afbeeldingen achteraf laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:00:32
Quote Anchor link
hallo,

ik probeer een pagina te maken waar de afbeeldingen achteraf worden ingeladen in de pagina. daarvoor heb ik een stukje code, die de src attributen van de afbeeldingen instelt na de document.ready().

Echter als ik een breakpoint zet op de for lus die er uitgevoerd wordt blijkt de volledige dom niet geladen te zijn en loopt het aldus ook fout.

laat ik die for lus weg, (dus een lege document.ready) en plaats ik daar een breakpoint, dan is de dom wel volledig geladen.

ik hoop dat iemand me kan vertellen hoe ik dat kan oplossen


<script language="javascript" type="text/javascript">



$(document).ready(function() {
// Handler for .ready() called.
for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
var imagetoload = this.getElementById('photo_'+u);
imagetoload.setAttribute('src',imagearray);
}

});
</script>

alvast bedankt
JOnas
Gewijzigd op 16/12/2011 15:01:00 door Jonas vermeulen
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:06:30
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 15:08:55
Quote Anchor link
Het language attribuut is nog nooit een bestaat attribuut geweest, het is slechts een verzinsel, haal deze dus maar helemaal weg.
Heb je wel jQuery ingeladen? En het best is om JS te plaatsen vlak voor </body>, dan weet je namelijk zeker dat de hele dom geladen is en heb je $(document).ready niet meer nodig.
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:36:55
Quote Anchor link
dat werkt ook niet, hij laadt enkel tot en met de content div en wil dan blijkbaar eerst die for uitvoeren. terwijl de elementen die ik nodig heb in die content div moeten komen (en die worden dus nog niet geladen daar)

de pagina kan je hier vinden: http://groepbelien.be/gallery2.php?eventid=31
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 17:28:55
Quote Anchor link
Als ik op je voorbeeld kijk dan denk dat het de bedoeling is dat de thumbs groot getoond worden.
Werk je met AJAX ?
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 17:35:03
Quote Anchor link
ja; het is de bedoeling dat boven de thumbs de grote afbeelding komt; ik wil niet dat alle afbeeldingen in 1 keer laden , maar pas als de pagina zelf geladen is (dus op de achtergrond).

kan je me een voorbeeld geven van hoe het met ajax zou moeten?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 18:43:45
Quote Anchor link
"Werk je met AJAX" was een vraag, dit hoeft namelijk niet als het om afbeeldingen gaat.
Je hoeft ook niet alle afbeeldingen op de achergrond te laden, dit kan je doen zodra er op een thumb geklikt wordt. Het principe is heel simpel:
1. je maakt in HTML een img object aan met een lege src ie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img name="LargeImg" />

2. Je vult de array met verwijzingen naar de url van de afbeelding.
3. Je hangt een onclick event aan de thumbs
4. In de binnen de had tags schrijf je de volgende JS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[Index] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
}

5. Net voor </body> roep je ShowLarge(0) aan

PS.
Gedeeltes van dit script komen van dynamicdrive.com
Gewijzigd op 16/12/2011 18:49:38 door Ger van Steenderen
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 18:56:56
Quote Anchor link
ja, dat had ik ook al geprobeerd met zo een onclick, maar ik zou ze graag alle afbeeldingen verder in de achtergrond laden, ik wil er transitions opzetten en als die afbeelding dan nog verder moet laden is dat niet zo handig.

heb je een idee hoe ik dan die src attributen moet invullen na het laden van de pagina?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 19:28:08
Quote Anchor link
Sorry, ben een stukje code vergeten, het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[idx] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
    document.getElementById("LargeImg").src = Slides[idx].src;
}
Gewijzigd op 16/12/2011 19:29:30 door Ger van Steenderen
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 22:53:07
Quote Anchor link
@ger, in HTML gebruik je name= en die probeer je te vangen met getElementById()? Overigens is werken met names in HTML en JS ouderwets en is het veel beter om te werken met IDs of classes.

@jonas, dan moet je een window.onload event maken: http://tinkerbin.com/jrTod1PA
Gewijzigd op 16/12/2011 22:54:00 door Wouter J
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

17/12/2011 10:25:56
Quote Anchor link
Wouter, dat was exact wat ik nodig had. Bedankt!
ik heb het nog een beetje aangepast zodat de eerste afbeelding pas zichtbaar wordt nadat die eerste afbeelding volledig geladen is.
vroeger laadde die ook in strepen.

Ger, ook bedankt voor de moeite

Jonas

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

window.onload = function() {
                  
                 for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
                    var
imagetoload = document.getElementById('img_'+(u+1));
                    imagetoload.setAttribute('src',imagearray[u]);
                     $("#img_"+(u+1)).load(function(){
                        
                        $(this).fadeIn();
                        });


?>
Gewijzigd op 17/12/2011 10:26:43 door jonas vermeulen
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2011 10:37:24
Quote Anchor link
@jonas, als je toch jQuery gebruikt. Waarom dan niet het hele script jQuery gebruiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  imagearray.each(function( i, img ) {
    var elem = $('#img_' + (i + 1));
    
    elem.attr('src', img).fadeIn();
    // Load is voor AJAX, het lijkt me niet dat je dat in dit geval gebruikt...
  });
});
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

18/12/2011 11:10:56
Quote Anchor link
die load zou ik toch willen behouden, dat zorgt ervoor dat de afbeelding pas verschijnt nadat die helemaal geladen is.
ik dacht nochtans dat dat ook jquery was en geen ajax? http://api.jquery.com/load/
 
Wouter J

Wouter J

18/12/2011 11:24:13
Quote Anchor link
AJAX is perfect geïntegreerd met jQuery, dus het is een functie van jQuery voor AJAX.

Maar ik wist niet dat je jQuery.load ook daarvoor kon gebruiken. Daarom heb ik het script nog wat verbeterd, met de load erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  var imagearray = [
    'http://waldio.webatu.com/system/images/nemo[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/walle[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/up[1].jpg'
  ];
  jQuery.each(imagearray, function( i, img ) {
    var elem = $('#img-' + (i + 1));
    elem.css('display', 'none');
    elem.attr('src', img).load(function() {
      $(this).fadeIn();
    });
  });
});


Wat jij had was een beetje dubbel op. Imagetoload bevatte namelijk het image element, maar 2 regels daarna ging je het element nog een keer ophalen met jQuery om het load event te gebruiken. 2 keer een element zoeken in de DOM kost tijd en dat is onnodige tijd.
Dit script bevat geen ophaal functies en ik had een vergissing gemaakt met jQuery.each(), dit heb ik ook verbeterd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.