Agenda script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

stefan

23/06/2008 09:14:00
Quote Anchor link
Hey ik ben bezig met een soort van agenda/evenementen script. Ik heb een lijst van de opdrachten die weergeven moeten worden gemaakt, (de laatste 50 opdrachten) ik wil alleen wel dat je nadat het die datum is geweest deze evenementen niet meer kan zien. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:52:55
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

23/06/2008 09:15:00
Quote Anchor link
SELECT opdrachtnaam FROM opdrachten WHERE datum_veld >= NOW();
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2008 09:16:00
Quote Anchor link
Geef eens wat code, onze glazenbol is wazig ;-)...
 
Stefan

stefan

23/06/2008 09:20:00
Quote Anchor link
dan weergeeft hij de opdrachten van die dag niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door stefan
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

23/06/2008 09:26:00
Quote Anchor link
Je moet hem even veranderen naar je eigen database instellingen dus opdrachtnaam kan ook titel zijn oid. En datum_veld moet jou datum veld worden. Echter moet het wel in een DATETIME veld staan(YYYY-MM-DD HH:MM:ss)
 
Stefan

stefan

23/06/2008 09:27:00
Quote Anchor link
oke dan is date het want ik het het in een DATE veld staan, is er trouwens geen voor alleen de datum, DATE() misschien???
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

23/06/2008 10:12:00
Quote Anchor link
Even googlen op je database en je vindt?!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.