Agenda

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »
George mendel

george mendel

10/04/2012 13:31:45
Quote Anchor link
Ik heb een agenda gevonden op internet waarbij ik een dagagenda van wil maken.
heb nu dat ik de dagview krijg, alleen als ik op volgende en vorige klik springt hij een week vooruit.
Hij is wel in het duits geprogrammmeert, maar ik denk niet dat het wat uitmaakt als programmeur.

Hier is de code:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
<?PHP
class calendar {
    private $sIdentNumber;
    
    private $nCalendarBreite;
    private $nCalendarHoehe;
    
    private $nAnzZeilenProStunde;
    private $nZeilenHoehe;
    private $nMode;
    private $nTage;
    
    private $nKW;
    private $nJahr;
    
    private $aTage = array();
    
    private $aEvent = array();
    
    private $nDisplayStundenVon;
    private $nDisplayStundenBis;
    
    private $bDisplayArbeitszeit;
    private $nArbeitszeitVon;
    private $nArbeitszeitBis;
    private $aArbeitsTage = array();
    
    private $aGeprueft = array();
    private $aZusammen = array();

    public function setCalenderBreite($nBreite) {
        $this->nCalendarBreite = $nBreite;
    }

    
    public function setCalenderHoehe($nHoehe) {
        $this->nCalendarHoehe = $nHoehe;
    }
        
    
    public function setAnzZeilenProStunde($nZeilen) {
        $this->nAnzZeilenProStunde = intval($nZeilen);
    }
    
    
    private function setAnzTage($nTage) {
        $this->nTage =  intval($nTage);
    }
        
    
    public function getDays() {
        return $this->aTage;
    }

    
    public function setKW($nKW, $nJahr) {
        $this->nJahr =  intval($nJahr);
        $this->nKW   =  intval($nKW);
        $this->setDays();
    }

    
    public function setZeilenHoehe($nZeilenHoehe) {
        $this->nZeilenHoehe = $nZeilenHoehe;
    }
    
    
    public function showArbeitszeit($bShow) {
        $this->bDisplayArbeitszeit = (bool) $bShow;
    }
        
    
    public function setArbeitszeit($nVon, $nBis) {
        $this->nArbeitszeitVon =  intval($nVon);
        $this->nArbeitszeitBis =  intval($nBis);
    }
            
    
    public function setArbeitstage($aArbeitstage) {
        $this->aArbeitsTage = $aArbeitstage;
    }
        
    
    /**
     * 1 = ganze Woche (Mo-So); 2 = Arbeitswoche (Mo-Fr);
     *
     * @param int $nMode
     * @param date $dtVon (DD.MM.YYYY)
     * @param date $dtBis (DD.MM.YYYY)
     */

    public function setMode($nMode) {
        $this->nMode =  intval($nMode);
        if ($nMode==1) {
            $this->nTage = 1;
        }

        elseif ($nMode==2) {
            $this->nTage = 1;
        }
    }
        
    
    public function setStunden($nVon, $nBis) {
        $this->nDisplayStundenVon =  intval($nVon);
        $this->nDisplayStundenBis =  intval($nBis);
    }
        
    
    private function setDefaultSettings() {
        $this->setCalenderBreite('100%');
        $this->setCalenderHoehe(false);
        $this->setAnzZeilenProStunde(2);
        $this->setZeilenHoehe(20);
        $this->setMode(1);
        $this->setKW(date('W', mktime()), date('Y', mktime()));
        $this->setStunden(0, 23);
        $this->setArbeitszeit(8, 17);
        $this->showArbeitszeit(false);
        $this->setArbeitstage(array('Mon', 'Tue', 'Wed', 'Thu', 'Fri', 'Sat'));
    }

    
    public function __construct() {
        $this->setDefaultSettings();
        if ($_COOKIE['phpkalender_identid']) {
            $this->sIdentNumber = $_COOKIE['phpkalender_identid'];
        }

        else {
            $this->sIdentNumber = time();
            //setcookie("phpkalender_identid", $this->sIdentNumber);
        }
    }

    
    private function getFirstDayOfWeek($year, $weeknr) {
        $offset = date('w', mktime(0,0,0,1,1,$year));
        $offset = ($offset < 5) ? 1-$offset : 8-$offset;
        $monday = mktime(0,0,0,1,1+$offset,$year);
        return strtotime('+' . ($weeknr - 1) . 'weeks', $monday);
    }
    
    
    /**
     * Der Typ bestimmt, ob Start oder EndZeile gemeint ist
     *
     * @param unknown_type $nTime
     * @param unknown_type $nTyp
     */

    private function getZeile($nTime, $nTyp) {
        $nMinute = substr($nTime, 2, 2);
        $nStunde = substr($nTime, 0, 2);
        
        $nReturn  = NULL;
        $nDivisor = 60/$this->nAnzZeilenProStunde;
        
        $nErgebnisGenau = $nMinute/floor($nDivisor);
        
        if(strpos($nErgebnisGenau, '.')) {
            $nZeile = ceil($nErgebnisGenau);
        }

        else {
            if ($nTyp==0) {
                $nStunde = (int) $nStunde;
              $nZeile  = (int) $nErgebnisGenau + 1;
            }
else{
                $nZeile = (int) $nErgebnisGenau;
                if ($nZeile==0) {
                    $nStunde = (int) ($nStunde - 1);
                    $nZeile  = $this->nAnzZeilenProStunde;
                }

                else {
                    $nStunde = (int) $nStunde;
                }
            }
        }
                
        return (int) $nStunde.'.'. (int) $nZeile;
    }

  
    private function getTopPositionFromEvent($nStart) {
        $aPos = explode('.', (string) $nStart);
        $nTop = $aPos[0]*$this->nZeilenHoehe*$this->nAnzZeilenProStunde;
        $nTop = $nTop + (($aPos[1]*$this->nZeilenHoehe)-$this->nZeilenHoehe);
        $nTop = $nTop - ($this->nDisplayStundenVon*$this->nZeilenHoehe*$this->nAnzZeilenProStunde);
        return $nTop;
    }

    
    private function getIndexFromDay($dtDatum) {
        for ($i=1; $i<=$this->nTage; $i++) {
            if ($this->aTage[$i]['datum']==$dtDatum) {
                return $i;
            }
        }
    }

    
    private function replaceDayDesc($sDesc) {
        $sReturn = str_replace('Sun', 'Zondag', str_replace('Sat', 'Zaterdag', str_replace('Fri', 'Vrijdag', str_replace('Thu', 'Donderdag', str_replace('Wed', 'Woensdag', str_replace('Tue', 'Dinsdag', str_replace('Mon', 'Maandag', $sDesc)))))));
      return $sReturn;
    }

    
    private function setDays() {
        $nKW    = $this->nKW;
        $nJahr  = $this->nJahr;
        $nStart = $this->getFirstDayOfWeek($nJahr, $nKW);
        
        for ($i=1; $i<=$this->nTage; $i++) {
            $nAktuell = $nStart + (60*60*24*($i-1));
            $this->aTage[$i]['timestamp']  = $nAktuell;
            $this->aTage[$i]['datum']      = date('Ymd', $nAktuell);
            $this->aTage[$i]['formatiert'] = date('d.m.Y', $nAktuell);
            $this->aTage[$i]['mysql']      = date('Y-d-m', $nAktuell).' 00:00:00';
            $this->aTage[$i]['kuerzel']    = date('D', $nAktuell);
            $this->aTage[$i]['bez']        = $this->replaceDayDesc(date('D', $nAktuell));
        }
    }

    
    private function setSpaltenanzahl() {
        $this->aZusammen = array();
        $this->aGeprueft = array();
        $sSql = "select nlfdevent
                 from   event
                 where  UNIX_TIMESTAMP(dtvon) >= "
.$this->aTage[1]['timestamp']."
                       and    UNIX_TIMESTAMP(dtbis) <= "
.($this->aTage[$this->nTage]['timestamp']+(24*60*60))."
                       and    date_format(dtvon, '%k') >= "
.$this->nDisplayStundenVon."
                       and    date_format(dtbis, '%k') <= "
.($this->nDisplayStundenBis+1)."
                       and    dtvon < dtbis "
;
                
        $result = mysql_query($sSql);
        while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
            $this->aZusammen = array();
            if (!in_array($row['nlfdevent'], $this->aGeprueft)) {
              $this->getEventZusammenhang($row['nlfdevent']);
                $sInString = implode(', ', array_unique($this->aZusammen));      
                $sSql3 = "select max(nanz) nanz from  (
                                                           SELECT count(*) nanz, szelle
                                                           FROM            temp
                                                           WHERE           szelle IN (
                                                                                     SELECT t1.*
                                                                                     FROM   (
                                                                                            SELECT szelle
                                                                                            FROM   temp
                                                                                            WHERE  nlfdevent in ("
.$sInString.")
                                                                                            )t1
                                                                                     )                    
                                                           and             ndatum      = (select date_format(dtvon, '%Y%m%d') from event where nlfdevent = "
.$row['nlfdevent'].")
                                                           and             nidentid    = "
.$this->sIdentNumber."
                                                           group by szelle
                                                          ) t2"
;        
                $result3 = mysql_query($sSql3);
                while ($row3 = @mysql_fetch_assoc($result3)) {
                    $sSql2 = "update temp set nanzspalten = ".$row3['nanz']." where nlfdevent in (".$sInString.")";
                    mysql_query($sSql2);
                }
            }
        }
    }

    
    private function getEventZusammenhang($nLfdEvent) {
        array_push($this->aGeprueft, $nLfdEvent);
        $sSql = " SELECT DISTINCT nlfdevent
                            FROM            temp
                            WHERE           szelle IN (
                                          SELECT t1.*
                                          FROM   (
                                                 SELECT szelle
                                                 FROM   temp
                                                 WHERE  nlfdevent = "
.$nLfdEvent."
                                                 )t1
                                                      )                    
                            and             ndatum      = (select date_format(dtvon, '%Y%m%d') from event where nlfdevent = "
.$nLfdEvent.")
                            and             nidentid    = "
.$this->sIdentNumber." ";
        $result = mysql_query($sSql);
        while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
            if (!in_array($row['nlfdevent'], $this->aZusammen)) {
                array_push($this->aZusammen, (int) $nLfdEvent);
            }

            if (!in_array($row['nlfdevent'], $this->aGeprueft)) {
                $this->getEventZusammenhang($row['nlfdevent']);
            }
        }
    }

    
    private function getHeightFromEvent($nEnde, $nTop) {
        $aPos    = explode('.', (string) $nEnde);
        $nBottom = $aPos[0]*$this->nZeilenHoehe*$this->nAnzZeilenProStunde;
        $nBottom = $nBottom + $aPos[1]*$this->nZeilenHoehe;
        $nBottom = $nBottom - ($this->nDisplayStundenVon*$this->nZeilenHoehe*$this->nAnzZeilenProStunde);
        $nHeight = $nBottom - $nTop;
        
        return $nHeight;
    }

    
    public function updateEvent($nId, $aColumns) {
        $sSql = " update event set ";
        foreach ($aColumns as $key => $value) {
            $sSql.= $key." = '".strip_tags($value)."', ";
        }

        $sSql.= " nlfdevent = ". intval($nId);
        $sSql.= " where  nlfdevent = ".intval($nId);
        mysql_query($sSql);
    }

    
    public function removeEvent($nId) {
        $sSql = "delete from event
                 where  nlfdevent = "
.intval($nId);
        mysql_query($sSql);
    }

    
    public function addEvent($sBez, $sBesch, $dtVon, $dtBis, $sColor) {
      if ($dtVon<$dtBis && substr($dtVon,0,10) == substr($dtBis,0,10)) {
          $sSql = "insert into event (
                     seventbez,
                     seventbeschreibung,
                     dtvon,
                     dtbis,
                     scolor
                   ) values (
                     '"
.strip_tags($sBez)."',
                     '"
.strip_tags($sBesch)."',
                     '"
.strip_tags($dtVon)."',
                     '"
.strip_tags($dtBis)."',
                     '"
.strip_tags($sColor)."'
                   )"
;
          mysql_query($sSql);
      }

        return mysql_insert_id();
    }

    
    public function getEventDetails($nId) {
        $sSql = " select nlfdevent,
                         seventbez,
                                   UNIX_TIMESTAMP(dtvon) dtvontimestamp,
                                   date_format( dtvon, '%H:%i' ) dtvon,
                                   date_format( dtvon, '%Y-%m-%d' ) datum,
                                   date_format( dtvon, '%Y%m%d' ) stagvon,
                                   date_format( dtvon, '%H%i' ) suhrzeitvon,
                                   date_format( dtbis, '%H:%i' ) dtbis,
                                   date_format( dtbis, '%Y%m%d' ) stagbis,
                                   date_format( dtbis, '%H%i' ) suhrzeitbis,
                                   date_format( dtvon, '%d' ) tag,
                                   date_format( dtvon, '%m' ) monat,
                                   date_format( dtvon, '%Y' ) jahr,
                                   scolor
                            from   event
                            where  nlfdevent = "
.$nId." ";
        $result = mysql_query($sSql);
        while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
            $aEvent = array();
            $aEvent['id']      = $row['nlfdevent'];
            $aEvent['datum']   = $row['datum'];
            $aEvent['tag']     = $row['tag'];
            $aEvent['monat']   = $row['monat'];
            $aEvent['jahr']    = $row['jahr'];
            $aEvent['dtDatum'] = $row['stagvon'];
            $aEvent['dtStart'] = $row['suhrzeitvon'];
            $aEvent['dtEnde']  = $row['suhrzeitbis'];            
            $aEvent['sColor']  = $row['scolor'];            
            $aEvent['dtVon']   = $row['dtvon'];            
            $aEvent['dtBis']   = $row['dtbis'];            
            $aEvent['bez']     = $row['seventbez'];            
            $aEvent['timest']  = $row['dtvontimestamp'];            
        }

        mysql_free_result($result);    
        
        return $aEvent;    
    }

    
    private function getEvents() {    
        @
mysql_query("delete from temp where nidentid = ".$this->sIdentNumber);
        
        $sSql = " select nlfdevent,
                         seventbez,
                                   UNIX_TIMESTAMP(dtvon) dtvontimestamp,
                                   date_format( dtvon, '%H:%i' ) dtvon,
                                   date_format( dtvon, '%Y%m%d' ) stagvon,
                                   date_format( dtvon, '%H%i' ) suhrzeitvon,
                                   date_format( dtbis, '%H:%i' ) dtbis,
                                   date_format( dtbis, '%Y%m%d' ) stagbis,
                                   date_format( dtbis, '%H%i' ) suhrzeitbis,
                                   scolor
                            from   event
                            where  UNIX_TIMESTAMP(dtvon) >= "
.$this->aTage[1]['timestamp']."
                          and    UNIX_TIMESTAMP(dtbis) <= "
.($this->aTage[$this->nTage]['timestamp']+(24*60*60))."
                          and    date_format(dtvon, '%k') >= "
.$this->nDisplayStundenVon."
                          and    date_format(dtbis, '%k') <= "
.($this->nDisplayStundenBis+1)."
                          and    dtvon < dtbis
                            order by dtvon asc, (dtbis - dtvon) desc "
;

        $result = mysql_query($sSql);
        while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
            $nIndex    = $this->getIndexFromDay($row['stagvon']);
            if (!is_array($this->aEvent[$nIndex])) {
                $this->aEvent[$nIndex] = array();
            }

            $aEventAkt = array();
            $aEventAkt['id']      = $row['nlfdevent'];
            $aEventAkt['dtDatum'] = $row['stagvon'];
            $aEventAkt['dtStart'] = $row['suhrzeitvon'];
            $aEventAkt['dtEnde']  = $row['suhrzeitbis'];
            $aEventAkt['nStart']  = $this->getZeile($aEventAkt['dtStart'], 0);
            $aEventAkt['nEnde']   = $this->getZeile($aEventAkt['dtEnde'], 1);
            $aEventAkt['nTop']    = $this->getTopPositionFromEvent($aEventAkt['nStart']);
            $aEventAkt['nHeight'] = $this->getHeightFromEvent($aEventAkt['nEnde'], $aEventAkt['nTop']);            
            $aEventAkt['sColor']  = $row['scolor'];            
            $aEventAkt['dtVon']   = $row['dtvon'];            
            $aEventAkt['dtBis']   = $row['dtbis'];            
            $aEventAkt['bez']     = $row['seventbez'];            
            $aEventAkt['timest']  = $row['dtvontimestamp'];            
            array_push($this->aEvent[$nIndex], $aEventAkt);
        }

        mysql_free_result($result);
        
        
        for ($t=1; $t<=$this->nTage; $t++) {
            if (is_array($this->aEvent[$t])) {
                for ($y=0; $y<count($this->aEvent[$t]); $y++) {
                    $aStart = explode('.', $this->aEvent[$t][$y]['nStart']);
                    $aEnde  = explode('.', $this->aEvent[$t][$y]['nEnde']);
                    
                    $nStart = $aStart[0].$aStart[1];
                    $nEnde  = $aEnde[0].$aemde[1];
                    
                    for ($i=$aStart[0]; $i<=$aEnde[0]; $i++) {
                        for ($x=1; $x<=$this->nAnzZeilenProStunde; $x++) {
                            $nPosAkt = $i.$x;
                            if (($x>=$aStart[1] && $i==$aStart[0]) || ($i<$aEnde[0] && $i!=$aStart[0]) || ($i==$aEnde[0] && $x<=$aEnde[1])) {
                                $nAktuell = ($i.str_pad($x, 5, '0', STR_PAD_LEFT));
                                $nMax     = intval($aEnde[0].str_pad($aEnde[1], 5, '0', STR_PAD_LEFT));
                                $nMin     = ($aStart[0].str_pad($aStart[1], 5, '0', STR_PAD_LEFT));
                                if (intval($nAktuell)>=intval ($nMin) && intval ($nAktuell)<= intval ($nMax)) {
                                    $sSql = "insert into temp (
                                               nidentid,
                                               nlfdevent,
                                               szelle,
                                               nanzbelegt,
                                               ndatum
                                             ) values (
                                               '"
.$this->sIdentNumber."',
                                               '"
.$this->aEvent[$t][$y]['id']."',
                                               '"
.$i.".".$x."',
                                               '0',
                                               '"
.$this->aEvent[$t][$y]['dtDatum']."'
                                             )"
;
                                    @
mysql_query($sSql);                                
                                }
                            }
                        }
                    }                        
                    
                }
            }
        }

        
        $this->setSpaltenanzahl();
                
        for ($t=1; $t<=$this->nTage; $t++) {
            if (is_array($this->aEvent[$t])) {
                for ($y=0; $y<count($this->aEvent[$t]); $y++) {
                    $sSql = "select distinct nanzspalten from temp where nlfdevent = ".$this->aEvent[$t][$y]['id'];
                    $result = mysql_query($sSql);
                    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
                        $nAnzspalten = $row['nanzspalten'];
                        $nWidth      = floor(100 / $row['nanzspalten']);
                    }

                    mysql_free_result($result);
                    
                    $sSql = NULL;
                    // Bau neues SQL für Pos zusammen
                    for ($i=1; $i<=$nAnzspalten; $i++) {
                        if ($i!=1) {
                            $sSql .= "union all ";                            
                        }

                        $sSql .= "(select count(*) nbelegt, ".$i." npos from temp where nidentid = ".$this->sIdentNumber." and szelle in (SELECT t1.* from (select szelle from temp where nlfdevent = ".$this->aEvent[$t][$y]['id'].") t1) and nposbelegt = ".$i." and ndatum = ".$this->aEvent[$t][$y]['dtDatum'].") ";
                    }

                    $sSql .= "order by 1,2 limit 1 ";
                    
                    $result = mysql_query($sSql);
                    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
                        $nPos   = $row['npos'];
                        $nLeft  = ($nPos-1)*$nWidth;
                    }
                    @
mysql_free_result($result);
                    
              $this->aEvent[$t][$y]['nWidth'] = $nWidth.'%';            
              $this->aEvent[$t][$y]['nLeft'] = $nLeft.'%';    
              
              $sSql = "update temp set nposbelegt = ".$nPos." where nlfdevent = ".$this->aEvent[$t][$y]['id'];
              @
mysql_query($sSql);
                }                
            }
        }

        // Nochmal zur sicherheit alles ausm temp raus
    @mysql_query("delete from temp where nidentid = ".$this->sIdentNumber);
        return $this->aEvent;
    }

    
    public function fetchTable() {
    echo "<table border='0' id='myTable' style='width:100%; margin-top:-2px;' style='overflow:hidden'>";
        echo "<tbody id='myTableBody'>";
        $this->fetchEvents();

        // Berechenen der Breite von den Spalten (prozentual)
        $num_prozent = 100 / $this->nTage;
        
        // Schleife für gesamten Stunden
        for ($i=$this->nDisplayStundenVon; $i<=$this->nDisplayStundenBis; $i++) {
            // Schleife für die Zeilen einer Stunde - Standart sind 2, können aber über Funktion verändert werden
            for ($x=1; $x<=$this->nAnzZeilenProStunde; $x++) {
                echo "<tr>";
                if ($x==1) {
                    echo "<td unselectable='on' rowspan='".$this->nAnzZeilenProStunde."' ".($i==$this->nDisplayStundenVon?' id=\'CalendarZelle0\'':"")." class='tableDateCell' style=' -moz-user-select: none; ";
                    if ($i==$this->nDisplayStundenBis) {
                        echo " border-bottom:0px; ";
                    }

                    echo "'> ";
                    echo "<div unselectable='on'>";
                    echo $i."<span>00</span>";
                    echo "</div>";
                    echo "</td>";
                }

                // Schleife für die Zeilen der Tage (Spalten)
                for ($y=1; $y<=$this->nTage; $y++) {
                    echo "<td class='";
                    
                    // Leider wichtig für die Unterschiedlichen Rahmen
                    if ($x==1 && $this->nAnzZeilenProStunde==1) {
                        echo "tableDataCell_dunkel_dunkel";
                    }

                    elseif ($x==1 && $this->nAnzZeilenProStunde>1) {
                        echo "tableDataCell_dunkel_hell";
                    }

                    elseif ($x==$this->nAnzZeilenProStunde) {
                        echo "tableDataCell_hell_dunkel";
                    }
    
                    else {
                        echo "tableDataCell_hell_hell";
                    }

                    
                    echo "' style='padding:0px; width:".$num_prozent."%; height:".$this->nZeilenHoehe."px; vertical-align:top;  -moz-user-select: none; ";
                    // Wenn letzter Tag, keinen rechten Rahmen zeigen
                    if ($y==$this->nTage) {
                        echo "border-right: 0px;";
                    }

                    if ($i==$this->nDisplayStundenBis && $x==$this->nAnzZeilenProStunde) {
                        echo "border-bottom: 0px;";
                    }

                    // Wenn Arbeitszeit angezeigt werden soll, dann andere Hintergrundfarbe
                    if ($this->bDisplayArbeitszeit==true) {
                        if ($i>=$this->nArbeitszeitVon && $i<$this->nArbeitszeitBis && in_array($this->aTage[$y]['kuerzel'], $this->aArbeitsTage)) {
                            echo "background-color:#ffffd5";
                        }                        
                    }
                    
                    echo "'";
                    // ID´s in erster Zeile setzen, damit später mit Javascript der Header Richtig gesetzt werden kann
                    if ($i==$this->nDisplayStundenVon && $x==1) {
                        echo " id='CalendarZelle".$y."'";
                    }

                    $sId = str_pad($y, 4, "0", STR_PAD_LEFT).'.'.str_pad($i, 4, "0", STR_PAD_LEFT).'.'.str_pad($x, 4, "0", STR_PAD_LEFT);
                    echo " unselectable='on' ><div id='".$sId."' onmousedown='newEvent(this);' unselectable='on' style='-moz-user-select: none; /*background-color:#3399ff;*/ width:100%; height:".($this->nZeilenHoehe-1)."px; margin:0px; padding:0px; font-size:1px;'></div></td>";            
                }

                echo "</tr>";
            }
        }

        echo "</tbody>";
        echo "</table>";        
    }

    
    public function fetchEvents() {
        echo "<tr style='height:0px;' id='eventContainer'>";
        echo "<td style='padding:0px; height:0px; maring:0px; border: 0px solid #a0a0a0'>";
        echo "</td>";
        
        // Events holen
        $aEvent = $this->getEvents();

        for ($i=1; $i<=$this->nTage; $i++) {
            echo "<td style='padding:0px; height:0px; maring:0px; border: 0px solid #a0a0a0'>";
            echo "<div style='display: block; margin-right: 5px; position: relative; height: 1px; font-size: 0px; line-height: 1.2; margin-top: 0px;' id='eventTag".$i."'>";
            if (is_array($this->aEvent[$i])) {
                for ($y=0; $y<count($aEvent[$i]); $y++) {
                    echo "    <div class='termin' ondblclick='alert(\"Jetzt Termin aendern: \"+".$aEvent[$i][$y]['id'].")' id='event_".$aEvent[$i][$y]['id']."' unselectable='on' style='overflow: hidden; -moz-user-select: none; position: absolute; top:".($aEvent[$i][$y]['nTop']+1)."px; font-family: Tahoma; font-size: 8pt; color: rgb(0, 0, 0); left: ".$aEvent[$i][$y]['nLeft']."; width: ".$aEvent[$i][$y]['nWidth']."; height: ".($aEvent[$i][$y]['nHeight']+1)."px; background-color: rgb(0, 0, 0);' onmousedown='dragstart(this)' onmouseover='overstart(this)' onmouseout='overend()'>";
                    echo "        <div unselectable='on' style='position: absolute; width: 100%; text-align: right;'><img id='eventRemove_".$aEvent[$i][$y]['id']."' onmouseover='$(\"event_".$aEvent[$i][$y]['id']."\").onmousedown = function() {null;}' onmouseout='$(\"event_".$aEvent[$i][$y]['id']."\").onmousedown = function() {dragstart(this);}' onclick='removeEvent(this.id.substr(12).toString())' src='img/del.gif' style='margin-right: 2px; margin-top: 2px; cursor: pointer;' width='10' height='10'></div>";
                    echo "        <div unselectable='on' style='height: 1px; line-height: 1px; font-size: 0px; width: 1px;'><!-- --></div>";
                    echo "        <div id='eventContent_".$aEvent[$i][$y]['id']."' class='event' style=' border-right: 1px solid rgb(0, 0, 0); overflow: hidden; margin-top: 0px; height: ".($aEvent[$i][$y]['nHeight']-1)."px; background-color: rgb(255, 255, 255);' unselectable='on'>";
                    echo "            <div id='eventColor_".$aEvent[$i][$y]['id']."' style='position: absolute; left: 0px; width: 5px; height: ".($aEvent[$i][$y]['nHeight']-1)."px; background-color: #".$aEvent[$i][$y]['sColor']."; font-size: 1px;' unselectable='on'></div>";
                    echo "            <div style='position: absolute; left: 5px; top: 0px; width: 1px; background-color: rgb(0, 0, 0); height: 100%;' unselectable='on'></div>";
                    echo "            <div unselectable='on' style='padding-left: 8px;'>".$aEvent[$i][$y]['bez']." (".$aEvent[$i][$y]['dtVon']." - ".$aEvent[$i][$y]['dtBis'].")</div>";
                    echo "        </div>";
                    echo "    </div>";                
                }
            }
            
            echo "</div>";
            echo "</td>";
        }

    echo "</tr>";                
    }

    
    public function fetchTableHeader() {
        echo "<tr>";
        echo "<td id='calendarHeaderZelle0'>&nbsp;</td>";
        
        for ($y=1; $y<=$this->nTage; $y++) {
            echo "<td  unselectable='on' id='calendarHeaderZelle".$y."' style='overflow:hidden; -moz-user-select: none;  '>";
            echo "<div  unselectable='on' style='padding-bottom:3px;padding-top:3px;overflow:hidden; white-space:nowrap; -moz-user-select: none; '>";
            echo $this->aTage[$y]['bez'].", ";
            echo "<br />";
            echo "<span style='font-weight:normal;'>".$this->aTage[$y]['formatiert']."</span>";
            echo "</div>";
            echo "</td>";
        }

        
        echo "<td id='calendarHeaderZelleSpacer' ".($this->nCalendarHoehe==false?'':'style=\'width:16px;\'')."></td>";
        echo "</tr>";
    }

    
    public function getNewEventLayer($nMode, $sBetreff, $sText, $sFarbe, $dtDatum, $dtVon, $dtBis) {
      echo "<form method='get' action='".$PHP_SELF."'>";    
      if ($nMode==1) {
        echo "<input type='hidden' name='terminAdd' value='true'>";
        echo "<input type='hidden' name='aktion' value='newTermin'>";
      }
else {
        echo "<input type='hidden' name='terminUpdate' value='true'>";
      }

    echo "<table style='width:100%;' id='newEventLayer'>
            <tr>
              <td style='width:1%; white-space: nowrap; vertical-align:top;'>Titel: </td>
              <td colspan='2'><input type='text' name='sBetreff' style='width:100%' value='"
.$sBetreff."'></td>
            </tr>
            <tr>
              <td style='width:1%; white-space: nowrap; vertical-align:top;'>Kleur: </td>
              <td><input type='text' name='sFarbe' readonly id='sFarbe' value='"
.($sFarbe==''?'0000ff':$sFarbe)."' style='width:85px'></td>
              <td>
                <div onclick='document.getElementById(\"sFarbe\").value=\"0000ff\"' style='width:20px; float:left; height:20px; margin-right:8px; cursor:pointer; border:1px solid #A0A0A0; background-color:#0000ff'>&nbsp;</div>
                <div onclick='document.getElementById(\"sFarbe\").value=\"800080\"' style='width:20px; float:left; height:20px; margin-right:8px; cursor:pointer; border:1px solid #A0A0A0; background-color:#800080'>&nbsp;</div>
                <div onclick='document.getElementById(\"sFarbe\").value=\"ffffff\"' style='width:20px; float:left; height:20px; margin-right:8px; cursor:pointer; border:1px solid #A0A0A0; background-color:#ffffff'>&nbsp;</div>
                <div onclick='document.getElementById(\"sFarbe\").value=\"ff0000\"' style='width:20px; float:left; height:20px; margin-right:8px; cursor:pointer; border:1px solid #A0A0A0; background-color:#ff0000'>&nbsp;</div>
              </td
            </tr>            
            <tr>
              <td colspan='3'><hr rules='all'></td>
            </tr>          
            <tr>
              <td style='width:1%; white-space: nowrap; vertical-align:top;'>Van: </td>
              <td><input type='text' name='dtDatum' value='"
.$dtDatum."' style='width:85px'></td>
              <td> Om: <input type='text' name='dtVon' value='"
.$dtVon."' style='width:50px'>  Uur</td>
            </tr>        
            <tr>
              <td style='width:1%; white-space: nowrap; vertical-align:top;'>Tot: </td>
              <td style='width:1%'>&nbsp;</td>
              <td style='width:98%'> Om: <input type='text' name='dtBis' value='"
.$dtBis."' style='width:50px'> Uur</td>
            </tr>    
            <tr>
              <td colspan='3'><hr></td>
            </tr>                
            <tr>
              <td style='width:1%; white-space: nowrap; vertical-align:top;'>Beschrijving: </td>
              <td colspan='2'><textarea style='width:100%;' name='sBetreff' rows='5'>"
.$sText."</textarea></td>
            </tr>    
            <tr>
              <td colspan='3'><hr></td>
            </tr>
            <tr>
              <td colspan='3' style='text-align:right;'><input type='submit' value='Plaatsen'/></td>
            </tr>            
          </table>
          </form>"
;
    }

    
    
    public function init() {
        echo "<table style='width:".($this->nCalendarBreite)."' class='CalendarTableHeader' id='CalendarTableHeader'>";
        echo "<tbody id='myTableHeader'>";
    $this->fetchTableHeader();
        echo "</tbody>";
        echo "</table>";
        echo "<div id='layer'><img src='img/loader.gif'></div>";
        echo "<div id='CalendarTableBody' style='margin:0px; margin-top:-1px; padding:0px; overflow:auto; width:".$this->nCalendarBreite."; border-right: 1px solid #a0a0a0; border-bottom: 1px solid #a0a0a0;  border-top: 1px solid #a0a0a0; ".($this->nCalendarHoehe!=false?'height:'.$this->nCalendarHoehe.'px;':'')."' >";
        $this->fetchTable();
        echo "</div>";    
        echo "<script>";
        echo "
             var nZelleHeight = "
.$this->nZeilenHoehe.";
             var nZelleWidth = $('CalendarZelle1').offsetWidth;
            
             function setSize() {
               var nSpacer = 0;
                 for (i=0; i<"
.$this->nTage."; i++) {
                   objHeaderZelle  = $('calendarHeaderZelle'+i);
                   if (i!=0)
                     objDataZelle    = $('CalendarZelle1');
                   else
                     objDataZelle    = $('CalendarZelle0');
                   nSpacer = nSpacer + objDataZelle.offsetWidth-1;
                   objHeaderZelle.style.width = objDataZelle.offsetWidth-1;
                 }
                
                 $('CalendarTableHeader').style.width = $('CalendarTableBody').offsetWidth;
             }
            
             addLoadEvent(function() {
               setSize();
               nZelleWidth = $('CalendarZelle1').offsetWidth;
               draginit();
               objBody = document.getElementsByTagName('body')[0];
              
                     nAnzZeilenProStunde = "
.intval($this->nAnzZeilenProStunde).";
                     nZeilenHoehe        = "
.intval($this->nZeilenHoehe).";
                     nMode               = "
.intval($this->nMode).";
                     nTage               = "
.intval($this->nTage).";
                     nKW                 = "
.intval($this->nKW).";
                     nJahr               = "
.intval($this->nJahr).";
                     nDisplayStundenVon  = "
.intval($this->nDisplayStundenVon).";
                     nDisplayStundenBis  = "
.intval($this->nDisplayStundenBis).";                    
            
                     nTopGrid = getOffsetTop($('CalendarZelle1'));
                 });

             addResizeEvent(function() {
               setSize();
               nZelleWidth = $('CalendarZelle1').offsetWidth;        
                 });        
  
             "
;
        echo "</script>";
    }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 07:41:40
 
Reshad F

Reshad F

10/04/2012 13:37:19
Quote Anchor link
Beste George,

ik denk niet dat er hier iemand is die 710 regels code wil gaan doorspitten. plaats alleen relevante code of als je zulke grote code wil posten doe dit dan ergens zoals bij plaatscode.be en verwijs hiernaar d.m.v. een link dat houd je topic overzichtelijk.

verder raad ik je aan om het stukje waarbij je op volgende/vorige klikt even op te zoeken en het stukje waarbij bepaalt wordt hoeveel naar voren/terug. dan zie je meestal vanzelf waar de fout zit.
 
George mendel

george mendel

10/04/2012 15:56:51
Quote Anchor link
Als ik deze code verander van:
Quote:
private function getFirstDayOfWeek($year, $weeknr) {
$offset = date('w', mktime(0,0,0,1,1,$year));
$offset = ($offset < 5) ? 1-$offset : 8-$offset;
$monday = mktime(0,0,0,1,1+$offset,$year);
return strtotime('+' . ($weeknr - 1) . 'weeks', $monday);
}


Naar
Quote:
private function getFirstDayOfWeek($year, $weeknr) {
$offset = date('w', mktime(0,0,0,1,1,$year));
$offset = ($offset < 5) ? 1-$offset : 8-$offset;
$monday = mktime(0,0,0,1,1+$offset,$year);
return strtotime('+' . ($weeknr - 1) . 'days', $monday);
}


dan krijg je wel de dagen achter elkaar, maar dan begint hij bij 16/01/2012
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.