array meerdere users

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »
Filip Van Daele

Filip Van Daele

29/09/2010 23:01:23
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben niet goed in php (gebruik alleen bestaande scripts).
Ik heb volgend stuk code dat ik wil aanpassen naar meerdere users en passwords:

if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}
if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}
if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;


Kan iemand me zeggen hoe ik dit stuk code dan moet aanpassen?
Alvast bedankt hoor!

fvd
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 20:01:27
 
Th van

Th van

29/09/2010 23:03:06
Quote Anchor link
Liever zet je het tussen code -tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}

if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}

if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;
?>


En heb je al wel eens gehoord van inspringen?
Dus alles wat in een if staat, een tab er voor.

Dus zo ongeveer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        
        if ($user == '' || $user != 'admin') {
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 23:06:23 door Th van
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:06:38
Quote Anchor link
Beste Theodoor,

Dank je voor de correctie.
Het zou nog mooier zijn mocht iemand me kunnen helpen...

Groeten,
FVD
 
Th van

Th van

30/09/2010 20:10:50
Quote Anchor link
Misschien zou je wat meer van je code willen posten? Dat maakt het wat makkelijker;)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:17:29
Quote Anchor link
Stel je nu eens voor, je hebt een site, 100 mensen registreren zich per dag.
Voor iedere bezoeker komt er dus een stukje PHP code bij op je site.
Daarnaast zou je nog meer info van een bezoekers willen bijhouden (Email, geboortedatum, etc).

Ga je dit dat allemaal in je PHP code verwerken? Je hebt hopelijk wel wat beters te doen ;P

Je zult toch gebruik moeten maken van een database om gebruikers gegevens in op te slaan.
Met een SELECT query kun je dan controleren of login naam en wachtwoord in de database staan. Zorg er wel voor dan de combinatie login naam en wachwoord uniek is (unique index). Anders zou ik wel eens als Piet kunnen inloggen ik ben toch echt Martijn :D
Dit lijkt mij niet al te moeilijk als je een aantal tutorials doorleest.
Gewijzigd op 30/09/2010 20:20:43 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:30:28
Quote Anchor link
Beste Martijn,

Het is slechts voor en paar mensen, wordt dus niet uitgebreid, max 5 of zo.

Hier is de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        if ($user == '' || $user != 'admin') {    
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
else {
            echo '<p class="error">Please fill in your correct ';
            if (isset($errors['user']))
                echo 'username';
            if (count($errors) == 2)
                echo ' and ';
            if (isset($errors['pass']))
                echo 'password';
            echo '.</p>', "\n";
        }
    }
}

if (isset($_SESSION['user'])) {
    $user = $_SESSION['user'];
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 30/09/2010 20:32:13 door Filip Van Daele
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:51:20
Quote Anchor link
Zonder database zou je het zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}

?>
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:59:24
Quote Anchor link
Martijn,

Als ik dat zo doe krijg ik een "500 internal server error" :-(
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:05:28
Quote Anchor link
Volgens mij had je al session_start() in je script staan haal die van mij er eens uit.

Deze functie moet namelijk als eerste worden uitgevoerd, dus voor dat je iets op het scherm zet. Anders krijg je problemen.
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:23:35
Quote Anchor link
Hey Martijn,
Al beter zo ja, geen error meer, maar wel blanco pagina...
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:26:59
Quote Anchor link
Als je regel 24 t/m 50 van jou code verwijderd en deze vervangt door mijn code (zonder die session_start() dan) zou het goed moeten gaan.

Edit:

Zet anders dit ook nog even bovenin je scrip (nog veel session_start())
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Als alles werkt van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:28:47 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:51:53
Quote Anchor link
MArtijn,

Nog steeds niet vrees ik :-(
Terug een 500 internal...

Hier is nog even wat ik nu in totaal heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>



<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

30/09/2010 21:52:09
Quote Anchor link
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
session_start();
?>


Geen uitvoor voor session_start() dus ook geen enters.

Thomas de Roo op 30/09/2010 21:52:09:
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?

hehe ;D

Edit:


Je hebt een error in de code:

Zoek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>


en vervang door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

   $user = $_SESSION['user'];
?>


Je moet dus een } verwijderen.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:59:14 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:57:06
Quote Anchor link
aangepast zo, geen lege regels of zo, nog steeds blanco (500)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:59:30
Quote Anchor link
Zie edit ^^^^
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 22:13:37
Quote Anchor link
Haha! works like a charm...
Hartelijk dank iedereen (vooral Martijn ;-) )
Jullie hebben me voortreffelijk geholpen!

Beste groeten,
Filip
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.