afbeeldingen achteraf laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:00:32
Quote Anchor link
hallo,

ik probeer een pagina te maken waar de afbeeldingen achteraf worden ingeladen in de pagina. daarvoor heb ik een stukje code, die de src attributen van de afbeeldingen instelt na de document.ready().

Echter als ik een breakpoint zet op de for lus die er uitgevoerd wordt blijkt de volledige dom niet geladen te zijn en loopt het aldus ook fout.

laat ik die for lus weg, (dus een lege document.ready) en plaats ik daar een breakpoint, dan is de dom wel volledig geladen.

ik hoop dat iemand me kan vertellen hoe ik dat kan oplossen


<script language="javascript" type="text/javascript">



$(document).ready(function() {
// Handler for .ready() called.
for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
var imagetoload = this.getElementById('photo_'+u);
imagetoload.setAttribute('src',imagearray);
}

});
</script>

alvast bedankt
JOnas
Gewijzigd op 16/12/2011 15:01:00 door Jonas vermeulen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 23:53:33
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 15:08:55
Quote Anchor link
Het language attribuut is nog nooit een bestaat attribuut geweest, het is slechts een verzinsel, haal deze dus maar helemaal weg.
Heb je wel jQuery ingeladen? En het best is om JS te plaatsen vlak voor </body>, dan weet je namelijk zeker dat de hele dom geladen is en heb je $(document).ready niet meer nodig.
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 15:36:55
Quote Anchor link
dat werkt ook niet, hij laadt enkel tot en met de content div en wil dan blijkbaar eerst die for uitvoeren. terwijl de elementen die ik nodig heb in die content div moeten komen (en die worden dus nog niet geladen daar)

de pagina kan je hier vinden: http://groepbelien.be/gallery2.php?eventid=31
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 17:28:55
Quote Anchor link
Als ik op je voorbeeld kijk dan denk dat het de bedoeling is dat de thumbs groot getoond worden.
Werk je met AJAX ?
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 17:35:03
Quote Anchor link
ja; het is de bedoeling dat boven de thumbs de grote afbeelding komt; ik wil niet dat alle afbeeldingen in 1 keer laden , maar pas als de pagina zelf geladen is (dus op de achtergrond).

kan je me een voorbeeld geven van hoe het met ajax zou moeten?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 18:43:45
Quote Anchor link
"Werk je met AJAX" was een vraag, dit hoeft namelijk niet als het om afbeeldingen gaat.
Je hoeft ook niet alle afbeeldingen op de achergrond te laden, dit kan je doen zodra er op een thumb geklikt wordt. Het principe is heel simpel:
1. je maakt in HTML een img object aan met een lege src ie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img name="LargeImg" />

2. Je vult de array met verwijzingen naar de url van de afbeelding.
3. Je hangt een onclick event aan de thumbs
4. In de binnen de had tags schrijf je de volgende JS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[Index] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
}

5. Net voor </body> roep je ShowLarge(0) aan

PS.
Gedeeltes van dit script komen van dynamicdrive.com
Gewijzigd op 16/12/2011 18:49:38 door Ger van Steenderen
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

16/12/2011 18:56:56
Quote Anchor link
ja, dat had ik ook al geprobeerd met zo een onclick, maar ik zou ze graag alle afbeeldingen verder in de achtergrond laden, ik wil er transitions opzetten en als die afbeelding dan nog verder moet laden is dat niet zo handig.

heb je een idee hoe ik dan die src attributen moet invullen na het laden van de pagina?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/12/2011 19:28:08
Quote Anchor link
Sorry, ben een stukje code vergeten, het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>
function CacheImage(ImageSource) {
    var ImageObject = new Image();
    ImageObject.src = ImageSource;
    return ImageObject;
}
function ShowLarge(idx) {
    if (typeof Slides[idx] == 'string')
        { // ONLY CACHES THE IMAGES ONCE
            Slides[idx] = CacheImage(Slides[idx]);
        }
    document.getElementById("LargeImg").src = Slides[idx].src;
}
Gewijzigd op 16/12/2011 19:29:30 door Ger van Steenderen
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2011 22:53:07
Quote Anchor link
@ger, in HTML gebruik je name= en die probeer je te vangen met getElementById()? Overigens is werken met names in HTML en JS ouderwets en is het veel beter om te werken met IDs of classes.

@jonas, dan moet je een window.onload event maken: http://tinkerbin.com/jrTod1PA
Gewijzigd op 16/12/2011 22:54:00 door Wouter J
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

17/12/2011 10:25:56
Quote Anchor link
Wouter, dat was exact wat ik nodig had. Bedankt!
ik heb het nog een beetje aangepast zodat de eerste afbeelding pas zichtbaar wordt nadat die eerste afbeelding volledig geladen is.
vroeger laadde die ook in strepen.

Ger, ook bedankt voor de moeite

Jonas

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

window.onload = function() {
                  
                 for(u=0;u<imagearray.length;u++) {
                    var
imagetoload = document.getElementById('img_'+(u+1));
                    imagetoload.setAttribute('src',imagearray[u]);
                     $("#img_"+(u+1)).load(function(){
                        
                        $(this).fadeIn();
                        });


?>
Gewijzigd op 17/12/2011 10:26:43 door jonas vermeulen
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2011 10:37:24
Quote Anchor link
@jonas, als je toch jQuery gebruikt. Waarom dan niet het hele script jQuery gebruiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  imagearray.each(function( i, img ) {
    var elem = $('#img_' + (i + 1));
    
    elem.attr('src', img).fadeIn();
    // Load is voor AJAX, het lijkt me niet dat je dat in dit geval gebruikt...
  });
});
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

18/12/2011 11:10:56
Quote Anchor link
die load zou ik toch willen behouden, dat zorgt ervoor dat de afbeelding pas verschijnt nadat die helemaal geladen is.
ik dacht nochtans dat dat ook jquery was en geen ajax? http://api.jquery.com/load/
 
Wouter J

Wouter J

18/12/2011 11:24:13
Quote Anchor link
AJAX is perfect geïntegreerd met jQuery, dus het is een functie van jQuery voor AJAX.

Maar ik wist niet dat je jQuery.load ook daarvoor kon gebruiken. Daarom heb ik het script nog wat verbeterd, met de load erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$(function() {
  // Window.onload in jQuery
  
  var imagearray = [
    'http://waldio.webatu.com/system/images/nemo[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/walle[1].jpg',
    'http://waldio.webatu.com/system/images/up[1].jpg'
  ];
  jQuery.each(imagearray, function( i, img ) {
    var elem = $('#img-' + (i + 1));
    elem.css('display', 'none');
    elem.attr('src', img).load(function() {
      $(this).fadeIn();
    });
  });
});


Wat jij had was een beetje dubbel op. Imagetoload bevatte namelijk het image element, maar 2 regels daarna ging je het element nog een keer ophalen met jQuery om het load event te gebruiken. 2 keer een element zoeken in de DOM kost tijd en dat is onnodige tijd.
Dit script bevat geen ophaal functies en ik had een vergissing gemaakt met jQuery.each(), dit heb ik ook verbeterd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.