Aftel script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel Pil

Michiel Pil

03/03/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Hallo,
Binnen een maand gaat mijn site open.
En ik had gedacht voor een script dat maanden uren en seconden afteld.
Maar ik zou niet weten onder welk woord dat ik dat moet zoeken.
Hebben jullie een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:04:03
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/03/2006 14:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$dag
= 13;
$maand = 07;
$jaar = 2006;

$tijd = mktime(0,0,0,$maand,$dag,$jaar);
$verschilintijd = $tijd - time();

$dagentegaan = ($verschilintijd - ($verschilintijd % 86400)) / 86400;
$verschilintijd = $verschilintijd - ($dagentegaan * 86400);
$urentegaan = ($verschilintijd - ($verschilintijd % 3600)) / 3600;
$verschilintijd = $verschilintijd - ($urentegaan * 3600);
$minutentegaan = ($verschilintijd - ($verschilintijd % 60)) / 60;
$verschilintijd = $verschilintijd - ($minutentegaan * 60);
$secondentegaan = ($verschilintijd - ($verschilintijd % 1)) / 1;

echo 'Er resten nog '.$dagentegaan.' dagen, '.$urentegaan.' uren, '.$minutentegaan.' minuten en '.$secondentegaan.' seconden tot de opening van de site.
?>


Beetje snel en ranzig, maar het werkt.
 
Kalle P

Kalle P

03/03/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Deze is zeg maar niet actueel (ik weet niet precies hoe je het anders moet formuleren). Dus hier een actueel scriptje tot een bepaalde datum:

http://home.wanadoo.nl/java.script/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.