array waarde blijven houden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »
Andre

andre

21/12/2004 21:37:00
Quote Anchor link
heb hiervoor al veel forums voor geraadpleegt, nu hoop ik hier toch echt de oplossing te vinden :D

ik heb een klantprofiel pagina
voor de klant kan je producten bestellen.
alle producten die voor de klant zijn komen op de overzichtpagina te staan.
op de overzichtpagina heeft elk product een selectbox:

<input type="checkbox" name="array[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj['prdid'];?>
">

als je product selecteer, word het prdid in de array gezet. het array gebeuren gaat verder goed.
Als je op submit klik kom je op Factuur.php
Hier word de array uitgelezen:
$IDArray = implode(',',$_POST['array']);

met een query haal ik vervolgens de product gegevens weer uit de database.

Nu komt het probleem
op de factuurpagina heb ik nog een formuliertje staan. Op dat formuliertje kan je invullen hoeveel behandelingen er gedaan zijn en hoeveel extra minuten er verstreken zijn in de behandeling. als je iets invul en je druk op submit word er een berekening gedaan en word er een bedrag getoond voor de behandelingen.
Zodra dit gebeurd, raak ik de gegevens kwijt uit de array van de producten! Hoe kwijg ik dit probleem opgelost?

Iemand zei dat ik het formuliertje een hidden field moest doen, maar dit hielp niet...

Ik zal hier de link neer zetten van de pagina waar je de producten kan selecteren. Verwijder AUB niks daar, anders kan niemand anders het zien ( tenzij ik het zie en weer producten toevoeg )

http://www.c-jochemsen.nl/project/overzicht.php?klantnr=1

Hieronder de source van factuur.php

<h1>Factuur</h1><p>
<h2>Producten</h2>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include("dbconnect1.php");
$IDArray = implode(',',$_POST['array']);
$Sql = 'SELECT prdid, naampd, aantal, prijs FROM pdklant WHERE prdid IN('.$IDArray.')';
if($Res = mysql_query($Sql)){
  ?>

<table>
<tr>
<td width="50"><b>Nr</td>
<td width="75"><B>Product</td>
<td width="75"><b>Prijs</td>
<td width="75"><b>Aantal</td>
<td><b>Totaal</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  while($Row = mysql_fetch_assoc($Res)){
      
    ?>

<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $Row['prdid'];?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $Row['naampd'];?>

</td>
<td>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $Row['prijs'];?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $Row['aantal'];?>

</td>
<td>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $totaal = $Row['aantal']*$Row['prijs']; ?>

</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  
  }
  ?>

</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
}else{
  echo"Query mislukt:<br \>".mysql_error();
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
         // Tot zover de producten, nu de behandelingen!!!
?>


<hr width="350" align="left"><p>

<h2>Behandelingen</h2>


<form method="POST">

<table><tr><td width="150">
Aantal behandelingen:</td><td> <input type="text" name="aantalbehandelingen" size="3"></tr><tr><td>
Extra minuten:</td><td> <input type="text" name="aantalminuten" size="3"> <BUTTON TYPE="submit">ok</BUTTON>
</td></tr></table><p>

<table><tr><td width="150">behandelingen</td><td width="100">Extra minuten</td>
</tr><tr>
<td>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Elke behandeling ( 15 minuten ) kost 15 euro
$totaal1= $_POST['aantalbehandelingen']*15;
echo $totaal1;
?>
.00
</td><td>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Elke minuut extra kost 2 euro
$totaal2= $_POST['aantalminuten']*2;
echo $totaal2;
?>
.00
</td></tr>
<tr><td><hr>Totaal:</td><td>
<hr width="100">&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// Totaal te betalen
echo $totaal3=$totaal1+$totaal2;
?>
.00
</td></table>
</td></tr></table>
Gewijzigd op 21/12/2004 21:39:00 door Andre
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 08:07:36
 
Eris -

Eris -

21/12/2004 21:39:00
Quote Anchor link
Sessies?
 
Andre

andre

21/12/2004 22:14:00
Quote Anchor link
kwee nie?
sessies heb ik nog nooit mee gewerkt eigenlijk...

zou ik de waardes die ik uit $array haal in een sessie moeten doen ofzo?
 
Eris -

Eris -

21/12/2004 22:16:00
Quote Anchor link
Ja
 
Andre

andre

21/12/2004 22:22:00
Quote Anchor link
nou na veel gepruts zal ik maar eens kieken of ik een simpele tut kan vinden over het gebruik van sessies want word hier nie goed van :D
thnx in ieder geval.
 
Mitch X

Mitch X

21/12/2004 22:29:00
Quote Anchor link
Sessies in het kort:
Sessie = serverside cookie, bestaat totdat browser afgesloten wordt.

Bovenaan elke pagina waar de sessies gebruik worden, voor elke output, zet je session_start().

Om de sessie te verwijderen schrijf je:
session_unset();
session_destroy();


Om een sessie te gebruiken:
$_SESSION['naam'] = 'waarde(n)';
$_SESSION['nogeennaam'] = 'nogeenwaarde';

Succes :)
 
Marien xD

Marien xD

21/12/2004 22:39:00
Quote Anchor link
je kan ook dit doen: unset($_SESSION['var']);
 
Andre

andre

21/12/2004 22:50:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik het hele array gebeuren ff laat voor wat het is en probeer het met sessies dan.

heb ik wel gelijk een vraag
als ik een selectbox heb:

<input type="checkbox" name="productid" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj['prdid'];?>
">

hoe krijg ik dan die prdid in een sessie..

$_SESSION['productid'] = '$productid';?
of
$_SESSION['productid'] = '$_GET['productid'];?


EDIT:
$_SESSION['productid'] = '$productid';? geeft geen errors, die andere wel.. zal ff kijken of ik op de volgende pagina die sessie kan gebruiken
Gewijzigd op 21/12/2004 22:58:00 door andre
 
Micha

Micha

22/12/2004 09:32:00
Quote Anchor link
Als je het via een formulier gebruikt moet je dit gebruiken:

$_SESSION['productid'] = $_POST['productid'];

En omdat die met $_GET niet werkt is wel logisch..

Die ' aan het begin moet weg.
 
Andre

andre

22/12/2004 11:17:00
Quote Anchor link
ja idd.. ok, nu heb ik op de volgende pagina een script dat controleerd of de sessie inhoud heeft.:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(isset($_SESSION['productid'])) {
  echo "productid bestaat.<br>";
}
else {
  echo "productid bestaat niet!<br>";
}

?>


jammer genoeg zegt hij dat productid niet bestaat :(

als ik op overzicht.php het volgende heb:
bovenaan de session start
deze regel: $_SESSION['productid'] = $_POST['productid'];

en de selectbox met name productid dan ben ik klaar wat betreft overzicht.php (?)

druk op submit, kom op factuur.php alwaar ik bovenaan weer een session start heb staat en verder dat scriptje om te controleren of de sessie inhoud heeft. of ben ik iets vergeten?

alvast bedankt
 
Micha

Micha

22/12/2004 12:26:00
Quote Anchor link
heb je wel boven de pagina:

session_start();

staan?
 
Andre

andre

22/12/2004 12:33:00
Quote Anchor link
Jep:

ik heb het even op pastebin gezet:

http://www.pastebin.com/132264

Kijk maar als je dat wil..
 
Micha

Micha

22/12/2004 12:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
  SESSION_REGISTER("productid");
  $_SESSION['productid'] = $_POST['productid'];
?>


Maak daar eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(isset($_POST['productid']))
  $_SESSION['productid'] = $_POST['productid'];
else
  echo "Productid is niet gepost!";
?>
 
Andre

andre

22/12/2004 12:38:00
Quote Anchor link
uhm? wat is het nut om dat op overzicht.php te zetten?
de submit knop brengt mij toch naar factuur.php.

maar ik heb het gedaan en als ik dan op factuur.php kom krijg ik gewoon weer de melding: productid bestaat niet

dat is van dat controleer script op factuur.php
 
Micha

Micha

22/12/2004 12:39:00
Quote Anchor link
Als je formulier naar factuur.php leid, moet je die code ook daar neer zetten.

Als je het in overzicht.php doet, komt de post daar niet.

Dan kan je je sessie wel zetten met $_POST, maar daar staat dan niks in.
Gewijzigd op 22/12/2004 12:40:00 door Micha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.