Array gegevens samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Nick

Nick

11/04/2006 15:05:00
Quote Anchor link
Ik heb een nasbestelsysteem gemaakt alleen zit ik nu bij de laatste stap!

Ik heb een array gemaakt die er zo uitziet

*codebox gebruikt om de opmaak goed te tonen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
Array
(
    [
0] => Array
        (
            [
fotos] => reportage bedrijf 2.jpg
            [formaat] => 13x17
            [aantal] => 1
            [prijs] => 6.50
        )

    [
1] => Array
        (
            [
fotos] => reportage bedrijf 4.jpg
            [formaat] => 11.4x15
            [aantal] => 1
            [prijs] => 4.95
        )

)

?>


Ik wil nu alleen dat het zo komt:

*codebox gebruikt om de opmaak goed te tonen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
Array
(
      (
            [
fotos] => reportage bedrijf 2.jpg|reportage bedrijf 4.jpg
            [formaat] => 13x17|11.4x15
            [aantal] => 1|1
            [prijs] => 6.50|4.95
      )
)

?>


Ik heb array_merge geprobeerd, helaas werkt deze niet voor deze gedachte. Kan iemand mij helpen!?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 13:51:05
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/04/2006 15:07:00
Quote Anchor link
Waarom wil je dat op die manier? Dan gaat het hele nut van een array toch weg :s
 
Nick

Nick

11/04/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Dit is helaas geen antwoord op mijn vraag.. iemand anders die kan helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Eric Cartman

Eric Cartman

11/04/2006 15:13:00
Quote Anchor link
Waarom maak je dan niet gewoon een array die er zo uitziet? Dan hoef je hem ook niet om te gaan zetten...
 
Nick

Nick

11/04/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Waarom kan niemand mij gewoon vertellen hoe dit kan gebeuren?
 
Tommy

Tommy

11/04/2006 15:35:00
Quote Anchor link
kan je niet gewoon het volgende doen:

1) je haalt de gegevens uit beide arrays
2) je combineert de variabelen
3) en steekt ze terug in een nieuwe array

volgens mij moet dit mogelijk zijn.
 
Nick

Nick

11/04/2006 16:35:00
Quote Anchor link
Beste Tommy,

Dan moet ik dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ($i = 0; $i < count($_SESSION['bestel']); $i++)
{

$fotos = $_SESSION['bestel'][$i]['fotos'];
$formaat = $_SESSION['bestel'][$i]['formaat'];
$prijs = $_SESSION['bestel'][$i]['prijs'];
$aantal = $_SESSION['bestel'][$i]['aantal'];
}

?>

doen!?

Alleen dat kan niet want misschien heb ik wel 100 arrays in BESTEL?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Nick

Nick

11/04/2006 16:49:00
Quote Anchor link
of kan het misschien zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ($i = 0; $i < count($_SESSION['bestel']); $i++)
{

$fotos[] .= $_SESSION['bestel'][$i]['fotos']."|";
$formaat[] .= $_SESSION['bestel'][$i]['formaat']."|";
$prijs[] .= $_SESSION['bestel'][$i]['prijs']."|";
$aantal[] .= $_SESSION['bestel'][$i]['aantal']."|";
}

?>
 
Tri Pham

Tri Pham

11/04/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$cnt
=  count($_SESSION['bestel']);
for ($i = 0; $i < $cnt; $i++)
{

$arr['fotos'] .= '|' . $_SESSION['bestel'][$i]['fotos'];
$arr['formaat'] .= '|' . $_SESSION['bestel'][$i]['formaat'];
$arr['prijs'] .= '|' . $_SESSION['bestel'][$i]['prijs'];
$arr['aantal'] .= '|' . $_SESSION['bestel'][$i]['aantal'];
}

?>


Waarom zou je het zo willen als ik vragen mag?
 
Nick

Nick

11/04/2006 17:50:00
Quote Anchor link
Ik ga het in mijn database proppen. Daar zitten velden:

foto
formaat
prijs
aantal
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/04/2006 17:55:00
Quote Anchor link
Kan je dan niet beter een nieuwe rij aanmaken?
 
Nick

Nick

11/04/2006 17:58:00
Quote Anchor link
Beste Willem-Jan, kun je dat beschrijven..
 
Bart van der veen

bart van der veen

11/04/2006 18:02:00
Quote Anchor link
werkt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?array_merge?>

niet gewoon?
 
Nick

Nick

11/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Het is me gelukt! Ik heb dit gedaan dankzij Tri Pham!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ($i = 0; $i < count($_SESSION['bestel']); $i++)
{

    $db[fotos] .= $_SESSION['bestel'][$i]['fotos']."|";
    $db[formaat] .= $_SESSION['bestel'][$i]['formaat']."|";
    $db[prijs] .= $_SESSION['bestel'][$i]['prijs']."|";
    $db[aantal] .= $_SESSION['bestel'][$i]['aantal']."|";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.