Alleen bezoek van eigen site op pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yamahadt50r

yamahadt50r

05/04/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een pagina maken die alleen geopend wordt vanaf mijn site. Ik wil het dus zo maken dat er in de "referer" "mijnsite.com" moet staan. Dus zeg maar zoeken binnen "$refferal" zoeken naar "mijnsite.com". Ik heb dit even geïmproviseerd, maar het werkt niet, Toen ben ik zo'n beetje een uur gaan zoeken op het internet, maar ik kan niks vinden. Wie weet hier een oplossing voor?

$referral = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if($referral !== '%mijnsite.com/pagina.php%') { exit; }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yamahadt50r
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:46:10
 
Frank -

Frank -

05/04/2008 16:57:00
Quote Anchor link
De HTTP_REFERER kan een bezoeker zelf instellen (zie bv. de handige FireFox-extensies), die is dus waardeloos.

Maak op alle publieke pagina's een sessie aan en kijk op de afgeschermde pagina's of deze sessie wel bestaat. Zo niet, dan geef je bv. een foutmelding.
 
Yamahadt50r

yamahadt50r

05/04/2008 17:09:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad, sessie werkt mooier, nog niet aan gedacht.

Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.