Ajax result, geeft niks weer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 02:25:32
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben nu bezig met een inlog script met ajax, maar nu wil ik dus vanuit het php bestand een bericht door geven via ajax dat dat op de site komt. Bijv. ik, bas, log in en zie dan, Hoi bas. Dat probeer ik via het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$.ajax({
    type: "POST",
    url: "content/auth.php",
    date: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
    success: function(html) {
        $("#lgin").append(html);
        $("#wait").fadeOut(1000);
        $("#lgin").fadeIn(1000);
    }
});


Weet iemand hier voor een oplossing?

Alvast bedankt,
Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:34:37
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/07/2011 06:59:22
Quote Anchor link
een oplossing waar voor? werkt dit niet?

wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 09:37:32
Quote Anchor link
Ik ben hier niet goed in, maar volgens mij moet 'date' in ieder geval 'data' zijn.
 
Victor -

Victor -

25/07/2011 10:34:08
Quote Anchor link
het moet data zijn ipv date
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:26:01
Quote Anchor link
Bedankt voor het doorgeven van mijn typfout, maar nu doet hij nog niet veel, maar wel iets...

dit zijn nu de scripts;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
$(function() {
    $(".submit").click(function() {
        $("#lgin").hide();
        $("#lgin").empty();
        $("#wait").append("<h2>Inloggen</h2><div class='title_back' style='padding-left:5px;'><img src='images/ajax-loader.gif' /></div>");
        var name = $("#naam").val();
        var wachtwoord = $("#ww").val();
        var sbmit = $("#submit").val();
        $.ajax({
            type: "POST",
            url: "content/auth.php",
            data: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
            success: function(html) {
                $("#lgin").append(html);
                $("#wait").fadeOut(1000);
                $("#lgin").fadeIn(1000);
            }
        });
    });
});
</script>
<div id="lgin">
    <h2>Login</h2>
    <div class="title_back">
        <table width="100%">
            <tr>
                <td>Gebruikersnaam:</td>
                <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Wachtwoord:</td>
                <td><input type="password" naam="ww" id="ww" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"> <input type="submit" name="submit" id="submit" class="submit" value="Login"/></td>
            </tr>
        </table>
    </div>
</div>
<div id="wait">
</div>

en het php script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include("../inc/config.php");
if(isset($_POST['submit'])){
    $ww = sha1($_POST['ww']);
    $name = $_POST['naam'];
    $sql = "SELECT * FROM gebruikers WHERE naam = '".$name."' AND wachtwoord = '".$ww."'";
    $query = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($query) > 0){
        echo 'ingelogt';
    }

    else{
        echo 'fail';echo $name;
    }
}

?>


Nu komt er dus te staan; fail en daar achter underfind. Met andere woorden $name is niks, iemand enig idee wat daar fout gaat??

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 25/07/2011 23:27:04 door Bas Php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 23:56:33
Quote Anchor link
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:59:13
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


dat heb ik nu toch ook? of moet ik dat ergens anders nog toepassen?
 
Victor -

Victor -

26/07/2011 00:02:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klo

Toevoeging op 26/07/2011 00:03:35:

Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klopt, ik had me computr aangezet, ging even kijken, ging even eten, ging het even opzoeken had toen de pagina nog steeds niet gerefresht, en had toen gereageerd;)
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:04:08
Quote Anchor link
Maar wat is nu het nieuwe probleem dan (zie 3 posts terug voor scripts.)
Gewijzigd op 26/07/2011 00:05:49 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:13:05
Quote Anchor link
alert eens alle waarden om te zien wat er in staat
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:16:42
Quote Anchor link
@vincent huisman, ik krijg 3 keer undefind. Van name, wachtwoord & sbmit

Enig idee wat daar fout gaat of ligt dat aan de .val() functie?
Gewijzigd op 26/07/2011 00:17:11 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:22:45
Quote Anchor link
is er wel een input met het id naam?
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:23:35
Quote Anchor link
Ja kijk maar naar de bovenstaande sripts (paar posts terug)
Gewijzigd op 26/07/2011 01:35:00 door Bas Php
 
Kevin Ellen

Kevin Ellen

26/07/2011 14:16:11
Quote Anchor link
/nevermind.
Gewijzigd op 26/07/2011 14:18:24 door Kevin Ellen
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/07/2011 14:20:11
Quote Anchor link
Op welke regel heb je die alert gezet?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 14:27:39
Quote Anchor link
doe ook even een $(document).ready(function () {
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 22:15:42
Quote Anchor link
k heb het al opgelost ik had .empty(); voor het var benoemen staan.. daardoor leek het leeg voor jQuery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.