Afbeeldingen (flyers) een week voor de uitvoering plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans De Ridder

Hans De Ridder

11/05/2016 23:03:01
Quote Anchor link
Als ik de flyers laat oploaden met een datum in de bestandsnaam kan ik bepalen wanneer de afbeelding vetwijderd kan worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$vandaag
= date('Y-m-d');

$alleFiles = glob('????-??-??*.*');

foreach($alleFiles AS $sFilename)
{

  if($sFilename < $vandaag)
    unlink ($sFilename);
}

?>


Maar het plaatsen in het fotoboek (kant en klaar gekopieerd, in PHP) mag pas 1 week voor de activiteit.
Alle foto's staan in een map en de thumbs (worden auto aangemaakt) in een andere map.
Is daar een slimme manier voor zonder in te grijpen in het fotoboek?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:36:32
 
Ferdi R

Ferdi R

11/05/2016 23:10:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $nietvoor = date('Y-m-d', strtotime('-7 days')); ?>
Gewijzigd op 11/05/2016 23:11:19 door Ferdi R
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

11/05/2016 23:20:25
Quote Anchor link
Dank je wel Ferdy... Maar denk niet dat het fotoboek zich daar wat van aantrekt.
Ik zou jouw stukje script wel kunnen gebruiken als ik alle bestanden eerst plaats in een tijdelijke map.
En dan op het juiste tijdstip verplaats naar de map waar het fotoboek zijn foto's uithaalt.

Wat wellicht wel mogelijk is om de datum in het fotobestand een week te vroeg te zetten.
En dan na een week verwijderen.
Ik filosofeer maar wat hoor, haha....
Gewijzigd op 11/05/2016 23:24:40 door Hans De Ridder
 
Ferdi R

Ferdi R

11/05/2016 23:31:27
Quote Anchor link
Of je toont de flyers niet als de activiteit meer dan een week verder is.

Maak je geen gebruik van een database?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

11/05/2016 23:41:08
Quote Anchor link
Heb ik wel, maar hiervoor is het gebruik niet nodig...
Moet wel iets in de database doen ivm google maps api.
Het is de bedoeling dat de flyers pas een week voor de activiteit worden geplaatst.
Maar kunnen wel eerder geupload worden door leden.
En echt verwijderd na de uitvoeringsdatum.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.