ajax form field editen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/03/2015 16:11:11
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik heb al gegoogled maar kom er niet echt uit.
Is het mogelijk om value's van form velden aan te passen ?

Ik ben het al aan het proberen maar het werkt niet, dus weet niet helemaal zeker of het mogelijk is ja of nee.

Hier de code die ik gebruik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
            $.ajax({
                url : '@form(editPageForm) ', // dit word een
                dataType: 'html'
            })
            .done(function( html ) {
                $('.modal-body').append( html );
            });

    $('#button').on('click', function () {
                $('#page-title').val('Pagina titel');
    });
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 08:11:20
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

21/03/2015 16:18:32
Quote Anchor link
is #button en #page-title beide het id?

als je op de button met id "button" klikt wil je dat de waarde van het input veld met id page-title veranderd naar "pagina titel"?

staat deze code in $(document).ready(function() { //code }); ?

https://jsfiddle.net/Ludujony/
Gewijzigd op 21/03/2015 16:21:59 door Shamrock Modelbouw
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/03/2015 16:41:17
Quote Anchor link
@sham,

Nee toevallig staat deze code niet in document ready.
Maar in het voorbeeld wat je hebt maak je geen gebruik van een ajax request die ik wel gebruik ( zou dit veel uitmaken ? )

Zal eens kijken wat er gebeurt met document ready.

-- Edit :
document ready werkte.
Bedankt voor de tip ( best logisch haha )
Gewijzigd op 21/03/2015 16:42:43 door Wouter Van Marrum
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

21/03/2015 16:42:59
Quote Anchor link
Als het bij de Ajax Request fout gaat zou het kunnen dat hij de code daarna niet meer uitvoert...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.