Apache 2 + Mysql + Php op windows 2003

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter van der Voort

Peter van der Voort

12/10/2007 14:43:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik heb apache 2, mysql, php op een windows 2003 server geïnstalleerd (geen DC) maar ik krijg de foutmelding dat ik niet geautoriseerd ben om de pagina te bekijken. Hoe is dat mogelijk? Kan iemand mij er verder mee helpen, wat ik ermee kan doen?

Groet,

Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:35:22
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/10/2007 14:45:00
Quote Anchor link
Logfiles van Apache al bekeken? En de logfiles van Windows zelf?
 
Peter van der Voort

Peter van der Voort

12/10/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Thanx voor de reactie Arjan, dit werkt nu, maar nu de volgende fout als ik phpmyadmin op wil starten:

Cannot load mysql extension. Please check your PHP configuration. - Documentation

Enig idee?
 

12/10/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Doe eens in een php bestand aanmaken met de inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>

En deze opvragen in de browser. Waarschijnlijk staat mysql extensie niet geinstalleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/10/2007 15:29:00
Quote Anchor link
alleen wel ff een ? tussen < en php zetten
 
Peter van der Voort

Peter van der Voort

12/10/2007 15:37:00
Quote Anchor link
extension=php_mbstring.dll
;extension=php_bz2.dll
;extension=php_curl.dll
;extension=php_dba.dll
;extension=php_dbase.dll
;extension=php_exif.dll
;extension=php_fdf.dll
;extension=php_filepro.dll
extension=php_gd2.dll
;extension=php_gettext.dll
;extension=php_ifx.dll
;extension=php_imap.dll
;extension=php_interbase.dll
;extension=php_ldap.dll
;extension=php_mcrypt.dll
;extension=php_mhash.dll
;extension=php_mime_magic.dll
;extension=php_ming.dll
;extension=php_mssql.dll
;extension=php_msql.dll
extension=php_mysql.dll
;extension=php_oci8.dll
;extension=php_openssl.dll
;extension=php_oracle.dll
;extension=php_pgsql.dll
;extension=php_shmop.dll
;extension=php_snmp.dll
;extension=php_sockets.dll
;extension=php_sqlite.dll
;extension=php_sybase_ct.dll
;extension=php_tidy.dll
;extension=php_xmlrpc.dll
;extension=php_xsl.dll

Maar dit zie ik niet terug in het phpinfo bestand!
 
Peter van der Voort

Peter van der Voort

12/10/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Mensen, ik heb dit voor elkaar. Nu krijg ik de fout bij het openen van phpmyadmin.

Ik krijg via de standaard configscript geen config.inc bestand getoverd, het opslaan blijft grijs. Heeft iemand een idee wat ik doen moet.
 
Peter van der Voort

Peter van der Voort

12/10/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Ik had geen config dir aangemaakt, nu wel, ik krijg nu de fout als ik een server toevoeg:


You didn't set phpMyAdmin database, so you can not use all phpMyAdmin features.

Maar hier weet ik niets mee te doen. Iemand?
 
Frank -

Frank -

12/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Quote:
Iemand?

Google? Je bent vast niet de eerste met dit probleem.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2007 17:27:00
Quote Anchor link
@Peter van der Voort: Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.