Afbeeldingen groter tonen bij klikken of dergelijke

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Luc Baetsle

Luc Baetsle

20/11/2012 09:53:47
Anchor link
Ik haal een aantal foto' uit een bepaalde map, en toon die op het scherm. Maar deze foto's zijn vrij "klein". Is het mogelijk om bij een muisklik of iets deze groter te tonen, zodat deze toch wat beter zichtbaar zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:35:34
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

20/11/2012 10:42:16
Anchor link
Ik zou zeggen, maak een map aan met thumbnails (de kleine afbeeldingen) en een met images. En haal de grote op door de muisklik met een systeem als Lightbox.
 
Luc Baetsle

Luc Baetsle

20/11/2012 10:52:44
Anchor link
Er zijn ong 10 mappen met foto's. Er komen steeds fotos bij van gebruikers. Die kunnen inloggen met hun code om hun foto's te zien. Heb gezien dat je bij Lightbox, fAncybox, ed. de naam van de fotos moeten ingeven. Dit kan ik niet doen, want ik weet niet op voorhand welke map wordt geopend.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

20/11/2012 11:06:10
Anchor link
Dan zul je het dynamisch moeten maken. Ken je structuur niet, dus misschien wat meer uitleg kan handig zijn...
Gewijzigd op 20/11/2012 11:06:46 door Koen Vestjens
 
- Marco -

- Marco -

20/11/2012 11:08:32
 
Luc Baetsle

Luc Baetsle

20/11/2012 11:11:01
Anchor link
Ja, code meegeven of zo hier?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$dirname
= "images/".$_POST['code']."/";
if (empty($_POST['code'])){
echo '<a href="index.htm"> Terug naar de codepagina, geen code meegegeven </a>';
}

else {
if (is_dir($dirname)) {
$images = scandir($dirname);
$ignore = Array(".", "..");
foreach($images as $curimg){
if(!in_array($curimg, $ignore)) {
echo "<img src='$dirname/$curimg' width='200px' height='200px'/><br><br>\n";

}
}
}
else {
    echo '<a href="index.htm"><h1>De opgegeven map bestaat niet, klik hier om terug te keren </h1></a>';
    exit;
}

echo '<a href="index.htm"> Terug naar de codepagina </a>';
}

?>


De foto's worden dus getoond ngl de ingegeven code (wordt getest op html pagina)
vb: code 2012: 4 fotos // code 2013: 8 fotos
 
- Marco -

- Marco -

20/11/2012 11:19:01
Anchor link
Nee ik bedoelde eigenlijk bij het andere topic verdergaan, 2 topics over precies hetzelfde ding is een beetje onhandig imo :p

en dit kan je misschien wel helpen ;)
http://livven.me/2012/04/27/how-to-enlarge-images-on-click-using-css-and-javascript/
Gewijzigd op 20/11/2012 11:19:48 door - Marco -
 
Luc Baetsle

Luc Baetsle

20/11/2012 11:46:15
Anchor link
Ja, maar dan moet ik terug de naam van de foto vermelden. Ik kan toch moeilijk 500 verwijzigen naar fotos maken
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/11/2012 11:49:24
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/11/2012 12:23:15
Anchor link
zie vorige reactie, dubbelpost
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.