Anti refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Robin Albers

Robin Albers

25/02/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Hallo:)

Ik ben bezig met een anti-refresh scripje, zodat de bezoeker de website niet te vaak gaat refreshen.

ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
function antiflood()
{

    $tijdsduur = 60;
    $visits = 15;
    $melding = true;
    
    if(isset($_SESSION['flood']))
    {

        if($_SESSION['flood']['start'] + $tijdsduur >= time())
        {

            $_SESSION['flood']['start'] = time();
            $_SESSION['flood']['visits']++;
            $_SESSION['flood']['totaal']++;
            
            if($_SESSION['flood']['visits'] >= $visits)
            {

                if($_SESSION['flood']['melding'] > 2)
                {

                    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $tot = date('Y-m-d G:i:s', strtotime('+ 7 days'));
                    $reason = 'Meerdere malen negeren van het anti-flood systeem';
                    $insert = "INSERT INTO ban (reden,ip,datum,tot) VALUES ('".$reason."','".$ip."',NOW(),'".$tot."')";
                    $query = mysql_query($insert);
                    
                    if($query) {
                        header("Location: index.php");
                    }
                }

                elseif($_SESSION['flood']['totaal'] == '15')
                {

                    if(!isset($_SESSION['flood']['melding']))
                    {

                        $_SESSION['flood']['melding'] = 1;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['flood']['melding']++;
                    }

                    $_SESSION['flood']['totaal'] = 1;
                }

                $wait_time = time() + 100;
                $_SESSION['flood']['start'] = $wait_time;
                include("flood.php");
            }
        }

        else
        {
            $_SESSION['flood']['start'] = time();
            $_SESSION['flood']['visits'] = 1;
            $_SESSION['flood']['totaal'] = 1;
        }
    }

    else
    {
        $_SESSION['flood']['start'] = time();
        $_SESSION['flood']['visits'] = 1;
        $_SESSION['flood']['totaal'] = 1;
        
    }
}

?>


Dit werkt perfect!, alleen als de 100 seconden voorbij zijn refresht die de pagina, maar gaat die niet terug naar de index en begint die opnieuw met aftellen en moeter er weer 100 seconden worden gewacht. Wat doe ik verkeerd?

Edit:
Volgens mij klopt dit niet
$wait_time = time() + 100;
$_SESSION['flood']['start'] = $wait_time;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 11:59:06
 
Robin Albers

Robin Albers

25/02/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Ik hebt het probleem gevonden die 100 moest 40 zijn
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

26/02/2008 08:44:00
Quote Anchor link
Hoe kan je nou iemand tegenhouden om op F5 te drukken..?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/02/2008 08:51:00
Quote Anchor link
Ben ik ook benieuwd naar. Heb je een linkje naar een online voorbeeld?
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

26/02/2008 09:28:00
Quote Anchor link
Misschien wordt hiermee bedoelt dat als iemand op de F5-knop loopt te rammen, dat de content voor bepaalde tijd ongewijzigd blijft... Of zo.

Tell me if I'm wrong.
 
Leon Kunst

Leon Kunst

26/02/2008 09:36:00
Quote Anchor link
idd, explain
 
Robert Deiman

Robert Deiman

26/02/2008 11:00:00
Quote Anchor link
Ik snap wel wat die wil. F5 is niet uitgeschakeld, maar wanneer je binnen de tijd op F5 drukt, dan ziet die dat (wegens de sessie) als flooding.

Wat ik NIET snap, is waarom je het op zo'n manier doet. Je kan toch gewoon een sessie met de "post tijd" opslaan, en verzend iemand die nog een keer, dan controleer je of het langer dan "100 seconden" geleden is dat er is gepost.

Je hoeft de pagina helemaal niet opnieuw in te laden.
 
Frank -

Frank -

26/02/2008 11:21:00
Quote Anchor link
Wat is het doel van dit scriptje? Laat 1 user voor de grap eens 100x op F5 drukken, daarna is de lol er echt wel af.

Daarnaast kent Apache wel de nodige instellingen om bv. een DOS het hoofd te bieden, dat werkt vele malen beter dan achteraf met PHP gaan klooien. Dan heeft de webserver het verkeer al goedgekeurd en jouw PHP-script aan het werk gezet. Dat wil je voorkomen.

Dan wat anders, dit heb je niet nodig:
$tot = date('Y-m-d G:i:s', strtotime('+ 7 days'));

Zet gewoon in je SQL:
NOW() + INTERVAL 7 DAY

Een database kan prima rekenen met datums.

Ps. Zelf hou ik er niet van om de nieuwe datum op te slaan, ik zou alleen de interval opslaan. Dan bereken je de datum wanneer je hem nodig hebt en kun je de boel eenvoudig aanpassen. Van de 7 kun je dan zo een 8 of iets anders maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.