Ajax result, geeft niks weer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 02:25:32
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben nu bezig met een inlog script met ajax, maar nu wil ik dus vanuit het php bestand een bericht door geven via ajax dat dat op de site komt. Bijv. ik, bas, log in en zie dan, Hoi bas. Dat probeer ik via het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$.ajax({
    type: "POST",
    url: "content/auth.php",
    date: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
    success: function(html) {
        $("#lgin").append(html);
        $("#wait").fadeOut(1000);
        $("#lgin").fadeIn(1000);
    }
});


Weet iemand hier voor een oplossing?

Alvast bedankt,
Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:09:27
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/07/2011 06:59:22
Quote Anchor link
een oplossing waar voor? werkt dit niet?

wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 09:37:32
Quote Anchor link
Ik ben hier niet goed in, maar volgens mij moet 'date' in ieder geval 'data' zijn.
 
Victor -

Victor -

25/07/2011 10:34:08
Quote Anchor link
het moet data zijn ipv date
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:26:01
Quote Anchor link
Bedankt voor het doorgeven van mijn typfout, maar nu doet hij nog niet veel, maar wel iets...

dit zijn nu de scripts;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
$(function() {
    $(".submit").click(function() {
        $("#lgin").hide();
        $("#lgin").empty();
        $("#wait").append("<h2>Inloggen</h2><div class='title_back' style='padding-left:5px;'><img src='images/ajax-loader.gif' /></div>");
        var name = $("#naam").val();
        var wachtwoord = $("#ww").val();
        var sbmit = $("#submit").val();
        $.ajax({
            type: "POST",
            url: "content/auth.php",
            data: 'naam='+name+'&ww='+wachtwoord+'&submit='+sbmit,
            success: function(html) {
                $("#lgin").append(html);
                $("#wait").fadeOut(1000);
                $("#lgin").fadeIn(1000);
            }
        });
    });
});
</script>
<div id="lgin">
    <h2>Login</h2>
    <div class="title_back">
        <table width="100%">
            <tr>
                <td>Gebruikersnaam:</td>
                <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Wachtwoord:</td>
                <td><input type="password" naam="ww" id="ww" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"> <input type="submit" name="submit" id="submit" class="submit" value="Login"/></td>
            </tr>
        </table>
    </div>
</div>
<div id="wait">
</div>

en het php script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include("../inc/config.php");
if(isset($_POST['submit'])){
    $ww = sha1($_POST['ww']);
    $name = $_POST['naam'];
    $sql = "SELECT * FROM gebruikers WHERE naam = '".$name."' AND wachtwoord = '".$ww."'";
    $query = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($query) > 0){
        echo 'ingelogt';
    }

    else{
        echo 'fail';echo $name;
    }
}

?>


Nu komt er dus te staan; fail en daar achter underfind. Met andere woorden $name is niks, iemand enig idee wat daar fout gaat??

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 25/07/2011 23:27:04 door Bas Php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/07/2011 23:56:33
Quote Anchor link
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D
 
Bas Php

Bas Php

25/07/2011 23:59:13
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


dat heb ik nu toch ook? of moet ik dat ergens anders nog toepassen?
 
Victor -

Victor -

26/07/2011 00:02:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klo

Toevoeging op 26/07/2011 00:03:35:

Ozzie PHP op 25/07/2011 23:56:33:
Victor - op 25/07/2011 10:34:08:
het moet data zijn ipv date

Wow... volgens mij had ik dat een uur eerder al gezegd :D


Ja klopt, ik had me computr aangezet, ging even kijken, ging even eten, ging het even opzoeken had toen de pagina nog steeds niet gerefresht, en had toen gereageerd;)
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:04:08
Quote Anchor link
Maar wat is nu het nieuwe probleem dan (zie 3 posts terug voor scripts.)
Gewijzigd op 26/07/2011 00:05:49 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:13:05
Quote Anchor link
alert eens alle waarden om te zien wat er in staat
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:16:42
Quote Anchor link
@vincent huisman, ik krijg 3 keer undefind. Van name, wachtwoord & sbmit

Enig idee wat daar fout gaat of ligt dat aan de .val() functie?
Gewijzigd op 26/07/2011 00:17:11 door Bas Php
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 00:22:45
Quote Anchor link
is er wel een input met het id naam?
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 00:23:35
Quote Anchor link
Ja kijk maar naar de bovenstaande sripts (paar posts terug)
Gewijzigd op 26/07/2011 01:35:00 door Bas Php
 
Kevin Ellen

Kevin Ellen

26/07/2011 14:16:11
Quote Anchor link
/nevermind.
Gewijzigd op 26/07/2011 14:18:24 door Kevin Ellen
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/07/2011 14:20:11
Quote Anchor link
Op welke regel heb je die alert gezet?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/07/2011 14:27:39
Quote Anchor link
doe ook even een $(document).ready(function () {
 
Bas Php

Bas Php

26/07/2011 22:15:42
Quote Anchor link
k heb het al opgelost ik had .empty(); voor het var benoemen staan.. daardoor leek het leeg voor jQuery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.