algemene kijk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
John breedveld

john breedveld

23/12/2012 22:25:16
Quote Anchor link
Beste mensen daar denken jullie weer daar heb je hem weer
klopt ik heb op mijn sodemieter gehad van een maat van mijn
volgende punten wat ik moest doen zijn
1. query aanpassen
heeft mijn hier een beetje uitleg over gegeven waardoor
ik verder kon allen op paar dingen niet

2 goede PHP/SQL foutafhandeling
deze heb ik van phphulp zelf gepakt
kwam er niet uit kreeg alleen maar errors op fouthandeling zelf

3 variabelen buiten de quotes. doen
helaas weet iet wat dat betekend

4.gebruik MYSQL_REAL_ESCAPE_STRING() zie voorbeeld
Quote:
$query = mysql_query ("INSERT INTO tabel (id, naam, achternaam, leeftijd) VALUES (

'', // bij een ID hoef je niks te doen verder, die krijgt hij al van PHPmyadmin :)
'".mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."', // gebruik altijd een komma, behalve bij de laatste
'".mysql_real_escape_string($_POST['achternaam'])."',
'".mysql_real_escape_string($_POST['leeftijd'])."'

) ");


5. log in naar database include

ik heb nu aantal zaken gedaan
helaas werkte niet alles of durf ik niet ver aan te zitten
maar nu zie ik weer een fout in script na dat ik query in gevuld heb na aanwezig doet de dingen niet meer enkeld krijg in data ingevoerd in aanwezig de rest wordt niet in gevuld
weet iemand de oplossing hier van wat er fout is
of verdere aandacht punten plus uitleg hier over dat ik met gemak zucht kan aanpassen
Quote:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php  require_once('private/connection.inc.php'); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();
     if(isset($_SESSION['CPANEL_ID'])){
    $usr_id = $_SESSION['CPANEL_ID'];
    
    $qy_rs_login = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users WHERE id='".mysql_real_escape_string($usr_id)."'", $conn_db_flash) or die(mysql_error());
    $row_rs_login = mysql_fetch_assoc($qy_rs_login);
    
    if($row_rs_login == NULL){
        header("Location: /");
        exit();
    }

    mysql_free_result($qy_rs_login);
}
else{
    header("Location: /");
    exit();
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
# sql debug
define('DEBUG_MODE',true);  // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug

    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }
  
?>


<title>Combigoods - Administratie</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
</head>
<body>
<div class = "main">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
        include ('header.php');
            ?>



<script src="lib/jquery/jquery-1.8.3.min.js"></script>

<script>
$(document).ready(function() {

$("#status").change(function() {

var val = $(this).val();

if ( val == 'Aanwezig' ) {
$("#Naam").show();
$("#Datum").show()
$("#rede").hide();
$("#vakantieduur").hide();
$("#aankomst").hide();
}


});

});

$(document).ready(function() {

$("#status").change(function() {

var val = $(this).val();

if ( val == 'Ziek' ) {
$("#Naam").show();
$("#Datum").show()
$("#rede").show();
$("#vakantieduur").hide();
$("#aankomst").hide();
}


});

});

$(document).ready(function() {

$("#status").change(function() {

var val = $(this).val();

if ( val == 'Vakantie' ) {
$("#Naam").show();
$("#Datum").show()
$("#rede").show();
$("#vakantieduur").show();
$("#aankomst").hide();
}


});

});

$(document).ready(function() {

$("#status").change(function() {

var val = $(this).val();

if ( val == 'Telaat' ) {
$("#Naam").show();
$("#Datum").show()
$("#rede").show();
$("#aankomst").show();
$("#vakantieduur").hide();
}


});

});

$(document).ready(function() {

$("#status").change(function() {

var val = $(this).val();

if ( val == 'Beter' ) {
$("#Naam").show();
$("#Datum").show()
$("#rede").hide();
$("#aankomst").hide();
$("#vakantieduur").hide();
}


});

});
</script>



</head>

<body>
<header>
<h1>Administratie personeel lijst</h1>
</header>

<h2>Zieken</h2>
<table border='1'>
<tr>
<th>Naam:</th>
<th>Rede:</th>
<th>Datum:</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('private/connect.php'); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

    
    $result
= mysql_query("SELECT Naam, Rede, Datum FROM status WHERE STATUS = 'Ziek'");
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        if (!empty($row['Naam'])) {
            echo "<tr>";
            echo "<th>".$row['Naam']."</th>";
            echo "<th>".$row['Rede']."</th>";
            echo "<th>".$row['Datum']."</th>";
            echo "</tr>";
        }
    }

?>


</table>

<h2>Aanwezige</h2>

<table border='1'><tr>
<th>Naam:</th>
<th>Datum:</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    
    $result
= mysql_query("SELECT Naam, Datum  FROM STATUS WHERE STATUS = 'Aanwezig' OR STATUS = 'Telaat'");
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        if (!empty($row['Naam'])) {
            echo "<tr>";
            echo "<th>".$row['Naam']."</th>";
            echo "<th>".$row['Datum']."</th></tr>";    
        }
    }


?>

</table>

<h2>Vakantie</h2>

<table border='1'><tr>
<th>Naam:</th>
<th>Rede:</th>
<th>Vakantie tot:</th>
<th>Datum:</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    
    $result
= mysql_query("SELECT Naam, Rede, vakantieduur, Datum FROM STATUS WHERE STATUS = 'VAKANTIE'");
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        if (!empty($row['Naam'])) {
            echo "<tr>";
            echo "<th>".$row['Naam']."</th>";
            echo "<th>".$row['Rede']."</th>";
            echo "<th>".$row['vakantieduur']."</th>";
            echo "<th>".$row['Datum']."</th></tr>";
        }
    }


?>

</table>

<h2>Te laat</h2>

<table border='1'><tr>
<th>Naam:</th>
<th>Rede:</th>
<th>Aankomsttijd:</th>
<th>Datum:</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    
    $result
= mysql_query("SELECT Naam, Rede, aankomst, Datum FROM STATUS WHERE STATUS = 'TELAAT'");
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        if (!empty($row['Naam'])) {
            echo "<tr>";
            echo "<th>".$row['Naam']."</th>";
            echo "<th>".$row['Rede']."</th>";
            echo "<th>".$row['aankomst']."</th>";
            echo "<th>".$row['Datum']."</th></tr>";    
        }
    }


?>

</table>

<h2>Beter</h2>

<table border='1'><tr>
<th>Naam:</th>
<th>Datum:</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    
    $result
= mysql_query("SELECT Naam, Datum FROM STATUS WHERE STATUS = 'Beter'");
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        if (!empty($row['Naam'])) {
            echo "<tr>";
            echo "<th>".$row['Naam']."</th>";
            echo "<th>".$row['Datum']."</th></tr>";
        }
    }


?>

</table>

<br>

<form method="post">
Status: <select id="status" name="status">
<option value="Aanwezig">Aanwezig</option>
<option value="Ziek">Ziek</option>
<option value="Telaat">Telaat</option>
<option value="Vakantie">Vakantie</option>
<option value="Beter">Beter</option>
</select><br>
Naam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $result
= mysql_query("SELECT * FROM WERKNEMERS");
    echo "<select name='naam'>";
    
    while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
        echo "<option value='".$row['Naam']."'>".$row['Naam']."</option>";
    }

    echo "</select>";
?>

<div id="rede">Rede: <input name="rede" type="text" /></div>
Datum: <input name="datum" type='date' />
<div id="aankomst">Aankomsttijd: <input name="aankomst" type="time" /></div>
<div id="vakantieduur">Vakantieduur: <input name="vakantieduur" type="date" /></div>
<input name="submit" type='submit' value="Verzenden" />
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
        if (isset($_POST['submit'])) {
    
        $status         = $_POST['status'];
        $naam            = $_POST['naam'];
        $rede            = $_POST['rede'];
        $datum            = $_POST['datum'];
        $aankomst         = $_POST['aankomst'];
        $vakantieduur     = $_POST['vakantieduur'];
        
        if ($_POST['status'] == "Aanwezig") {
            mysql_query("INSERT INTO status (id, Status, Naam, Datum)
            VALUES(

            '',                             
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['status'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."'
            

) "
);
        }
elseif ($_POST['status'] == "Ziek") {
            mysql_query("INSERT INTO STATUS (Status, Naam, Datum, Rede)
            VALUES
            (

            '',                             
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['status'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['rede'])."'
            
            

) "
);
            
            
        }
elseif ($_POST['status'] == "Telaat") {
            mysql_query("INSERT INTO STATUS (Status, Naam, Datum, Rede, aankomst)
            VALUES
            (

            '',                             
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['status'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['rede'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['aankomst'])."'
            
            

) "
);
            
            
         }
elseif ($_POST['status'] == "Vakantie") {
            mysql_query("INSERT INTO STATUS (Status, Naam, Datum, Rede, vakantieduur)
            VALUES
            (

            '',                             
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['status'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['rede'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['vakantieduur'])."'
            
            

) "
);
            
        }
elseif ($_POST['status'] == "Beter") {
            mysql_query("INSERT INTO STATUS (Status, Naam, Datum)
            VALUES
            (

            '',                             
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['status'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."'
            
            
            

) "
);        
        }

        
        
        echo "<script>window.location = 'main.php';</script>";
        $result = mysql_query("SELECT * FROM STATUS");
        $statusCount = mysql_num_rows($result);
        $result = mysql_query("SELECT * FROM WERKNEMERS");
        $werknemerCount = mysql_num_rows($result);
        
        $result = mysql_query("SELECT * FROM STATUS ORDER BY STATUS");
        
        ob_start();
        echo "<table border='1'>";
        echo "<th>Status</th>";
        echo "<thNaam</th>";
        echo "<th>Rede</th>";
        echo "<th>Aankomst</th>";
        echo "<th>Datum</th>";
        echo "<th>vakantieduur</th>";
            while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
                echo "<tr><td>".$row['Status']."</td>";
                echo "<td>".$row['Naam']."</td>";
                echo "<td>".$row['Rede']."</td>";
                echo "<td>".$row['Datum']."</td>";
                echo "<td>".$row['aankomst']."</td>";
                if ($row['vakantieduur'] != 0000-00-00) {
                    echo "<td>".$row['vakantieduur']."</td></tr>";
                }

                $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
                $headers .= "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n";
            }

        echo "</table>";
        $bericht = ob_get_contents();
        ob_end_clean();
        
        $result = mysql_query("SELECT * FROM STATUS WHERE STATUS = 'vakantieduur'");
        while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
            if ($datum == $row['vakantieduur']) {
                $datum = date("Y-m-d");
                mysql_query("DELETE FROM STATUS WHERE VAKANTIEDUUR = '$datum'");
            }
        }

        
        if ($statusCount == $werknemerCount) {
            mail('[email protected]', 'Administratie', $bericht, $headers);
             $result = mysql_query("SELECT * FROM STATUS");
              while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
                mysql_query("INSERT IGNORE INTO archief SELECT * FROM status");
                mysql_query("DELETE FROM STATUS");
            }
        }
    }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('footer.php'); ?>


</body>
</html>

bijvoorbaat bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 04:23:06
 
- Raoul -

- Raoul -

24/12/2012 07:15:07
Quote Anchor link
Heb je voor het aanmaken van je topic de forum regels al eens bekeken? Code tags rond je code svp.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.