array uitsplitsen in onderdelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lex moen

lex moen

29/03/2013 10:57:29
Quote Anchor link
Ik krijg van idealbetalingen via mollie gegevens terug na een betaling.
bijvoorbeeld $amount= $iDEAL->getAmount(); dat is 1 getal en komt netjes in de variabele $amount terecht en kan ik zo in de mysqldatabase stoppen.

maar het gros van de informatie over de betaling zit in een array: $variabele= $iDEAL->getConsumerInfo ();
en dat werkt niet. Ik krijg dan in de database het woord array, dat zal komen omdat er meerdere info instaat, bank, omschrijving, naam van de klant enzo (denk ik) hoe splits ik dat uit in meerdere aparate variabelen zodat het de database in kan?

bedankt

lex
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:49:59
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 11:01:57
Quote Anchor link
Je weet dat je gewoon elk element in de array direct kunt aanspreken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabele
= $iDEAL->getConsumerInfo();
echo $variabele['bank']; //en dit kan je ook gebruiken in je query
?>

Uiteraard moet je wel even kijken welke elementen er precies in die array zitten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/03/2013 11:29:10
Quote Anchor link
met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print_r($iDEAL->getConsumerInfo()); ?>
tover je de complete inhoud even op je scherm. dan weet je wat er allemaal in zit
Gewijzigd op 29/03/2013 11:29:47 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.