b><br> <input name="naam" type="text" value="<?php echo $_POST["naam"]; ?>" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // SCREEN
        if ($_POST["verzendbutton"] && !$_POST["screen"])
        {

            echo '<font color="red">Voeg een screenshot toe.</font><br>';
        }

        ?>

        <b>Screenshot:</b><br> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000"><input name="screen" type="file" size="45">
        <br>        
        
        
        <?php // BEVEILIGINGSCODE
        if ($_POST["verzendbutton"] && $_POST["code"] != "GXMX")
        {

            echo '<font color="red">Vul de volgende tekens in.</font><br>';
        }

        ?>

        <img src="images/code.png" alt=""><br>
        <b>Vul de bovenstaande tekens in:</b><br> <input name="code" type="text" value="<?php echo $_POST["code"]; ?>" size="45" maxlength="4">
        <br><br>
        
        
        <input type="submit" name="verzendbutton" value="verzenden">
        
        </form>
        <br>
        Er wordt gecontroleerd op spamposten. Dus vul alle velden zo goed mogelijk in.
    <?php
    }
    else // formulier verwerken
    {
        // SCREENSHOT
        global $_FILES;

        $filename = $_FILES['screen']['name'];  
                    
        $uploadname = $_FILES['screen']['name'];

        $allow[0] = ".jpg";
        $allow[1] = ".gif";
        $allow[3] = ".png";
        $allow[4] = ".PNG";
        $allow[5] = ".JPG";
        $allow[6] = ".GIF";
                    
        $extentie = substr($uploadname, -4);
        
        for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
        {

            if ($extentie == $allow[$i])
            {

                $extentie_check = "ok";
                $i = count($allow) + 10; // om loop te beindigen
            }
        }

        
        $sQry = 'SELECT MAX(GAME_ID) FROM games'; $rQuery = mysql_query($sQry) or die(mysql_error()); list($iID) = mysql_fetch_row($rQuery); $iID = (int)$iID; $iID++;
        $filename = $iID.$extentie;
        if ($extentie_check)
        {

            if (is_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name']))
            {
  
                move_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name'], "upload/games/" . $filename);
                echo "Afbeelding geupload";
            }

            else
            {
                echo "Niet geupload.";
                exit;
            }
        }

        

        // DE REST
        // IP ADRES

        function ip() {  if(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR")) {    $IPadres = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR");  } elseif(getenv("HTTP_CLIENT_IP")) {    $IPadres = getenv("HTTP_CLIENT_IP");  } else {    $IPadres = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];  }  return $IPadres;}
        $datum = date('Y-m-d H:i:s');
        // SQL CODE
        $sql = "INSERT INTO games (GAME_ID, titel, beschrijving, downloadlink, email, naam, ip, addtime, picture, picture_type, recht) VALUES ('mysql_insert_id()', '".$_POST["titel"]."', '".$_POST["beschrijving"]."', '".$_POST["downloadlink"]."', '".$_POST["email"]."', '".$_POST["naam"]."', '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."', '".$datum."', '".$filename."', '".$extensie."', '0')";
        if (!mysql_query($sql))
        {

            echo '<img src="images/icon_no.png" alt=""> Er is fout opgetreden.<br><a href="game_toevoegen.php">Probeer het nog eens.</a> ' ;
        }

        else
        {
            echo '<img src="images/icon_yes.png" alt=""> Bedankt, je game is verstuurd. Eerst zal hij worden gecheckt op virussen. Dit gebeurd binnen 2 dagen.<br>Je krijgt een email als je game is toegevoegd.';
        }
    }

    ?>

    </div>
    <div id="footer">
    </div>
</div>
</body>
</html>


Het screenshot wordt dus niet geupload.
De fout moet dus denk ik ergens tussen regel 123 en 163 zitten.
De doelbestandsmap heeft de rechten 777, dus dat moet goed zijn.

Weten jullie misschien wat er fout is?

Alvast bedankt

Groet
Igi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Igor
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:37:24
 
- wes  -

- wes -

28/07/2008 16:03:00
Quote Anchor link
en je error is....
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Eeh, nou ja, dit: Niet geupload
(echo "Niet geupload."; exit; )

Verder weet ik niets...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 16:19:00
Quote Anchor link
Zet eens enctype="multipart/form-data" in je form tag
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Gedaan, maar verder geen resultaat :(

Nog andere ideeen... ?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Helemaal bovenaan de pagina of net boven het stukje waar hij 'de rest' verwerkt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Quote:
Zet dit bovenin je script.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Top.
 
Igor

Igor

28/07/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Eeh, de volgende foutmeldingen krijg ik, al voordat ik ook maar iets wil verwerken:

Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 39


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 52
Titel:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 62
Beschrijving:
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: beschrijving in <b>/storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php</b> on line <b>67</b><br />


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 71
Downloadlink:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 81
E-mail:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 91
Naam maker:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 101
Screenshot:


Notice: Undefined index: verzendbutton in /storage/mijndomein/users/061900/public/sites/www.gamemakerinformer.nl/game_toevoegen.php on line 111

Vul de bovenstaande tekens in:
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Zo heb je weer wat meer inzicht in wat je aan het doen bent. Oplossen maar, zou ik zeggen.
 
Igor

Igor

28/07/2008 17:02:00
Quote Anchor link
Dat is makkelijk gezegd, maar wat geven de foutmeldingen nu precies aan?
(Sorry, ik ben een beginner met php)

En, heeft die wat te maken met het uploaden van de afbeelding?
 

28/07/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Zo controleer je niet of een form is gepost, zie dit. Voor de rest: isset.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 17:09:00
Quote Anchor link
Undefined index: verzendbutton

Oftewel 'verzendbutton' bestaat niet in een array().
En dat array() is $_POST in dit geval.
Dus $_POST["verzendbutton"] bestaat niet.

Dat klopt, want die bestaat alleen na een post van een formulier.

Dat check je met isset.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Igor

Igor

28/07/2008 17:09:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt voor de tip.

Maar ik zie niet in wat dit te maken heeft met het uploaden van de afbeelding...

Dus, hoe moet het volgens jullie worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Igor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.