alleen de data laten zien waar id=1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymen

Raymen

22/10/2006 16:10:00
Quote Anchor link
hey, het onderwerp zegt het eigenlijk al, hoe kan ik doen dat php alleen datgene laat zien waar id: 1 is?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 12:45:10
 
- SanThe -

- SanThe -

22/10/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Database?

SELECT ,,, FROM ... WHERE id=1
 
- -

- -

22/10/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
    if (empty($_GET['id']))
    {

        if ($_GET['id'] == 1)
        {

            include 'data.inc';
            echo 'data';
            //of iets anders
        }
        else
        {
            echo 'Foei, het ID klopt niet!';
        }
    }

    else
    {
        echo 'Foei, het ID klopt niet!';
    }

?>
 
Raymen

Raymen

22/10/2006 16:14:00
Quote Anchor link
en hoe doe ik dat via php?
 
Raymen

Raymen

22/10/2006 16:16:00
Quote Anchor link
Jonathan Hogervorst schreef op 22.10.2006 16:14:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
    if (empty($_GET['id']))
    {

        if ($_GET['id'] == 1)
        {

            include 'data.inc';
            echo 'data';
            //of iets anders
        }
        else
        {
            echo 'Foei, het ID klopt niet!';
        }
    }

    else
    {
        echo 'Foei, het ID klopt niet!';
    }

?>

maar dit is niet van mysql

EDIT:
ik had dit maar dit werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
        $id
= $_GET['id'];
        //$id = "0";
        echo "<html>
        <head>
        <title>View Project:"
. $name . "</title>
        </head>
        <body>"
;
        include("dbconnect.php");
        $sql = "SELECT id,name,description FROM projects WHERE id = '$id';
        $res = mysql_query($sql);
        $num = mysql_num_rows($res);

        $d = mysql_fetch_array($res);
        echo "
Information About: " . $name . " .
        $d['description'] . "<BR>";
?>

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\Program Files\xampp\htdocs\test\projects\projects.php on line 15
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Niels Beckers

Niels Beckers

22/10/2006 16:37:00
Quote Anchor link
$sql = "SELECT id,name,description FROM projects WHERE id = '$id';

vervangen door
$sql = "SELECT id,name,description FROM projects WHERE id = '$id'";

Je vergeet een "
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Raymen

Raymen

22/10/2006 17:52:00
Quote Anchor link
ow.. ja ik zie het :)
bedankt, hij doet het nu :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.