Ajax result, geeft niks weer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 02:25:32
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben nu bezig met een inlog script met ajax, maar nu wil ik dus vanuit het php bestand een bericht door geven via ajax dat dat op de site komt. Bijv. ik, bas, log in en zie dan, Hoi bas. Dat probeer ik via het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$.ajax({
    type: "POST",
    url: "content/auth.php",
    date: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
    success: function(html) {
        $("#lgin").append(html);
        $("#wait").fadeOut(1000);
        $("#lgin").fadeIn(1000);
    }
});


Weet iemand hier voor een oplossing?

Alvast bedankt,
Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:14:21
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/07/2011 06:59:22
Quote Anchor link
een oplossing waar voor? werkt dit niet?

wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 09:37:32
Quote Anchor link
Ik ben hier niet goed in, maar volgens mij moet 'date' in ieder geval 'data' zijn.
 
Victor -

Victor -

25/07/2011 10:34:08
Quote Anchor link
het moet data zijn ipv date
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:26:01
Quote Anchor link
Bedankt voor het doorgeven van mijn typfout, maar nu doet hij nog niet veel, maar wel iets...

dit zijn nu de scripts;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
$(function() {
    $(".submit").click(function() {
        $("#lgin").hide();
        $("#lgin").empty();
        $("#wait").append("<h2>Inloggen</h2><div class='title_back' style='padding-left:5px;'><img src='images/ajax-loader.gif' /></div>");
        var name = $("#naam").val();
        var wachtwoord = $("#ww").val();
        var sbmit = $("#submit").val();
        $.ajax({
            type: "POST",
            url: "content/auth.php",
            data: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
            success: function(html) {
                $("#lgin").append(html);
                $("#wait").fadeOut(1000);
                $("#lgin").fadeIn(1000);
            }
        });
    });
});
</script>
<div id="lgin">
    <h2>Login</h2>
    <div class="title_back">
        <table width="100%">
            <tr>
                <td>Gebruikersnaam:</td>
                <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Wachtwoord:</td>
                <td><input type="password" naam="ww" id="ww" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"> <input type="submit" name="submit" id="submit" class="submit" value="Login"/></td>
            </tr>
        </table>
    </div>
</div>
<div id="wait">
</div>

en het php script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include("../inc/config.php");
if(isset($_POST['submit'])){
    $ww = sha1($_POST['ww']);
    $name = $_POST['naam'];
    $sql = "SELECT * FROM gebruikers WHERE naam = '".$name."' AND wachtwoord = '".$ww."'";
    $query = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($query) > 0){
        echo 'ingelogt';
    }

    else{
        echo 'fail';echo $name;
    }
}

?>


Nu komt er dus te staan; fail en daar achter underfind. Met andere woorden $name is niks, iemand enig idee wat daar fout gaat??

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 25/07/2011 23:27:04 door Bas Php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 23:56:33
Quote Anchor link
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:59:13
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


dat heb ik nu toch ook? of moet ik dat ergens anders nog toepassen?
 
Victor -

Victor -

26/07/2011 00:02:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klo

Toevoeging op 26/07/2011 00:03:35:

Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klopt, ik had me computr aangezet, ging even kijken, ging even eten, ging het even opzoeken had toen de pagina nog steeds niet gerefresht, en had toen gereageerd;)
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:04:08
Quote Anchor link
Maar wat is nu het nieuwe probleem dan (zie 3 posts terug voor scripts.)
Gewijzigd op 26/07/2011 00:05:49 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:13:05
Quote Anchor link
alert eens alle waarden om te zien wat er in staat
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:16:42
Quote Anchor link
@vincent huisman, ik krijg 3 keer undefind. Van name, wachtwoord & sbmit

Enig idee wat daar fout gaat of ligt dat aan de .val() functie?
Gewijzigd op 26/07/2011 00:17:11 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:22:45
Quote Anchor link
is er wel een input met het id naam?
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:23:35
Quote Anchor link
Ja kijk maar naar de bovenstaande sripts (paar posts terug)
Gewijzigd op 26/07/2011 01:35:00 door Bas Php
 
Kevin Ellen

Kevin Ellen

26/07/2011 14:16:11
Quote Anchor link
/nevermind.
Gewijzigd op 26/07/2011 14:18:24 door Kevin Ellen
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/07/2011 14:20:11
Quote Anchor link
Op welke regel heb je die alert gezet?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 14:27:39
Quote Anchor link
doe ook even een $(document).ready(function () {
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 22:15:42
Quote Anchor link
k heb het al opgelost ik had .empty(); voor het var benoemen staan.. daardoor leek het leeg voor jQuery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.