Affiliate stats plus urls aanmaken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »
JanWillem Schakelaar

JanWillem Schakelaar

11/03/2013 23:01:11
Quote Anchor link
Voor mijn site advertentiesmarkt.nl wil ik affiliate urls aanmaken bijvoorbeeld

Als men deze url invoerd:

domein.com/?p=001

en klik op een link op de site bijvoorbeeld:

info.php

dat er in de browser word meegeven

info.php/?p=001

zo kan ik bij houden van welke urls er een sale word gemaakt en hoe kan ik dat het beste bij houden?

Help!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:38:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 23:10:26
Quote Anchor link
In een database. Maar ik denk dat je nog weinig tot geen kennis hebt.

Begin liever eens aan de basis van PHP, denk aan een gastenboek of een contactformulier..
Iets als affiliate-systemen is iets te hoog gegrepen vrees ik.

Wat is tot nu toe je PHP-kennis?
Gewijzigd op 11/03/2013 23:10:47 door - Ariën -
 
JanWillem Schakelaar

JanWillem Schakelaar

11/03/2013 23:13:39
Quote Anchor link
- Aar - op 11/03/2013 23:10:26:
In een database. Maar ik denk dat je nog weinig tot geen kennis hebt.

Begin liever eens aan de basis van PHP, denk aan een gastenboek of een contactformulier..
Iets als affiliate-systemen is iets te hoog gegrepen vrees ik.

Wat is tot nu toe je PHP-kennis?


Geen ik zoek ook iemand die mee daar mee kan helpen heb zelf een script gekocht waar ik mijn weg al door kan vinden en er zit al een betaal systeem. Alles is al klaar alleen nog een affiliate programma die heel simpel is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 23:15:54
Quote Anchor link
Als je een script koopt, en je hebt geen PHP-kennis, hoe weet je dat het script veilig en betrouwbaar is?
Je koopt toch ook niet eerst een auto voordat je auto kan rijden?

Als ik een advies mag geven: Zet je script aan de kant, en begin bij het begin van PHP. Pas zodra je over twee maanden een hoop basis kennis hebt, en met formulieren en databases kan werken, dan kan je verder werken aan je huidige script.

Een andere oplossing is om het afiliatesysteem uit te besteden, maar de zon gaat niet voor niks op. Het gemiddelde uurtarief is vaak wel 30 euro per uur, en dan weet je nog niet of je eigen script die je al hebt wel veilig genoeg is.
Gewijzigd op 11/03/2013 23:18:02 door - Ariën -
 
JanWillem Schakelaar

JanWillem Schakelaar

11/03/2013 23:17:38
Quote Anchor link
- Aar - op 11/03/2013 23:15:54:
Als je een script koopt, en je hebt geen PHP-kennis, hoe weet je dat het script veilig en betrouwbaar is?
Je koopt toch ook niet eerst een auto voordat je auto kan rijden?


Het is veilig en werk goed neem een kijkje advertentiesmarkt.nl heb het doorgespit.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 23:18:49
Quote Anchor link
JanWillem Schakelaar op 11/03/2013 23:17:38:
Het is veilig en werk goed neem een kijkje advertentiesmarkt.nl heb het doorgespit.

Hoe kan je zulke uitspraken doen terwijl je zelf eigenlijk zegt dat je geen PHP-kennis hebt?

Of het veilig is kunnen we alsnog niet zien. Geen idee of de wachtwoorden van de acocnt gecodeerd zijn, en op welke manier....

Dan alsnog kan ik mijn advies aanraden. Leer gewoon PHP, en laat dit script even met rust. Of besteed al het werk uit....
Gewijzigd op 11/03/2013 23:21:16 door - Ariën -
 
JanWillem Schakelaar

JanWillem Schakelaar

11/03/2013 23:34:57
Quote Anchor link
Uitbesteden kan iemand tips of interresse? stuur een PM
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 23:39:00
Quote Anchor link
Dan kan je het best een vacature in het vacatureforum plaatsen, conform de daar geldende regels.
Vermeld dus o.a je budget....
 
Jack Maessen

Jack Maessen

11/03/2013 23:49:59
Quote Anchor link
offtopic @aar
Quote:
Als je een script koopt, en je hebt geen PHP-kennis, hoe weet je dat het script veilig en betrouwbaar is?
Je koopt toch ook niet eerst een auto voordat je auto kan rijden?

Ik vind dit geen passend vergelijk.
Een passend vergelijk zou wel zijn:
"Als je een script koopt, en je hebt geen PHP-kennis, hoe weet je dat het script veilig en betrouwbaar is?
Je koopt toch ook niet eerst een auto als je geen automonteur bent( en je dus in staat bent een auto technisch te beoordelen)?"
Dan zouden er maar weinig auto's verkocht worden!
Maar...ik ga zeker met je mee dat het vele malen beter is als je enigszins weet van zaken hebt
Gewijzigd op 11/03/2013 23:50:42 door Jack Maessen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 23:52:07
Quote Anchor link
Ja, daar heb je gelijk in, maar het gaat ook om het idee ;-)

Of nog een mooie:
Aan aan affiliate-systeem beginnen terwijl je PHP nog niet kent is hetzelfde als een slipcursus terwijl je nog niet auto kan rijden ;-)
Gewijzigd op 12/03/2013 00:05:35 door - Ariën -
 
Jack Maessen

Jack Maessen

12/03/2013 01:12:26
Quote Anchor link
dat is helemaal waar, dat is idd een treffend vergelijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.