Ajax message op result pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

12/08/2013 13:28:56
Quote Anchor link
Dat klopt, want als er fout optreedt in de sql krijg je namelijk een echo variant door de or die, hier ben je door Erwin ook al op gewezen.
Die error wordt aangeroepen als de status van de response geen 200 is, of als de response niet goed is.
Zie wat je ermee kunt doen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:57:03
 
Johnny Cash

Johnny Cash

12/08/2013 16:40:35
Quote Anchor link
Oké hartstikke bedankt tot zover.
Ik ga proberen hier goede toepassingen mee door te bouwen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

12/08/2013 16:51:49
Quote Anchor link
De laatste post van jou, lijn 8:
if($resultaat2) {

Wat is $resultaat2?

Die if heeft trouwens niets meer te maken met wat er in de for-lus gebeurt. ER zijn geen gemeenschappelijke variabelen te bespeuren.


Kijk, doe iets in deze aard:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$menu
= $_POST['menu'];
$errors = array();
for ($i = 0; $i < count($menu); $i++) {
  $sql = "UPDATE tbl_menu SET position=" . $i . " WHERE menu_id='" . $menu[$i] . "'";
  $resultaat = mysql_query($sql);
  if ($resultaat === false) {
    $errors[] = 'error';
  }
}

if($errors) {
  $updatemsg = "OK";                
}
else{
  $updatemsg = "NOT OK";
}
    
echo json_encode(array('melding' => $updatemsg));
?>
Gewijzigd op 12/08/2013 16:53:01 door Kris Peeters
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.