Andere manier header location

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 19:48:00
Quote Anchor link
Hey mensen,

Vraagje, wat voor een methode's zijn er om een gebruiker door te laten gaan naar een andere pagina?

Je hebt :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($voorbeeld)){
header("Location: blabla.php");
}

?>


Maar dit is alleen mogelijk als de headers nog niet verstuurd zijn. En dit is soms erg lastig.

Je hebt ook nog een minder nette manier :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($voorbeeld)){
echo "<meta http-equiv='Refresh' content='0; URL=blabla.php' />";
}

?>


Zijn er nog andere methode's??
De laatste vind ik niet zo netjes. Maar header location kun je ook niet altijd gebruiken.

(ps. heb wel geprobeerd te zoeken op het forum,
maar kreeg telkens "te veel zoekresultaten gevonden" ! )
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:59:43
 
Sean

Sean

05/01/2005 19:59:00
Quote Anchor link
<script>
window.location = 'nieuwe locatie';
</script>
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 20:01:00
Quote Anchor link
<meta http-quiv="refresh" content="0; URL=pagina.php" />
 
Winston Smith

Winston Smith

05/01/2005 20:05:00
Quote Anchor link
Je kan een buffer aanzetten in php.ini, dan wordt alle php eerst verzameld voordat de html naar de browser wordt verzonden. Dan kan je wel gewoon header() gebruiken.
Dat kan ook met ob_start() aan het begin van je php bestanden.

@Mitch: Die http-equiv had hij zelf ook al gegeven :P
 
Bram Z

Bram Z

05/01/2005 20:12:00
Quote Anchor link
window location is IE shit, document.location is competabel met alles. dus :

<script language="JavaScript">
document.location = 'nieuwe locatie';
</script>

En best ook language bijzetten omdat dat mislijdend kan zijn voor php
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/01/2005 20:14:00
Quote Anchor link
D@rk:
<script language="JavaScript">
document.location = 'nieuwe locatie';
</script>
Maar dan nog liever:

<script type="text/javascript">
document.location = 'nieuwe locatie';
</script>

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 20:15:00
Quote Anchor link
Ennuh, wat is er zo 'niet' netjes aan?

@Kasper: Kan me niet schelen, het is gewo0n een goede manier, kun je nog timen ook :D
 
Winston Smith

Winston Smith

05/01/2005 20:20:00
Quote Anchor link
Mitch:
@Kasper: Kan me niet schelen, het is gewo0n een goede manier, kun je nog timen ook :D


Oeioei, verkeerde been uit bed gestapt vandaag Mitch? Bij het En- Decoding algoritme had je ook al zo'n frappante opmerking. Ik citeer: 'kanmenietschelenstommeaapdiejeerbent' :P

Maar timen kan ook met php toch (weliswaar met een omwegje)?
Gewijzigd op 05/01/2005 20:21:00 door Winston Smith
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 21:31:00
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties !
ga het direct ff proberen
Gewijzigd op 05/01/2005 21:31:00 door Matthijs
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 21:34:00
Quote Anchor link
Kasper:
Oeioei, verkeerde been uit bed gestapt vandaag Mitch? Bij het En- Decoding algoritme had je ook al zo'n frappante opmerking. Ik citeer: 'kanmenietschelenstommeaapdiejeerbent' :P

Haha, dat was zomaar een zinnetje ;)
Quote:
Maar timen kan ook met php toch (weliswaar met een omwegje)?


Mja, weer 'n omweg ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
# Void function
function refresh( $page, $seconds )
{

   # Wait $seconds
   sleep( $seconds );

   # Goto $page
   header( 'Location: ' . $page );
}

?>


Zoiets :)
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Kasper:
Je kan een buffer aanzetten in php.ini, dan wordt alle php eerst verzameld voordat de html naar de browser wordt verzonden. Dan kan je wel gewoon header() gebruiken.
Dat kan ook met ob_start() aan het begin van je php bestanden.

@Mitch: Die http-equiv had hij zelf ook al gegeven :P



ob_start();
verzameld ook eerst alle php??
als je dat erboven zet kun je dan wel standaard
header("Location: bla.php"); gebruiken?
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 21:45:00
Quote Anchor link
Jup.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
# Start output buffering
ob_start( );

# PHP hier, etc ...

# Netjes afsluiten

ob_end_flush( );
?>
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 21:48:00
Quote Anchor link
ok dan, super !
je moet hem netjes aflsuiten??

moet officieel ook als je opening naar de database maakt ( mysql_query() )
maar daar sluit ik hem ook nooit af :$

EDIT: misschien domme vraag, maar heeft dit
ook een beveiligings risico? kun je er niet op inbreken of dergelijke?
Gewijzigd op 05/01/2005 21:51:00 door Matthijs
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 21:50:00
Quote Anchor link
mysql_query( ) hoef je niet te sluiten ;)
Deze wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
# Connectie leggen
mysql_connect( );

# Db selecteren & queryshit enzo

# Netjes afsluiten

mysql_close( );
?>


Vind je server wel fijn als je een boel pageviews krijgt ;)
 
Winston Smith

Winston Smith

05/01/2005 21:51:00
Quote Anchor link
Nee het hoeft niet perse, php is erg coulant daarin. Maar het is idd wel netter om alles af te sluiten, ook databaseverbindingen.
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 22:17:00
Quote Anchor link
@mitch
mysql_connect(); ja, inderdaad :P my mistake :)
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 22:23:00
Quote Anchor link
Kasper:
Nee het hoeft niet perse, php is erg coulant daarin. Maar het is idd wel netter om alles af te sluiten, ook databaseverbindingen.


Als je het iemand leert, leer het dan gelijk goed :)
 
Matthijs

Matthijs

06/01/2005 01:00:00
Quote Anchor link
ob_start(); werkt perfect !
kan ik gewoon me ouwe vertrouwde header(); houden ;)

Thnx 4 your help!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.