Agenda / reserverings syteem maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

09/04/2013 11:17:58
Quote Anchor link
Ik ben bezig om een reserverings systeem te maken waar mensen een artikel kunnen huren. Alleen ben ik bezig met de tabel maar ben ik er nog niet uit wat nu het beste is om als veld te gebruiken. Heeft iemand ervaring wat het beste is. Het gaat om datum en tijd?

Voor datum wil ik vanaf en tot.
Voor tijd wil ik vanaf en tot.

Moet ik dan 2 of vier velden maken

datum_van // DATETIME
datum_tot // DATETIME

of
datum_van // DATE
datum_tot // DATE
tijd_van // TIME
tijd_tot // TIME
 
PHP hulp

PHP hulp

22/11/2019 19:38:37
 
Koen Hollander

Koen Hollander

09/04/2013 11:58:17
Quote Anchor link
Dan adviseer is je de 2de te kiezen, dat lijkt me toch wel iets handiger
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/04/2013 12:04:57
Quote Anchor link
Ik gebruik eigenlijk altijd de DATETIME velden. Ik zie niet in waarom je het in een DATE en een TIME op zou slaan. Met behulp van de functies in je database kan je alle informatie uit een DATETIME halen die je wilt. Daarbij is het nog eens makkelijker rekenen als je met twee 'momenten' wilt werken (bijvoorbeeld met BETWEEN).
 
Kees Mulder

Kees Mulder

09/04/2013 13:15:40
Quote Anchor link
Oke dan blijf ik DATETIME gebruiken.
Gewijzigd op 09/04/2013 13:33:57 door Kees Mulder
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.