array opvragen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Steven l

steven l

15/04/2009 08:55:00
Quote Anchor link
Beste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
foreach($PrestationList as $Value){
            $PLActivity= new ActivityPL();
            $Activity = $PLActivity->Initialize("GetABC",$Value->Get_ActivityID());
            
            $PLProject= new ProjectPL();
            $Project = $PLProject->Initialize("GetABC",$Value->Get_ProjectID());
            
            $PLSubproject= new SubprojectPL();
            $Subproject = $PLSubproject->Initialize("GetABC",$Value->Get_SubprojectID());
            
            $PLState= new StatePL();
            $State = $PLState->Initialize("GetABC",$Value->Get_StateID());
            
            //$PLUser= new UserPL();
            //$User = $PLUser->Initialize("GetABC",$Value->Get_UserID());    


            $Data;
            
            $Data ->PrestationID                = $Value ->Get_PrestationID();
            $Data ->Description                    = $Value ->Get_Description();
            $Data ->ProjectID                    = $Value ->Get_ProjectID();
            $Data ->SubprojectID                = $Value ->Get_SubprojectID();
            $Data ->ActivityID                    = $Value ->Get_ActivityID();
            $Data ->Hours                        = $Value ->Get_Hours();
            $Data ->Movement                    = $Value ->Get_Movement();
            $Data ->Kilometre                    = $Value ->Get_Kilometre();
            $Data ->StateID                        = $Value ->Get_StateID();
            $Data ->Approved                    = $Value ->Get_Approved();
            $Data ->UserID                        = $Value ->Get_UserID();
            $Data ->Activity                    = $Activity;
            $Data ->Project                        = $Project;
            $Data ->Subproject                    = $Subproject;
            $Data ->State                        = $State;
            //$Data ->User                        = $User;    
            
                
            $Result[] = $Data;
            $Teller ++;

        }


?>


in bovenstaande code doe ik het volgende...
Eerst krijg ik een prestatielijst mee
De id's in deze prestatielijst zet ik om naar iets leesbaar(GetABC)

en vervolgens maak ik een nieuwe array aan, met de ABC waarden

nu, als ik dit laat draaien geeft $Result wel het juiste aantal records, maar ze zijn allemaal gevuld met de gegegevens van het laatste opgehaalde record

kan iemand me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:12:57
 
Jos

Jos

15/04/2009 10:00:00
Quote Anchor link
Ik kan niet helemaal ruiken hoe de $data array eruit ziet, maar probeer hem is in een met een count.
$Result[$teller] = $Data;
 
Steven l

steven l

15/04/2009 10:31:00
Quote Anchor link
momenteel is dit result

$Result Size = 2
["0"] Size = 16 stdClass
PrestationID "2" String
Description "pf" String
ProjectID "2" String
SubprojectID "1" String
ActivityID "2" String
Hours "1" String
Movement "0" String
Kilometre "6.00" String
StateID "2" String
Approved "0" String
UserID "3" String
Date "2009-02-05" String
Activity "Programmatie" String
Project "09002" String
Subproject "09001A" String
State "99" String

["1"] Size = 16 stdClass
PrestationID "2" String
Description "pf" String
ProjectID "2" String
SubprojectID "1" String
ActivityID "2" String
Hours "1" String
Movement "0" String
Kilometre "6.00" String
StateID "2" String
Approved "0" String
UserID "3" String
Date "2009-02-05" String
Activity "Programmatie" String
Project "09002" String
Subproject "09001A" String
State "99" String


zoals je ziet is 1 hetzelfde als 2(dit is dus niet de bedoeling!)
blijkbaar overschrijf ik het eerste,maar snap echt niet waardoor...

en de teller helpt niet...
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

15/04/2009 10:39:00
Quote Anchor link
Geven geef je even een Print_R van je array.
 
Steven l

steven l

15/04/2009 11:08:00
Quote Anchor link
$PrestationList Size = 2 Array
["0"] Size = 12 PrestationDL
_PrestationID "1" String
_Date "2009-02-02" String
_ProjectID "1" String
_SubprojectID "2" String
_Description "Eerste analyse" String
_ActivityID "1" String
_Hours "5" String
_Movement "1" String
_Kilometre "5.00" String
_StateID "1" String
_Approved "1" String
_UserID "2" String

["1"] Size = 12 PrestationDL
_PrestationID "2" String
_Date "2009-02-05" String
_ProjectID "2" String
_SubprojectID "1" String
_Description "pf" String
_ActivityID "2" String
_Hours "1" String
_Movement "0" String
_Kilometre "6.00" String
_StateID "2" String
_Approved "0" String
_UserID "3" String

dit is PrestationList(dit vroeg je toch he?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven l
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

15/04/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Ja ik zie het nu ongeveer. My bad.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.