aftelscriptje? help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »
Jens vandevelde

jens vandevelde

30/12/2010 00:45:58
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben dus onlangs gestart met een online RPG spel (misschien wel met te weinig kennis, maar ik kan er maar van leren)

Nu wil ik op aanvraag van een paar spelers een pagina maaken die de tijden aftelt.

Ik ga het uitleggen met een voorbeeld:

Een speler doet een misdaad in het spel en moet 4 minuten wachten tot hij opnieuw kan proberen. Dan komt er in de mysql database bij users, bij misdaadtijd 4 minuten bij...

Nu zoek ik een scriptje, die ik kan gebruiken in een opsomming om de verschillende soorden misdaden onderelkaar te zetten...
Dit scriptje zou moeten aftellen en na het aftellen een link hebben naar de pagina...

Dus bijvoorbeeld ik open de pagina en er staat bij misdaad 2 minuten dan zou hij moeten vanzelf aftellen naar 0:00 en pas daarna zou ik moeten kunnen op de 0:00 klikken en op de des betreffende pagina terechtkomen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, zou deze persoon enorm dankbaar zijn.

Alvast bedankt!

GRoetjes, Jens
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:55:13
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

30/12/2010 01:51:07
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

30/12/2010 22:41:21
Quote Anchor link
wat is er nu mis met de volgende code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$empty
= '
          <span id="tab1_span"> </span><span id="tab2_span"> </span>'
;
echo'
        <div id="content_top"> </div>

        <div id="content">

<h1 class="titel">Misdaden</h1>'
;
  echo'

      }
    }
    </script>'
;

  $tijd = strtotime($own['misdaad']) - tijd();
  if($tijd > 0) {
    echo'
         <div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Je wordt nog gezocht door de politie! Kom over <span id="seconds"></span>
                                                                                                    <script type="text/javascript">
                                                                                                      aftellen(\''
. $tijd . '\', \'seconds\', true, true);
                                                                                                    </script>'
. "maar weer terug!</font></div>\r\n" . $empty;
  }
else {

  <
li><a href="index.php?p=eminem3am">Eminem - 3 AM</a></li>

}



?>



Toevoeging op 30/12/2010 22:43:36:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$empty
= '
echo'

        <div id="content_top"> </div>

        <
div id="content">

<
h1 class="titel">Misdaden</h1>';
  echo'


      }
    }

    </script>
';

  $tijd = strtotime($own['misdaad']) - tijd();
  if($tijd > 0) {
    echo'
         <div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Je wordt nog gezocht door de politie! Kom over <span id="seconds"></span>
                                                                                                    <script type="text/javascript">
                                                                                                      aftellen(\'' . $tijd . '\', \'seconds\', true, true);
                                                                                                    </script>' . "maar weer terug!</font></div>\r\n" . $empty;
  }else {

  <li><a href="index.php?p=eminem3am">Eminem - 3 AM</a></li>

}


?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2010 22:43:54
Quote Anchor link
Wat gaat er mis? Welke foutmelding krijg je?
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

30/12/2010 22:44:47
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /customers/rapbattle.be/rapbattle.be/httpd.www/ingame/misdadentijd.php on line 4

:s

alvast bedankt
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2010 22:54:54
Quote Anchor link
Kijk eens naar de kleuren in je tweede stuk code. De echo op regel 3 is rood gekleurd en zou dus een string zijn. Dat klopt niet en je ziet al direct dat regel 2 niet correct afgesloten is...
Gewijzigd op 30/12/2010 22:55:18 door Joren de Wit
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

30/12/2010 23:39:18
Quote Anchor link
hoe bedoel je? een ;? Ik ben maar een beginneling in php..

Alvast bedankt!
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 23:41:13
Quote Anchor link
Je code klopt niet. Je sluit je echo niet af.

Zo moet het zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$empty
= '<div id="content_top"></div><div id="content"><h1 class="titel">Misdaden</h1></script>';
  

      }
    }

  

  $tijd = strtotime($own['misdaad']) - tijd();
  if($tijd > 0) {
    echo'
         <div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Je wordt nog gezocht door de politie! Kom over <span id="seconds"></span>
                                                                                                    <script type="text/javascript">
                                                                                                      aftellen(\''
. $tijd . '\', \'seconds\', true, true);
                                                                                                    </script>'
. "maar weer terug!</font></div>\r\n" . $empty;
  }
else {

  echo '<li><a href="index.php?p=eminem3am">Eminem - 3 AM</a></li> ';

}



?>
Gewijzigd op 30/12/2010 23:41:53 door Mike Smit
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

30/12/2010 23:47:54
Quote Anchor link
nee, zo werkt het ook niet.. maar kdenk dat je het verkeerd begrijpt...

Ik heb eigenlijk het deeltje gecopieerd van een ander script waar het wel in werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
<?php
$empty
= '
          <span id="tab1_span"> </span><span id="tab2_span"> </span>'
;
echo'
        <div id="content_top"> </div>

        <div id="content">

<h1 class="titel">Misdaden</h1>'
;
  echo'
    <script type="text/javascript">
    currenttab = \'tab1\';
    function settab(tabid) {
      if(tabid != currenttab) {
        document.getElementById(currenttab).className = \'tab\';
        document.getElementById(tabid).className = \'tab_active\';
        document.getElementById(tabid + \'_span\').style.display =\'\';
        document.getElementById(currenttab + \'_span\').style.display =\'none\';
        currenttab = tabid;
      }
    }
    </script>'
;

  $tijd = strtotime($own['misdaad']) - tijd();
  if($tijd > 0) {
    echo'
         <div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Je wordt nog gezocht door de politie! Kom over <span id="seconds"></span>
                                                                                                    <script type="text/javascript">
                                                                                                      aftellen(\''
. $tijd . '\', \'seconds\', true, true);
                                                                                                    </script>'
. "maar weer terug!</font></div>\r\n" . $empty;
  }
else {

  $punten = $own['rankvordering'] + $own['rank'] * 100;

  $kansen[1] = round($punten / 3);
  $kansen[2] = round($punten / 6.7);
  $kansen[3] = round($punten / 9.5);
  $kansen[4] = round($punten / 13);
  $kansen[5] = round($punten / 17.7);
  
  $kansen[6] = round($punten / 24);
  $kansen[7] = round($punten / 28);
  $kansen[8] = round($punten / 35);
  $kansen[9] = round($punten / 43);
  $kansen[10] = round($punten / 55);

  foreach($kansen as $i => $kans) {
    if($kans > 100) {
      $kansen[$i] = 100;
    }
else {
      $kansen[$i] = $kans;
    }
  }


  if(isset($_POST['submit']) && isset($_POST['crime'])) {
    
    $fout = array();

    if($_POST['crime'] < 1 || $_POST['crime'] > 10 || !is_numeric($_POST['crime']) || $_POST['crime'] != floor($_POST['crime'])) {
      $fout[] = " - Dit is geen geldige misdaad";
    }


    if(strtoupper(@$_POST['captcha']) != @$_SESSION['teBewaren'] || empty($_POST['captcha'])) {
      $fout[] = " - De code die jij intypte was verkeerd. Het moest '" . @$_SESSION['teBewaren'] . "' zijn";
    }

    if(empty($fout[0])) {
      $getal = rand(1, 100);
      $vord = rand(0, rand(2, rand(3, 4)));
      if($kansen[$_POST['crime']] >= $getal) {

      switch($_POST['crime']) {
          case
1;
              $win[0] = 100;
              $win[1] = 500;
          break;

          case
2;missiondone(6);
              $win[0] = 400;
              $win[1] = 1000;
          break;

          case
3;missiondone(11);
              $win[0] = 5000;
              $win[1] = 10000;
          break;

          case
4;missiondone(16);
              $win[0] = 7000;
              $win[1] = 13500;
          break;

          case
5;missiondone(21);
              $win[0] = 13000;
              $win[1] = 20000;
          break;
          
 
          
          case
6;missiondone(26);
              $win[0] = 20000;
              $win[1] = 50000;
          break;

          case
7;missiondone(31);
              $win[0] = 35000;
              $win[1] = 55000;
          break;

          case
8;missiondone(36);
              $win[0] = 50000;
              $win[1] = 89000;
          break;

          case
9;missiondone(41);
              $win[0] = 60000;
              $win[1] = 120000;
          break;

          case
10;missiondone(46);
              $win[0] = 100000;
              $win[1] = 200000;
          break;
        }

        $bedrag = rand($win[0], $win[1]);
        $own['cash'] += $bedrag;
        $own['rankvordering'] +=  $vord;
        mysql_query("UPDATE users SET cash = cash + '" . $bedrag . "', rankvordering = rankvordering + '" . $vord . "', misdaad = '" . date("Y-m-d H:i:s", tijd() + $_POST['crime'] * 60 + 60) . "' WHERE id = '" . $own['id'] . "'");

        if($_POST['crime'] == 1) {
          missiondone(1);
        }





        echo '<div class="dark"><font color="green" style="font-weight: bold">Het is je gelukt! Je hebt er &euro; ' . groot($bedrag) . ',- voor gekregen!</font></div>';
      }
else {
        $bajes = rand(0, 4);
        if($bajes == 0) {
          $minute = ($_POST['crime'] == 1) ? ("minuut") : ("minuten");
          echo '<div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Het is je niet gelukt! Je bent gepakt door de politie en moet ' . $_POST['crime'] . ' ' . $minute . ' naar de gevangenis!</font></div>';
          mysql_query("UPDATE users SET gevangenis = '" . (tijd() + $_POST['crime'] * 60) . "', misdaad = '" . date("Y-m-d H:i:s", tijd() + $_POST['crime'] * 60 + 60) . "', rankvordering = rankvordering + '" . $vord . "' WHERE id = '" . $own['id'] . "'");
        }
else {
          echo '<div class="dark"><font color="red" style="font-weight: bold">Het is je niet gelukt, maar je bent wel ontsnapt aan de politie!</font></div>';
          mysql_query("UPDATE users SET misdaad = '" . date("Y-m-d H:i:s", tijd() + $_POST['crime'] * 60 + 60) . "', rankvordering = rankvordering + '" . $vord . "' WHERE id = '" . $own['id'] . "'");
        }
      }
    }
else {
      foreach($fout as $tekst) {
        @
$foutje .= "<br />\r\n" . $tekst;
      }

      echo "<div class=\"dark\"><font color=\"red\" style=\"font-weight: bold\">De volgende dingen gingen verkeerd:</font>" . $foutje . "</div><br />";
    }
  }

  if(!empty($foutje) || !isset($_POST['submit']) || !isset($_POST['crime'])) {
  
  echo '
     <form method="post">
       <table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
         <tr>
           <td class="start" width="110">&nbsp;</td>
           <td class="start">Actie</td>
           <td class="start">&nbsp;</td>
           <td class="start">Kans</td>
           <td class="start">&nbsp;</td>
         </tr>
        
         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/oma.jpg" /></td>
           <td class="shop">Steel het tasje van een omaatje.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[1] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="1" /></td>
         </tr>
        
         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/poker.jpg" /></td>
           <td class="shop">Zwendel een paar euro\'s in het casino.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[2] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="2" /></td>
         </tr>
        
         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/inbraak.jpg" /></td>
           <td class="shop">Inbreken bij de buren.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[3] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="3" /></td>
         </tr>
        
         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/winkeloverval.jpg" /></td>
           <td class="shop">Overval een winkel.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[4] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="4" /></td>
         </tr>
        
         <tr>
           <td class="shop_end"><img src="images/misdaden/waardetransport.jpg" /></td>
           <td class="shop_end">Overval een waardetransport.</td>
           <td class="shop_end"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop_end">'
. $kansen[5] . '%</td>
           <td class="shop_end"><input type="radio" name="crime" value="5" /></td>
         </tr>

         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/kunst.jpg" /></td>
           <td class="shop">Jat beroemde kunst uit het lokale museum.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[6] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="6" /></td>
         </tr>

         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/roofmoord.jpg" /></td>
           <td class="shop">Pleeg een roofmoord op een rijke burger.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[7] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="7" /></td>
         </tr>

         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/bankoverval.jpg" /></td>
           <td class="shop">Overval de plaatselijke bank.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[8] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="8" /></td>
         </tr>

         <tr>
           <td class="shop"><img src="images/misdaden/beatrix.jpg" /></td>
           <td class="shop">Gijzel koningin Beatrix en eis tienduizenden euro\'s losgeld.</td>
           <td class="shop"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop">'
. $kansen[9] . '%</td>
           <td class="shop"><input type="radio" name="crime" value="9" /></td>
         </tr>

         <tr>
           <td class="shop_end"><img src="images/misdaden/wittehuis.jpg" /></td>
           <td class="shop_end">Pleeg een bomaanslag op het witte huis.</td>
           <td class="shop_end"><img src="images/icons/chart_curve.gif" /></td>
           <td class="shop_end">'
. $kansen[10] . '%</td>
           <td class="shop_end"><input type="radio" name="crime" value="10" /></td>
         </tr>
       </table>'
;
  echo'
       </span><br /><br />
       <img src="index.php?p=captcha" alt="Human check" border="1"><br />
       <b>Typ de code over die hierboven gegeven is:</b><br />
       <input type="text" name="captcha" class="input" /><br />
       <input type="submit" name="submit" value="Doe deze misdaad!" class="submit" />
       </form>'
;


  }
else {
    echo $empty;
  }
  }

    if(@$_POST['crime'] > 5) {
      echo'<script type="text/javascript">settab("tab2");</script>';
    }

echo'
        </div>
        <div id="content_bottom"> </div>'
;
unset($_SESSION['teBewaren']);
?>


Hoop dat je hier iets mee bent..

Alvast bedankt!
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 23:51:38
Quote Anchor link
Wat jij deed was echoën in een variabelen dat werkt niet. :)
Gewijzigd op 30/12/2010 23:52:13 door Mike Smit
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 23:54:12
Quote Anchor link
Het blijft me verbazen met welke moeilijke projecten mensen beginnen. Ik weet wel dat je gemakkelijk een hut op los zand kan bouwen, maar als je een stevig huis wil, begin je met funderingen.
 
Jens vandevelde

jens vandevelde

31/12/2010 00:13:59
Quote Anchor link
En hoe kan ik dit dan het beste oplossen?

Alvast bedankt!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/12/2010 00:58:18
Quote Anchor link
Wat ik toch vooral probeer te zeggen...

In je eigen eerste post maak je eigenlijk mijn punt al; je begint er zelfs mee. Je weet te weinig om aan zo-iets te werken.

Als wij een script van > 250 lijnen code zien, verwachten we niet om nog parse errors te moeten oplossen.

Mijn advies:
Leer eerst
- echo 'Hello World!'
- strings concateneren
- omgaan met getallen en berekeningen
- loops
- functies
- formulieren
...

Bij elk van deze stappen zullen we je met veel plezier raad geven, trouwens.

Dan kan je beginnen iets "echts" op te bouwen.

Je gaat blijkbaar meer uit van een reverse engineering strategie. Kant en klare scripts aan mekaar plakken en dan proberen uitpluizen wat er allemaal gebeurt, van buiten naar binnen.

Ik geloof daar niet zo in. Maar misschien ligt dat gewoon aan mij.
Gewijzigd op 31/12/2010 01:03:01 door Kris Peeters
 
Arjan -

Arjan -

31/12/2010 01:22:55
Quote Anchor link
Kris Peeters op 31/12/2010 00:58:18:
Wat ik toch vooral probeer te zeggen...

In je eigen eerste post maak je eigenlijk mijn punt al; je begint er zelfs mee. Je weet te weinig om aan zo-iets te werken.

Als wij een script van > 250 lijnen code zien, verwachten we niet om nog parse errors te moeten oplossen.

Mijn advies:
Leer eerst
- echo 'Hello World!'
- strings concateneren
- omgaan met getallen en berekeningen
- loops
- functies
- formulieren
...

Bij elk van deze stappen zullen we je met veel plezier raad geven, trouwens.

Dan kan je beginnen iets "echts" op te bouwen.

Je gaat blijkbaar meer uit van een reverse engineering strategie. Kant en klare scripts aan mekaar plakken en dan proberen uitpluizen wat er allemaal gebeurt, van buiten naar binnen.

Ik geloof daar niet zo in. Maar misschien ligt dat gewoon aan mij.


Sorry maar even offtopic: naar aanleiding van de discussie over de manier van reageren op, in sommige ogen, "voorkauwvragen" wil ik een compliment maken op je manier van reageren. Respectvol en duidelijk. Zo kan het dus ook! Top.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.