Aftel doorstuur script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Minc

Minc

14/11/2009 14:05:00
Quote Anchor link
Het zal wel al bestaan, maar ik kan het écht niet vinden. Ik wil eigenlijk een script hebben dat mensen (net zoals rapidshare) na bijvoorbeeld 70 seconden doorgestuurd worden naar de download. Ook zou ik graag een zichtbare teller willen hebben die van 70 naar 0 telt.


Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:57:28
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2009 15:50:00
 
Minc

Minc

15/11/2009 12:46:00
Quote Anchor link
<script type="text/javascript">
setTimeout("window.location = 'http://www.mincomedia.com';", 60000);
</script>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta name="author" content="">

<title>JavaScript CountDown()</title>

<script type="text/javascript">
var tijd = 360;
var targetUrl = "http://www.google.nl/";

setInterval(function () {
if(tijd > 0) {
tijd -= 1;
} else {
window.location = targetUrl;
}

minuten = Math.floor(tijd / 60);
uren = Math.floor(minuten / 60);
seconden = tijd - (60 * minuten) - (60 * uren);

if(minuten < 10) minuten = "0"+minuten;
if(uren < 10) uren = "0"+uren;
if(seconden < 10) seconden = "0"+seconden;

document.getElementById("tijd").innerHTML = "Nog " + seconden + " seconden tot uw download wordt gestart.";
}, 1000);
</script>
</head>

<body>

<span id="tijd"></span>


dit is hem geworden.

is íe goed?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.