AJAX en sifr met elkaar werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

19/08/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Ik gebruik "AJAX" voor het inladen van pagina's in een bestand. Daarvoor maak ik gebruik van de onderstaande code.

Daarnaast maak ik gebruik van sifr om de kopjes in het gewenste lettertype te wijzigen. Nu werkt sifr niet op pagina's die door het AJAX script worden ingeladen. Enig idee hoe ik dit op kan lossen? Hij pakt nu de vervangende H1 tags en sifr lijkt helemaal niet meer gepakt te worden door de pagina.

De gebruikte AJAX code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
    function loadContent(url)
    {
        var xmlRequest = null;
        
        if(window.XMLHttpRequest)
            xmlRequest = new XMLHttpRequest();
        else if (wind    ow.ActiveXObject)  
            xmlRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
        
        xmlRequest.onreadystatechange = function()
        {
            if(xmlRequest.readyState == 4)
            {
                if(xmlRequest.status == 200)
                    document.getElementById("wrapper").innerHTML = xmlRequest.responseText;
                else
                    alert("Error: " + xmlRequest.status);
            }
        }
        xmlRequest.open("GET", url, true);
        xmlRequest.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded");  
        xmlRequest.send(null);
    }
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:24:08
 
Mitchell

Mitchell

19/08/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Zeg je ook tegen sifr dat hij die nieuwe kopjes moet "sifren"? Sifr is groot en gaat zichzelf niet constant refreshen. Als je een nieuwe pagina opent, moet je ook tegen sifr zeggen dat hij opnieuw de pagina moet door nemen.
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

19/08/2009 13:30:00
Quote Anchor link
Oke en hoe doe ik dat dan precies?
Als ik in de andere pagina's de code weer opneem werkt deze alleen als ik de pagina rechtstreeks aanroep. Als hij door Ajax ingeladen wordt pakt hij deze niet, ook al wijzig ik de paden van src's.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<link rel="stylesheet" href="sifr/css/sifr.css" type="text/css">
<script src="sifr/js/sifr.js" type="text/javascript"></script>
<script src="sifr/js/sifr-config.js" type="text/javascript"></script>
 
Mitchell

Mitchell

19/08/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je een oproep doet naar Sifr met javascript om de headings te Sifren, die moet je dan gewoon nogmaals uitvoeren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.