Ajax load

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Manaus

Manaus

18/05/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Beste, ik heb het volgende met mootools...
Alleen werkt hij dus niet, hij laadt niks in.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
<script>
    window.addEvent('domready', function(){
            var
url = 'pokeren/tafel.php';
            
            // refresh every 4 seconds
            var timer = 500;
            // periodical and dummy variables for later use
            var periodical, dummy;
            var
log = $('log_res'), persoon = $('gebruikersnaam');
            
            /* our ajax istance */
            var ajax = new Ajax(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },

                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner

                    
                }
            });

        
            /* our refresh function: it sets a dummy to prevent
               caching of php and add the loader class */

        var refresh = (function() {
            // dummy to prevent caching of php
            dummy = $time() + $random(0, 100) + "=1&kamer=" + $('gebruikersnaam').value;
            // we add out fancy spinner
            // requests of our php plus dummy as query

            ajax.request(dummy);
        });
    
        
            periodical = refresh.periodical(timer, this);
            ajax.request($time() + "=1&kamer=" + $('gebruikersnaam')).value;
            // start and stop click events
            
            
        });
    
    </script>

</head>

<body>





<div id="log"><form method="get">
        <input type="hidden" value="1" id="gebruikersnaam">

    </form>
    <div id="log_res"><!-- spanner --></div>
</div>
<span class="clr"><!-- spanner --></span>            </div>
    
        </div>
        <span class="clr"></span>


</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:31:53
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 11:19:00
Quote Anchor link
Debug met Firebug, dan was je er al uit geweest :-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
            var ajax = new Ajax(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },
                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner
                    
                }
            }).request;
// of
            var ajax = new Ajax.Request(url, {
                update: log,
                method: 'get',
                onComplete: function() {
                    
                    
                },
                onCancel: function() {
                    // when we stop timed ajax while it's requesting
                    // we forse to cancel the request, so here we
                    // just remove the spinner
                    
                }
            });


Een van deze syntaxis zijn goed, weet nou nooit welke bij wat hoort ;-) (ene is mootools andere prototype).
 
Manaus

Manaus

18/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
oke gelukt, maar nu wil ik 2 dingen refreshen:
maaar weer doet hnij het niet, ik snap niet veel van die firebug igg:pxD

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
[code]
<
script>
    window.addEvent('domready', function(){
var
url = 'http://manaus.gethost.be/pokeren/tafel.php?game=<? echo $_GET['room']; ?>';
 
// refresh every 4 seconds
var timer = 5;
// periodical and dummy variables for later use
var periodical, dummy;
var
log = $('log_res');
var
eigen = ${'log_eig'};
var
eigurl = 'http://manaus.gethost.be/pokeren/hand.php?game=<? echo $_GET['room']; ?>';
/* our ajax istance */
var ajax = new Ajax(url, {
    update: log,
    method: 'get',
    onComplete: function() {
        // when complete, we remove the spinner
        log.removeClass('ajax-loading');
    },

    onCancel: function() {
        // when we stop timed ajax while it's requesting
        // we forse to cancel the request, so here we
        // just remove the spinner

        log.removeClass('ajax-loading');
    }    
});

var
hand = new Ajax(eigurl, {
    update: eigen,
    method: 'get',
    onComplete: function() {
        // when complete, we remove the spinner
        eigen.removeClass('ajax-loading');
    },

    onCancel: function() {
        // when we stop timed ajax while it's requesting
        // we forse to cancel the request, so here we
        // just remove the spinner

        eigen.removeClass('ajax-loading');
    }    
});

 
/* our refresh function: it sets a dummy to prevent
   caching of php and add the loader class */

var refresh = (function() {
    // dummy to prevent caching of php
    dummy = $time() + $random(0, 100);
    // we add out fancy spinner
    log.empty().addClass('ajax-loading');
    eigen.empty().addClass('ajax-loading');
    // requests of our php plus dummy as query
    ajax.request(dummy);
    hand.request(dummy);
});

 
// start and stop click events
log.empty().addClass('ajax-loading');
eigen.empty().addClass('ajax-loading');
    /* ********************* */
 
    // the periodical starts here, the * 1000 is because milliseconds required

    periodical = refresh.periodical(timer * 1000, this);
 
    // this is the first only request, later on will be only the periodical and refresh
    // that do the request. If we don't do this way, we have to wait for 4 seconds before
    // the first request.

    ajax.request($time());
    hand.request($time());
    });

    
    </script>


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Manaus
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Je voert wéér je Ajax Requests niet uit.
 
Manaus

Manaus

18/05/2008 15:51:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
edit: ik gebruik mootools
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Manaus
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/05/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Wat geeft firebug aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.