Algemene vraag over sessies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jimmy Godin

Jimmy Godin

09/10/2011 09:59:18
Quote Anchor link
Op veel websites (ook bij deze) blijft je naam meestal bovenaan recht op de webpagina staan om te laten zien dat je ingelogd bent. Die blijft daar staan ongeachte welke pagina je opent.
Mag ik er dan vanuit gaan dat het header-bestand dat b.v. met een include 'header.inc.php" aan ALLE pagina's van de website wordt toegevoegd, begint met de instructie 'session_start();'?
Dus dat in feite ALLE pagina's van die website de mogelijkheid hebben om met sessie-variabelen te werken?

Bedankt!

Jimmy
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 03:03:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2011 10:57:32
Quote Anchor link
ja
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.