ajax request in Lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

26/09/2010 15:25:29
Quote Anchor link
Hallo,

ik probeer een ajax request te doen in Lightbox Gone Wild (dus in een aparte pagina die geopend word een ajax scriptje zetten)

Maar het werkt niet, als ik de pagina manueel open in de browser, werkt de ajax request wel goed..

Hoe kan ik ajax laten werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:13:30
 
- Raoul -

- Raoul -

29/09/2010 19:37:18
Quote Anchor link
bump
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/09/2010 19:41:38
Quote Anchor link
Quote:
Maar het werkt niet

Hier kunnen we weinig mee, we weten immers ook niet WAT je geprobeerd hebt.
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2010 19:42:48
Quote Anchor link
Gebruik je Firefox en heb je de webdeveloper plugin geïnstalleerd?

Dan zou je een Javascript foutmelding moeten kunnen achterhalen.
Gewijzigd op 29/09/2010 19:44:26 door Martijn B
 
- Raoul -

- Raoul -

29/09/2010 20:02:58
Quote Anchor link
@Aar: de request werkt gewoon niet, als je op een button klikt gebeurt er niks
 

29/09/2010 20:11:22
Quote Anchor link
Zie javascript error console van je browser.

Ik denk overigs dat het ligt aan:
new a($b, $c);
van regel 18, verplaats die eens naar regel 31?
Gewijzigd op 29/09/2010 20:11:55 door
 
- Raoul -

- Raoul -

01/10/2010 18:05:42
Quote Anchor link
Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript" src="js/jquery/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
function afbeelding(url){
$.get("editor.php?afbeelding=1&url"+url, function(data){
   alert("Data Loaded: " + data);
 });
}
</script>
Geef de URL van je afbeelding: <input type="text" id="url" name="url"><br />
<button onclick="afbeelding(document.getElementById('url').value);">Voeg afbeelding in</button>


ik krijg de error
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
afbeelding is not defined
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.