AfbeeldingenHulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:03:00
Quote Anchor link
Het zit zo...
Ik upload mijn afbeeldingen...
alles gaat in mijn database ook zoals gewenst.. dus naam extensie nummer en wie deze heeft geupload... alles ok...
maar nu vraag ik mij af... hoe kan ik iedere member zijn eigen plaatjes laten zien?...
thnx voor de hulp mannen (en vrouwen?)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:56:24
 
Niels Beckers

Niels Beckers

19/12/2005 20:07:00
Quote Anchor link
je haalt het op met het id?
je kijkt wnr ze zijn ingelogt en je haalt de usernameuit een sesion ofzo dan selecteer je de rij met die username.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 20:08:00
Quote Anchor link
Je hebt begrijp ik wel aangegeven wie ze heeft geupload. Ik neem ook aan dat er ingelogd wordt en dat je een sessie gebruikt in het voorbeeld.

Op de pagina van de user waar je die afbeeldingen wilt laten zien doe je iets als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
="SELECT naam, afbeelding, extensie FROM afbeeldingen WHERE user='".$_SESSION['user']."'";
$query=mysql_query($sql);
while ($afbeelding=mysql_fetch_array($query)){
echo '<img src="'.$afbeelding['afbeelding'].$afbeelding['extensie'].'">';
?>
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:09:00
Quote Anchor link
ja neen dan toon ze je alleen als ze ingelogd zijn?
de bedoeling is als ze een file uploaden dan bij hun profiel komen staan (iedere member moet zijn eigen 'afbeeldingalbum' hebben) snap je?
zodanig dat alle members zijn of haar fotos kan zien ook... (sorry als ik nieuw overkom :p ben dan ook niet zo lang bezig met php...)
Gewijzigd op 19/12/2005 20:11:00 door Jonathan
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 20:24:00
Quote Anchor link
Hoi Jonathan,

als we aannemen dat je een tabel users hebt en een tabel foto's met daarin een of ander veld waaruit je kunt opmaken bij welke user die foto hoort, is het niet zo moeilijk.

Heb je het zo?
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:27:00
Quote Anchor link
ja...
zo dus een tabel met de naam members (waar de info van elke member dus instaat)
en dan een tabel van plaatjes(waar ieder geupload plaatje staat met de naam van de member die dat plaatje heeft geupload)
en nu wil ik dat in ieder profiel van de members.. zijn of haar plaatje(s) komen te staan (snapen jullie nu?)
Gewijzigd op 19/12/2005 20:33:00 door Jonathan
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:37:00
Quote Anchor link
Jan:
Hoi Jonathan,

als we aannemen dat je een tabel users hebt en een tabel foto's met daarin een of ander veld waaruit je kunt opmaken bij welke user die foto hoort, is het niet zo moeilijk.

Heb je het zo?

of zoals jij zegt hoe kan ik deze nu late zien in iemand zijn profiel... (dus in zijn profiel moete de plaatjes staan die hij heeft geupload (dus waar in de tabel plaatjes zijn naam staat die afbeeldingen komen in zijn profiel te staan)
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:42:00
Quote Anchor link
Niemand?.... :(
..... hulp zo leuk zijn.... (thnx voor de hulp tot nu toe maar heb er spijtig genoeg niets aan :( :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Je kunt een lijst van members maken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// member lijst
$sql = "
SELECT membername
FROM members
ORDER BY membername
"
;
if (!($res = mysql_query ($sql))) {
 trigger_error (mysql_error ());
}

else {
 while ($obj = mysql_fetch_object ($res)) {
  echo '<a href=profiel.php?member="'.$obj->membername.'">'.$obj->membername.'</a>';
 }
}

?>


Als iemand op zo'n link klikt, gaan ze naar de pagina profiel.php en kun je daar de membername ophalen via $_GET['membername']

Die zet je weer in een query die je loslaat op je plaatjestabel.
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:01:00
Quote Anchor link
jaja :p weet ik... (niemand begrijpt mij denk ik :d)
de bedoeling is (zoals een msn space te hebben..)
een profiel en al dat heb ik.. maar die fotos die een persoon upload... die wil ik da ook in zijn profiel krijge) hoe kan ik die fotos weergeven? (dus alleen die fotos die de als $member == $object->gebruikersnaam mogen gezien zijn... de rest niet
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:04:00
Quote Anchor link
Op profiel.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// foto's selecteren
$membername = $_GET['membername'];
$sql = "
  SELECT fotonaam
  FROM fotos
  WHERE membername = '$membername'
  "
;
?>


En dan je query uitvoeren en de resultaten fetchen
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:17:00
Quote Anchor link
en dan is het?
echo"dan hier de variabels"
of ben ik mis?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:22:00
Quote Anchor link
Ja, dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// resultaten echoën
$res = mysql_query ($sql); // zelf nog error check inbouwen

while ($row = mysql_fetch_object ($res)) {
  // echo hier
}
?>
Gewijzigd op 19/12/2005 21:24:00 door Jan Koehoorn
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:26:00
Quote Anchor link
ok hartelijk bedankt maat ;)
ik ga snel ff invoegen.. en wat instellen.. als ie klaar is en lukt zeg ik wel grz Furax (by the way het is voor een dating site :d)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:36:00
Quote Anchor link
Een dating site? Als het grof geld gaat verdienen wil ik wel een percentage!

:-)))
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
ja tuurlijk verdiend dit geld man :d
vraagje: is dit een foute echo?
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";
want hij laat de plaatjes niet zien :(
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:02:00
Quote Anchor link
$plaat1 staat voor de naam
en
$plaat2 staat voor de extentie (zoals jpg, gif ofzo)
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";
als je het ziet staat er dus een punt tussen die 2
wat logisch is want ik heb mij .extensie nodig he anders leest hij de afbeelding niet...
maar de afbeelding komt niet :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";

Ik mis het cijfer 1. Moet het niet zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<img src="img/plaatjes/' . $plaat1 . '.' . $plaat2 . '"border="1">';
?>
Gewijzigd op 19/12/2005 22:06:00 door Jan Koehoorn
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:10:00
Quote Anchor link
ik zal zien ;) :p toch bedankt he
voor de rest werkt het al ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 22:13:00
Quote Anchor link
@ Jan... let ook op de quotes in de echo.. Beter zo:

echo '<img src="img/plaatjes/"'.$plaat1.'.'.$plaat2.'" border="1" />';
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:24:00
Quote Anchor link
neeeeeeeeeeeeeeee nu heeft mijn host problemen... (zoals altyd) GA NOOIT HOSTEN BIJ HELDERHOSTING!!!!! :@
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.