Array ( [0] => Combatlevel: 92 )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Clown

clown

06/01/2007 15:45:00
Quote Anchor link
Okeej, een script genaamd stats.php kan een combat level uitrekenen. het combat level van je eigen naam kan je krijgen door stats.php?naam=je_eigen_naam te doen.

ik gebruik deze code om alles van de stats.php?naam=je_eigen_naam regelrecht af te halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$username
= 'je eigen naam';
$username = str_replace(' ','_',$username);
$data = file("http://www.mijnsitegezeik.nl/desitemap/combatmap/stats.php?naam=$username");
print_r($data);
?>


Als alles word opgehaald, haalt hij ook meteen de tekst 'Array ( [0] => ' ervoor en de tekst ' )' erachter en dat is niet de bedoeling!

Er moet dus komen te staan 'Combatlevel: 92' en er staat dan 'Array ( [0] => Combatlevel: 92 )'.

Hoe kan ik er voor zorgen dat alleen 'Combatlevel: 92' word weegeven?


ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben =P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Clown
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:25:28
 
Tim

Tim

06/01/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat die getal 92 ergens uit een db moet halen?
 
Arend a

Arend a

06/01/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Je kan je stats.php wijzigen dat het dat teruggeeft? Of wil je deze array aanpassen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2007 16:41:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat je print_r gebruikt voor die array. Als je het zo zou doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $username
= 'je eigen naam';
    $username = str_replace(' ','_',$username);
    $data = file("http://www.mijnsitegezeik.nl/desitemap/combatmap/stats.php?naam=$username");
    echo 'Combatlevel: ' .$data[0];
?>

gaat het wel goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Clown

clown

07/01/2007 18:29:00
Quote Anchor link
okeej twerkt :D, en hoe kan ik het dan doen als ik bijvoorbeeld 100 arrays heb en ze allemaal wil laten zien? is daar geen snelle code voor?

of een script dat ik gewoon de pagina stats.php alle html meej ophaal?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door clown
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.