afbeeldingen achteraf laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:00:32
Quote Anchor link
hallo,

ik probeer een pagina te maken waar de afbeeldingen achteraf worden ingeladen in de pagina. daarvoor heb ik een stukje code, die de src attributen van de afbeeldingen instelt na de document.ready().

Echter als ik een breakpoint zet op de for lus die er uitgevoerd wordt blijkt de volledige dom niet geladen te zijn en loopt het aldus ook fout.

laat ik die for lus weg, (dus een lege document.ready) en plaats ik daar een breakpoint, dan is de dom wel volledig geladen.

ik hoop dat iemand me kan vertellen hoe ik dat kan oplossen


<script language="javascript" type="text/javascript">



$(document).ready(function() {
// Handler for .ready() called.
for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
var imagetoload = this.getElementById('photo_'+u);
imagetoload.setAttribute('src',imagearray);
}

});
</script>

alvast bedankt
JOnas
Gewijzigd op 16/12/2011 15:01:00 door Jonas vermeulen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:50:53
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 15:08:55
Quote Anchor link
Het language attribuut is nog nooit een bestaat attribuut geweest, het is slechts een verzinsel, haal deze dus maar helemaal weg.
Heb je wel jQuery ingeladen? En het best is om JS te plaatsen vlak voor </body>, dan weet je namelijk zeker dat de hele dom geladen is en heb je $(document).ready niet meer nodig.
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:36:55
Quote Anchor link
dat werkt ook niet, hij laadt enkel tot en met de content div en wil dan blijkbaar eerst die for uitvoeren. terwijl de elementen die ik nodig heb in die content div moeten komen (en die worden dus nog niet geladen daar)

de pagina kan je hier vinden: http://groepbelien.be/gallery2.php?eventid=31
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 17:28:55
Quote Anchor link
Als ik op je voorbeeld kijk dan denk dat het de bedoeling is dat de thumbs groot getoond worden.
Werk je met AJAX ?
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 17:35:03
Quote Anchor link
ja; het is de bedoeling dat boven de thumbs de grote afbeelding komt; ik wil niet dat alle afbeeldingen in 1 keer laden , maar pas als de pagina zelf geladen is (dus op de achtergrond).

kan je me een voorbeeld geven van hoe het met ajax zou moeten?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 18:43:45
Quote Anchor link
"Werk je met AJAX" was een vraag, dit hoeft namelijk niet als het om afbeeldingen gaat.
Je hoeft ook niet alle afbeeldingen op de achergrond te laden, dit kan je doen zodra er op een thumb geklikt wordt. Het principe is heel simpel:
1. je maakt in HTML een img object aan met een lege src ie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img name="LargeImg" />

2. Je vult de array met verwijzingen naar de url van de afbeelding.
3. Je hangt een onclick event aan de thumbs
4. In de binnen de had tags schrijf je de volgende JS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[Index] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
}

5. Net voor </body> roep je ShowLarge(0) aan

PS.
Gedeeltes van dit script komen van dynamicdrive.com
Gewijzigd op 16/12/2011 18:49:38 door Ger van Steenderen
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 18:56:56
Quote Anchor link
ja, dat had ik ook al geprobeerd met zo een onclick, maar ik zou ze graag alle afbeeldingen verder in de achtergrond laden, ik wil er transitions opzetten en als die afbeelding dan nog verder moet laden is dat niet zo handig.

heb je een idee hoe ik dan die src attributen moet invullen na het laden van de pagina?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 19:28:08
Quote Anchor link
Sorry, ben een stukje code vergeten, het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[idx] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
    document.getElementById("LargeImg").src = Slides[idx].src;
}
Gewijzigd op 16/12/2011 19:29:30 door Ger van Steenderen
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 22:53:07
Quote Anchor link
@ger, in HTML gebruik je name= en die probeer je te vangen met getElementById()? Overigens is werken met names in HTML en JS ouderwets en is het veel beter om te werken met IDs of classes.

@jonas, dan moet je een window.onload event maken: http://tinkerbin.com/jrTod1PA
Gewijzigd op 16/12/2011 22:54:00 door Wouter J
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

17/12/2011 10:25:56
Quote Anchor link
Wouter, dat was exact wat ik nodig had. Bedankt!
ik heb het nog een beetje aangepast zodat de eerste afbeelding pas zichtbaar wordt nadat die eerste afbeelding volledig geladen is.
vroeger laadde die ook in strepen.

Ger, ook bedankt voor de moeite

Jonas

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

window.onload = function() {
                  
                 for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
                    var
imagetoload = document.getElementById('img_'+(u+1));
                    imagetoload.setAttribute('src',imagearray[u]);
                     $("#img_"+(u+1)).load(function(){
                        
                        $(this).fadeIn();
                        });


?>
Gewijzigd op 17/12/2011 10:26:43 door jonas vermeulen
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2011 10:37:24
Quote Anchor link
@jonas, als je toch jQuery gebruikt. Waarom dan niet het hele script jQuery gebruiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  imagearray.each(function( i, img ) {
    var elem = $('#img_' + (i + 1));
    
    elem.attr('src', img).fadeIn();
    // Load is voor AJAX, het lijkt me niet dat je dat in dit geval gebruikt...
  });
});
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

18/12/2011 11:10:56
Quote Anchor link
die load zou ik toch willen behouden, dat zorgt ervoor dat de afbeelding pas verschijnt nadat die helemaal geladen is.
ik dacht nochtans dat dat ook jquery was en geen ajax? http://api.jquery.com/load/
 
Wouter J

Wouter J

18/12/2011 11:24:13
Quote Anchor link
AJAX is perfect geïntegreerd met jQuery, dus het is een functie van jQuery voor AJAX.

Maar ik wist niet dat je jQuery.load ook daarvoor kon gebruiken. Daarom heb ik het script nog wat verbeterd, met de load erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  var imagearray = [
    'http://waldio.webatu.com/system/images/nemo[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/walle[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/up[1].jpg'
  ];
  jQuery.each(imagearray, function( i, img ) {
    var elem = $('#img-' + (i + 1));
    elem.css('display', 'none');
    elem.attr('src', img).load(function() {
      $(this).fadeIn();
    });
  });
});


Wat jij had was een beetje dubbel op. Imagetoload bevatte namelijk het image element, maar 2 regels daarna ging je het element nog een keer ophalen met jQuery om het load event te gebruiken. 2 keer een element zoeken in de DOM kost tijd en dat is onnodige tijd.
Dit script bevat geen ophaal functies en ik had een vergissing gemaakt met jQuery.each(), dit heb ik ook verbeterd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.