Agenda / reserverings syteem maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer – Junior/Medior/Senior

Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever maakt kassa’s, personeelsplanning bar-/keukenmanagement, tafelreserveringssoftware, websites en webshops. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij hun aankloppen. 24/7 spelen ze proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden ze zo zekerheid voor haar klanten. Standplaats Hengelo Waar we jou voor nodig hebben? Van sterrenrestaurant tot vakantiepark: de klanten van onze opdrachtgever zijn heel divers. Een intuïtieve orderwebsite voor een grote cateraar of een sieradenplatform voor een juwelier, je draait er je hand niet voor om. Je communiceert helder en staat klanten graag

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

09/04/2013 11:17:58
Quote Anchor link
Ik ben bezig om een reserverings systeem te maken waar mensen een artikel kunnen huren. Alleen ben ik bezig met de tabel maar ben ik er nog niet uit wat nu het beste is om als veld te gebruiken. Heeft iemand ervaring wat het beste is. Het gaat om datum en tijd?

Voor datum wil ik vanaf en tot.
Voor tijd wil ik vanaf en tot.

Moet ik dan 2 of vier velden maken

datum_van // DATETIME
datum_tot // DATETIME

of
datum_van // DATE
datum_tot // DATE
tijd_van // TIME
tijd_tot // TIME
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2019 13:50:59
Honeypot
 
Koen Hollander

Koen Hollander

09/04/2013 11:58:17
Quote Anchor link
Dan adviseer is je de 2de te kiezen, dat lijkt me toch wel iets handiger
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/04/2013 12:04:57
Quote Anchor link
Ik gebruik eigenlijk altijd de DATETIME velden. Ik zie niet in waarom je het in een DATE en een TIME op zou slaan. Met behulp van de functies in je database kan je alle informatie uit een DATETIME halen die je wilt. Daarbij is het nog eens makkelijker rekenen als je met twee 'momenten' wilt werken (bijvoorbeeld met BETWEEN).
 
Kees Mulder

Kees Mulder

09/04/2013 13:15:40
Quote Anchor link
Oke dan blijf ik DATETIME gebruiken.
Gewijzigd op 09/04/2013 13:33:57 door Kees Mulder
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.