als gebruikers naam is MOD dan FFFFF werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Clown

clown

17/01/2007 21:51:00
Quote Anchor link
dit is mijn script. nou wil ik de mensen die MOD zijn dat de kleur #FFFFFF word, die admin zijn #000000 en die gewoon gebruiker zijn niets..

daarom heb ik dit script proberen te maken

als gebruikersnaam = mod dan #ffffff
als gebruikersnaam = admin dan #000000
anders gewoon

ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben :P

hieronder het script dat ik probeer te maken, allen ik heb het gevoel dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if $gebruikersnaam[$i] = ( $userdata['user_level'] == MOD )
etc. niet correct is weergeven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if $gebruikersnaam[$i] = ( $userdata['user_level'] == MOD )
{
    $online .= "<a target='_blank' href='profile.php?mode=viewprofile&u=" . $gebruikersnaam[$i] . "' style='color:#FFFFFF'><b>" . $gebruikersnaam[$i]."</b></a><br />";
}
else if $gebruikersnaam[$i] = ( $userdata['user_level'] == ADMIN )
{
    $online .= "<a target='_blank' href='profile.php?mode=viewprofile&u=" . $gebruikersnaam[$i] . "' style='color:#000000'><b>" . $gebruikersnaam[$i]."</b></a><br />";
}
else
{
    $online .= "<a target='_blank' href='profile.php?mode=viewprofile&u=" . $gebruikersnaam[$i] . "'>" . $gebruikersnaam[$i]."</a><br />";
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Clown
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:16:32
 
Jasper v R

Jasper v R

18/01/2007 11:20:00
Quote Anchor link
Ik hoop dat ik het goed begrijp en dat je alleen je link een kleur wilt geven.

Probeer het eens met een <div style='#000'> link naar de pagina </div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper v R
 
Clown

clown

18/01/2007 13:37:00
Quote Anchor link
neej dat had ik al :P kheb ff me eerste post aangepast, miss dat et nu duidelijker is
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2007 13:59:00
Quote Anchor link
if $gebruikersnaam[$i] = ($userdata['user_level'] == MOD )

Deze regel is sowieso fout. Een if heeft () dus het zou worden:
if ($gebruikersnaam[$i] = ($userdata['user_level'] == MOD ))

MOD moet in dit geval een constante zijn anders moet het tussen quotes.
if ($gebruikersnaam[$i] = ($userdata['user_level'] == "MOD" ))

Maar dan de nu uitleg van wat er staat:
($userdata['user_level'] == "MOD" ) is een vergelijking en dat levert een true of een false op.

Dan hou je over:
if ($gebruikersnaam[$i] = true) // of false dus

Dan is dit een toekenning:
$gebruikersnaam[$i] = true

Dus waarschijnlijk geeft de if() altijd een true.

Oplossing komt, eerst twee vraagjes:
Waar komt $userdata['user_level'] vandaan?
En waar komt $gebruikersnaam[$i] vandaan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.