Als bericht bestaat SHOW bericht anders SHOW NIKS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny@dw-designs.n

[email protected]

02/04/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een nieuws-systeem dat werkt op id's.
Dus bijvoorbeeld

news.php?news_id=1
Als er in het database een bericht met het news_id 1 is dan echo'ed hij die.
Als ik bijvboorbeeld news.php?news_id=3 doe en er is geen nieuws bericht met het id 3 dan laat hij nog steeds het reactie formulier zien waarmee mensen reacties kunnen geven op dit nieuws artikel.

Hoe kan doen dat als het bericht niet bestaan in het database hij bijvboorbeeld een tekst laat zien van; "Bericht bestaan niet" en voor de rest niks..

Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:27:03
 
Yoram

Yoram

02/04/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<php
if(!$var) { //Je mysql_query code bv. $res = mysql_query($sql_ophalen_database);
echo "Berichte bestaand niet eens.";
}
?>



is wel een hele simpele manier
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

02/04/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Problem solved!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.