aftellen naar een datetime in tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent hagen

Vincent hagen

14/04/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag een script maken dat hij naar een DATETIME in me tabel toe telt. (Vanaf server tijd).
Ik heb het al eens geprobeerd door zoiets te doen:
date("H:i:s", $dbtijd - time());
maar dat werkt dus totaal niet, hij kwam daarmee uit op een datum ergens in 1970.

even voor de duidelijkheid: ik wil dus een tellertje die van een een bepaalde tijd (het verschil tussen de datetime en nu) afloopt naar 00:00:00 en dan is hij dus bij die datetime zoals in de database vermeld.

Iemand een idee hoe ik dit zou moeten aanpakken?

alvast bedankt,
V. G. Hagen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 05:26:54
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 17:50:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.